KadobonOnline.nl logo

KadobonOnline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

KadobonOnline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1755
KadobonOnline.nl logo
Website
KadobonOnline.nl
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen KadobonOnline.nl

Ben jij ook helemaal fan van cadeaubonnen? Soms weet je gewoon niet goed wat je iemand moet geven. Verlanglijstjes lijken tegenwoordig niet zo heel populair meer te zijn. Wel blijft het altijd leuk om iemand te verrassen, om welke reden dan ook. Vroeger waren de cadeaubonnen heel beperkt, maar nu kun je op vrijwel elk gebied wel een bon vinden. Zo maak je het geschenk toch net even iets persoonlijker. Ook is het handig dat je zelf het bedrag kunt bepalen. Overweeg je een bon te bestellen bij KadobonOnline.nl? Het is de eerste keer dat je bij dit bedrijf wilt bestellen? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar recensies. Wat zeggen andere klanten over KadobonOnline.nl? Zijn ze tevreden over de service? Dat is bij cadeaubonnen best belangrijk. Je wilt op het moment suprême natuurlijk wel de bon in huis hebben. Wij hebben de beoordelingen van andere consumenten over deze winkel voor je verzameld. Lees ze even door en beslis vervolgens of je wel of niet bij KadobonOnline.nl wilt bestellen.

Over KadobonOnline.nl

KadobonOnline.nl is opgericht in 2006. Zij waren het eerste bedrijf waar je online digitale cadeaubonnen kon bestellen en verzilveren. In de loop der jaren is het aanbod enorm gegroeid en uitgebreid. Je kunt bij hen onder meer dierenbonnen, parfumbonnen, doneerbonnen en magazinebonnen bestellen. Kies je voor een doneerbon, dan geef je een donatie naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 4000 verschillende goede doelen. De Nationale Groene Kadobon is alleen inwisselbaar voor duurzame producten. Door deze twee bonnen aan te bieden, wil KadobonOnline.nl maatschappelijk verantwoord te werk gaan. Bij dit bedrijf staat veiligheid voorop. Ze werken met een stichting derdengelden waarop alle iDEAL-betalingen binnenkomen. Op die manier wordt dekking van alle in omloop zijnde cadeaubonnen gegarandeerd. Bestellen en verzilveren doe je als klant volledig via een versleutelde SSL-verbinding.

Waarom kiezen voor KadobonOnline.nl

KadobonOnline.nl heeft voor elk geefmoment wel een passende online kadobon. Je kunt kiezen uit allerlei bonnen die precies zijn afgestemd op een bepaald specifiek geefmoment. Je kunt deze bon meteen printen, per e-mail of als cadeaukaart in een bijpassende feestelijke verpakking laten verzenden. Je bepaalt daarbij zelf de datum waarop de bon op het opgegeven adres bezorgd moet worden. Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap te vermelden, zodat de bon nog iets persoonlijker wordt. Het geven van een cadeaubon heeft als grote voordeel dat de ontvanger zelf een geschikt cadeau uit kan zoeken. Dat kan bij een verjaardag, maar is ook leuk als bedankje of bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of op Moederdag. Je hoeft als gever niet van alles te bedenken dat eventueel bij de ontvanger in de smaak zal vallen. Wel kun je je richten op de specifieke ontvanger door een bon uit te kiezen die past bij juist die persoon. Wil je op het allerlaatste moment nog een cadeau voor iemand kopen, dan is een bon ook ideaal. Je bestelt hem en binnen 3 minuten wordt hij al verzonden. Zo weet je zeker dat je het geschenk precies op tijd aan de ontvanger kunt aanbieden.

Is KadobonOnline.nl betrouwbaar?

Dit bedrijf is in het bezit van het webshop keurmerk. Ook weet je zeker dat je op een veilige manier bestelt en betaalt. Verder zijn er veel manieren om even contact op te nemen met de klantenservice. Tenslotte bewijzen de positieve reviews van andere klanten dat je hier te maken hebt met een betrouwbare winkel.

Klantenservice en klachten

Houd jij van een laagdrempelige manier van contact? Dan is de live chat met een medewerker van KadobonOnline.nl een ideale optie. Ook vind je het in dat geval vast en zeker prettig om via Facebook even een berichtje te sturen. Spreek je liever direct een van de medewerkers, dan kun je op werkdagen bellen. Heeft het antwoord op jouw vraag niet heel veel haast, dan is het een goed idee om het contactformulier te gebruiken. Vergeet ook niet om even bij de veel gestelde vragen te kijken, want de kans is groot dat jouw vraag daar ook al wordt beantwoordt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met KadobonOnline.nl? Bestelde je hier een keer een bon voor iemand? Had je deze digitaal snel binnen? Of koos je ervoor om de cadeaubon op een bepaald adres te laten afleveren? Verliep dat allemaal naar wens? Lukte het ook om zonder problemen de bon te verzilveren? Laat het weten door middel van jouw persoonlijke beoordeling. Met jouw recensie help je andere mensen. Zij krijgen zo een beter beeld van dit bedrijf.

Gerelateerde bedrijven
Wonderbox logo
Wonderbox
116 beoordelingen
2,9
Nature's Gift logo
Nature's Gift
0 beoordelingen
10
Sokken Met Gezicht logo
Sokken Met Gezicht
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met KadobonOnline.nl

Het bedrijf KadobonOnline.nl is geverifieerd door ons. De webshop KadobonOnline.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KadobonOnline.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KadobonOnline.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van KadobonOnline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KadobonOnline.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk te kopen

Ik heb hier een aantal Nintendo switch tegoed bonnen gekocht aangezien je de online aankopen via de store alleen met creditcard kan doen. Erg fijn dat dit bestaat!

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Matthijs L.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KadobonOnline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wonderbox logo
Wonderbox
116 beoordelingen
2,9
Nature's Gift logo
Nature's Gift
0 beoordelingen
10
Sokken Met Gezicht logo
Sokken Met Gezicht
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KadobonOnline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KadobonOnline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KadobonOnline.nl actief?

KadobonOnline.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KadobonOnline.nl reviews? Dan kun je naar de website van KadobonOnline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie