ZorgDirect logo

ZorgDirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ZorgDirect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4260
ZorgDirect logo
Website
zorgdirect.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ZorgDirect

Wil je een zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect, maar wil je eerst weten of ZorgDirect te vertrouwen is? Lees dan de ervaringen van ZorgDirect klanten en kom meer over ZorgDirect te weten. Op deze pagina kom je onder andere te weten waarom je wel of niet voor ZorgDirect zou moeten kiezen, of de verzekeraar betrouwbaar is of niet en hoe je eventueel de klantenservice van ZorgDirect zou kunnen benaderen. Ook lees je wat andere over ZorgDirect te vertellen hebben en kun je zelf een review achterlaten indien jij ervaring hebt met ZorgDirect.

Over ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekeraar die diverse soorten verzekeringen aanbiedt. ZorgDirect is onderdeel van de zorgverzekeraar Eno uit Deventer. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid en is al meer dan 160 jaar actief op de Nederlandse markt. ZorgDirect biedt pakketten voor een groot scala aan mensen en heeft voor ieder het juiste pakket. De verzekeraar biedt vakkundig advies en staat altijd klaar om jou te helpen met het kiezen van het juiste pakket of bij andere zaken omtrent jouw zorgverzekering.

Waarom kiezen voor ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekering waar je terecht kunt voor verschillende soorten verzekeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een basis pakket, een aanvullend pakket, of een tandartsverzekering. Met een basisverzekering van ZorgDirect heb je toegang tot ruime en landelijke zorgkeuze en heb je recht op vergoeding van de kosten van zorg. ZorgDirect helpt je graag met het vinden van het juiste pakket voor jou en staat klaar voor persoonlijk advies. Hierdoor weet je altijd zeker dat je een zorgpakket kiest dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wanneer je daarnaast klant bent bij ZorgDirect kun je altijd eenvoudig jouw zorgkosten controleren online. Je hoeft deze vaak niet zelf te declareren. De zorgkosten die je maakt worden direct bij de zorgverzekering gemeld, waardoor je zelf geen factuur ontvangt en je geen gedoe hebt met het invullen van declaraties.

Is ZorgDirect betrouwbaar?

ZorgDirect is een zorgverzekerjaar dat al vele jaren actief is op de Nederlandse markt en een zeer grote naamsbekendheid heeft. Ook is de zorgverzekering erg succesvol en kun je bij ZorgDirect vertrouwen op uitstekende service. Daarnaast voldoet ZorgDirect aan alle eisen die gesteld worden aan betrouwbare zorgverzekeraars. Zo gaat ZorgDirect veilig om met jouw persoonlijke data, kun je ten alle tijden jouw pakketten aanpassen en kun je uitgebreid advies vragen aan medewerkers. Ook kun je veilig periodiek betalen en vertrouwen op een zorgvuldige afhandeling van jouw zorgkosten.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is uiteraard erg belangrijk. ZorgDirect staat graag voor je klaar om je te helpen. Dit kan via chat contact, telefonisch contact of via een mail. Je wordt vervolgens zo snel mogelijk geholpen. Je kunt ook altijd eenvoudig via de website terecht voor antwoord op veel gestelde vragen. Indien je een klacht hebt wordt er door ZorgDirect gekeken naar een goede oplossing en wordt dit altijd keurig en snel opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant (geweest) bij ZorgDirect en wil je andere hierover vertellen? Schrijf dan over jouw ervaringen met ZorgDirect en help andere met het kiezen van een zorgverzekeraar. Schrijf bijvoorbeeld of het pakket van ZorgDirect bevalt, of je tevreden bent over de service van ZorgDirect en of je de zorgverzekeraar aan andere zou aanbevelen.

Reviews over ZorgDirect
Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ZorgDirect

Het bedrijf ZorgDirect is geverifieerd door ons. De webshop zorgdirect.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ZorgDirect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ZorgDirect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van zorgdirect.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zorgdirect.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ZorgDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZorgDirect een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ZorgDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZorgDirect actief?

ZorgDirect is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZorgDirect reviews? Dan kun je naar de website van ZorgDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie