JFK Magazine logo

JFK Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JFK Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3705
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met JFK Magazine

Het bedrijf JFK Magazine is geverifieerd door ons. De webshop jfk.men is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JFK Magazine is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JFK Magazine maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van jfk.men is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van jfk.men te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over JFK Magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JFK Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over JFK Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JFK Magazine actief?

JFK Magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JFK Magazine reviews? Dan kun je naar de website van JFK Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie