IndependerAuto logo

IndependerAuto reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
IndependerAuto reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met IndependerAuto

IndependerAuto is geverifieerd door ons expert team. De webshop IndependerAuto bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is IndependerAuto lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via IndependerAuto. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van independer.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van independer.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

Een fijne website met een goed overzicht van alle mogelijk heden. En er is een breed scala aan voorzieningen. Het contactformulier was een beetje moeilijk te begrijpen maar gelukkig werd ik daarbij goed geholpen.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Willem Z.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over IndependerAuto


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
InShared logo
InShared
2 beoordelingen
8,5
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IndependerAuto een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over IndependerAuto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IndependerAuto actief?

IndependerAuto is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de IndependerAuto reviews? Dan kun je naar de website van IndependerAuto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie