IndependerZorg logo

IndependerZorg reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
IndependerZorg reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over independer.nl

Het bedrijf IndependerZorg is geverifieerd door ons. De webshop independer.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. IndependerZorg is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. IndependerZorg maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

IndependerZorg is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van independer.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van IndependerZorg.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ben zeer tevreden

Ik heb eerder wat problemen gehad met de verzekering maar deze zijn keurig opgelost door de klantenservice van de website. Dus bedankt voor het helpen. Ik raad deze verzekering ook zeker aan omdat er veel in de verzekering valt wat je niet over krijgt.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 05-06-2021
Geschreven door: Indy L.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over IndependerZorg


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Yezzer logo
Yezzer
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IndependerZorg een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over IndependerZorg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IndependerZorg actief?

IndependerZorg is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de IndependerZorg reviews? Dan kun je naar de website van IndependerZorg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie