Kerstkaartenfabriek logo

Kerstkaartenfabriek reviews, ervaringen en beoordelingen

Kerstkaartenfabriek reviews, ervaringen en beoordelingen
1762
Kerstkaartenfabriek logo
Website
Kerstkaartenfabriek
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Kerstkaartenfabriek

Kerst: de mooiste tijd van het jaar? Zeker met al die fijne sociale ontmoetingen die je hebt én niet te vergeten de contacten via de kerstkaart. Veel mensen maken een kunstwerkje van hun kerstkaarten of zoeken anders met zorg hun kerstkaarten bij de verkoper uit. Gelukkig kunnen we die kerstkaarten ook gewoon online vinden, want niet iedereen heeft er tijd voor of zin in om hier uren voor te gaan knutselen of te shoppen. Online rustig de mooiste kaarten uitzoeken is een prima alternatief en dat zou je zomaar kunnen doen bij de Kerstkaartenfabriek. Zeker als je weet dat je hier eveneens je eigen kaarten kunt ontwerpen! Kerstkaartenfabriek.nl is een webshop die heel veel keus heeft, maar dat was je waarschijnlijk al opgevallen. Je bent hier immers om de reviews over Kerstkaartenfabriek.nl te kunnen lezen, of niet soms? Het kan er immers allemaal wel heel leuk uit zien, maar is het ook werkelijk zo leuk? Maken ze wel waar wat ze zeggen of is het gewoon weggegooid geld? Lees hier de beoordelingen van anderen, zodat jij kan bepalen of je wel of niet bij de Kerstkaartenfabriek wil gaan kopen. Naast deze ervaringen kan je hier nog meer informatie vinden over Kerstkaartenfabriek.nl. En als jij besloten hebt om hier te gaan kopen, kom je dan nog eens terug om ook jouw recensie op te schrijven? Wij willen je hiervoor alvast bedanken!

Over Kerstkaartenfabriek

Kerstkaartenfabriek.nl is een webshop met kerstkaarten, nieuwjaarskaarten en wenskaarten voor zowel de particulier als voor de zakelijke klant. Je kunt niet alleen kiezen uit bestaande kaarten, maar ook deze zelf ontwerpen. Een mooi alternatief dus als je niet zelf kaarten wilt maken, maar wel iets origineels en persoonlijks wilt versturen. De webshop is onderdeel van Sparkles B.V. Zij zijn al jaren online marktleider op het vlak van kaartjes. Ze hebben dan ook nog andere webshops onder hun hoede, zoals hippegeboortekaartjes.nl, madeformoments.nl, fuif.nl, prettyorange.nl en nog meer. Kerstkaartenfabriek.nl is één van de grootste webshops op het gebied van kerstkaarten. En dat niet alleen in Nederland, maar zelfs Europees. Het aanbod wordt ook iedere keer weer aangevuld.

Waarom kiezen voor Kerstkaartenfabriek

Kiezen voor Kerstkaartenfabriek.nl is kiezen voor een webshop met zeer veel keuze. Dat vind je praktisch nergens anders. Je kunt kiezen voor exemplaren die al ontworpen zijn, maar je kunt ook helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Zo kan je echt iets kiezen waardoor het nog persoonlijker wordt. Voor de zakelijke klanten is dit ook interessant. Zij kunnen bijvoorbeeld al beginnen met kiezen op een bepaalde bedrijfssector. Ook hun eigen logo is zo eenvoudig op de kaarten te drukken. Een proefdruk kost heel weinig en zo weet je zeker of het product is zoals jij het voor ogen had. De kaarten versturen kan je eveneens laten doen door de verzendservice. Lekker makkelijk en zo heb jij er helemaal geen omkijken meer naar.

Is Kerstkaartenfabriek betrouwbaar?

Betalen doe je bij de Kerstkaartenfabriek via de veilige methoden, zoals iDEAL, Visa, Mastercard en Bancontact. Kerstkaartenfabriek heeft het Thuiswinkel Waarborg. Een bedrijf wat zo groot is en veel meer heeft dan 1 webshop, moet wel te vertrouwen zijn, anders krijg je dit nooit voor elkaar.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is er uiteraard voor jou. Bij klachten vragen ze gewoon contact met ze op te nemen, zodat er naar een oplossing gezocht kan worden. Je kunt ze telefonisch bereiken of je mailt even. Uiteraard is er het herroepingsrecht. Binnen 14 dagen na ontvangst mag zonder opgaaf van redenen de bestelling geretourneerd worden, maar de kosten hiervan liggen wel bij de consument. Heb je een klacht doorgegeven, dan zal Kerstkaartenfabriek deze klacht eveneens binnen 14 dagen moeten beantwoorden, wat is terug te lezen in de klachtenprocedure op de site.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een kaartje gekocht bij de Kerstkaartenfabriek? Zou je ons jouw ervaringen dan willen vertellen? Hoe zou jij de Kerstkaartenfabriek beoordelen? Wat vond je van de kwaliteit van de kaarten of hoe eenvoudig was het bestellen en/of het ontwerpen van de kaarten? Als je hebt gekozen voor ontwerpen: werd het product wat jij ervan verwacht had? Als je contact hebt gehad met de klantenservice: hoe was dat? En was de bestelling bijvoorbeeld op tijd? Hoe meer jij weet te vertellen, hoe meer andere geïnteresseerden er iets aan hebben. Help hen om ook een juiste keuze te maken! Zo kunnen we met elkaar een goed, kloppend verhaal over de Kerstkaartenfabriek neerzetten!

Reviews over Kerstkaartenfabriek
Gerelateerde bedrijven
Geschiedenis van de Dag logo
Geschiedenis van de Dag
2 beoordelingen
7,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
6,5
Schrijfwinkel.com logo
Schrijfwinkel.com
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Kerstkaartenfabriek

Ons team van experts heeft Kerstkaartenfabriek geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kerstkaartenfabriek bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kerstkaartenfabriek is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kerstkaartenfabriek is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Kerstkaartenfabriek. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kerstkaartenfabriek.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische service

De kaarten zijn besteld op de website. Onmiddellijke bevestiging en levering binnen 7 dagen! Fantastische service. De kaarten zijn van uitstekende kwaliteit en beter dan andere die ik heb gehad. Ik zal volgend jaar terugkomen voor meer!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nynke G.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kerstkaartenfabriek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geschiedenis van de Dag logo
Geschiedenis van de Dag
2 beoordelingen
7,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
6,5
Schrijfwinkel.com logo
Schrijfwinkel.com
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kerstkaartenfabriek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kerstkaartenfabriek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kerstkaartenfabriek actief?

Kerstkaartenfabriek is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kaarten versturen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kerstkaartenfabriek reviews? Dan kun je naar de website van Kerstkaartenfabriek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie