Kellersports logo

Kellersports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kellersports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2617
Kellersports logo
Website
Kellersports
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Keller Sports

Een fit en goed gevoel begint natuurlijk bij de juiste soort verzorging van je lichaam. Het drinken van veel water, het eten van de juiste voedingsmiddelen en voldoende beweging zijn drie belangrijke factoren voor een goed lichaam. Ook kun je tal van klachten en welvaartsziekten voor een groot deel of zelfs helemaal voorkomen. Om jezelf te motiveren om meer te bewegen, doet je het je goed om eens een kijkje in het assortiment van Keller Sports te nemen. Op deze pagina lees je ook diverse reviews van andere klanten, nadat een bestelling van Keller Sports aan huis is bezorgd.

Over Keller Sports

Keller Sports is van oudsher een Duits bedrijf, maar heeft vandaag de dag ook zijn bekendheid gewonnen in tal van andere landen in Europa. Ook in Nederland is dit bedrijf bekender en bekender geworden. Dat is natuurlijk ook met eeen reden? Je hebt als consument de keuze uit duizenden artikelen en voor zowel jong als voor oud is er meer dan genoeg keuze. De kans is hierdoor erg groot dat er ook voor jouw favoriete sport meer dan genoeg keuze is. Naar wat voor soort items ben je precies op zoek?

Waarom kiezen voor Keller Sports

Steeds meer klanten kiezen ervoor om een keer een bestelling te plaatsen in de webshop van Keller Sports. Je hebt namelijk de keuze uit sportartikelen voor diverse soorten populaire sporten. Denk hierbij aan sporten zoals fietsen, tennis, hiken en fitness. Je weet hierdoor ook nog eens zeker dat je het hele jaar door kunt blijven bewegen met enkel producten van de beste kwaliteit, zelfs als er een zomerstop of een winterstop in wordt gelast voor je teamsport. Je wilt je immers het hele jaar door op z’n best voelen, toch?

Is Keller Sports betrouwbaar?

Keller Sports is zonder twijfel een betrouwbare webshop en een fijne webshop om je bestelling voor je favoriete sport in huis te halen. Je order kun je erg snel in huis verwachten en je hebt ook nog eens de keuze uit producten van de beste merken. Hierdoor weet je zeker dat je je prestaties naar een hoger niveau kunt tillen en dat je niet af kan worden geleid van het materiaal of de pasvorm van de sportartikelen.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over de pasvorm van een bepaald product, wat voor sportartikelen je het beste kunt gebruiken of heb je andere vragen of wellicht klachten? In alle gevallen helpt de klantenservice van dit bedrijf je verder. Je neemt eenvoudig en snel contact op door het formulier op de website van Keller Sports in te vullen. Een van de medewerkers van Keller Sports neemt zo snel mogelijk contact met je op en voorziet je altijd van een service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Vooral op het gebied van sportartikelen kunnen reviews onwijs waardevol zijn. Wellicht heb je jouw sportartikelen ook een keer gekocht op basis van de ervaringen van een ander. Door je mening te delen op deze pagina, kun je dit wellicht ook voor een ander betekenen.

Reviews over Kellersports

Gerelateerde bedrijven

Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Gameballs logo
Gameballs
2 beoordelingen
9,5
Feyenoord Fanshop logo
Feyenoord Fanshop
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Kellersports

Ons team van experts heeft Kellersports geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kellersports bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kellersports is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kellersports is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Kellersports. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kellersports.

Geplaatst op: 11-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aantrekkelijke aanbiedingen, goede service.

Diverse producten aangeschaft in het afgelopen jaar. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

In de zomer 2021 echter kocht ik een Asics hardloop jack dat al na twee keer dragen slijtage vertoonde. Het was een winterjas, dus ik benaderde Kellersports pas in de decembermaand 2021. Korte mailwisselingen, snelle reactietermijn, en dmv enkele foto's uit te wisselen kreeg ik vrij snel daarna mijn aankoopbedrag van juli 2021 retour. Die souplesse maak ik tegenwoordig weinig mee.

Wat me tegenhoudt om meer te kopen is de betaling van verzendkosten. Concurrenten bieden vaker gratis verzending.

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zielig dun jasje voor die prijs, geef Woolrich liever mijn geld. Zwaar teleurgesteld.

Northface heeft goede foto,,'s maar in het echt is het "rotzooi. Heel dun materiaal. Volgende x koop ik beter een Woolrich voor €750. Echt zwaar onder de maat.

Geplaatst op: 01-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ervaringen

Ik heb hier één paar Adidas Sneakers besteld die ik graag wilde. Deze waren nergens anders meer te koop voor een goede prijs maar gelukkig hier wel. De levering vanuit Duitsland ging erg snel en alles was goed aangekomen.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tobias A.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kellersports


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Gameballs logo
Gameballs
2 beoordelingen
9,5
Feyenoord Fanshop logo
Feyenoord Fanshop
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kellersports een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Kellersports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kellersports actief?

Kellersports is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding , outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kellersports reviews? Dan kun je naar de website van Kellersports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie