Goedgevoel logo

Goedgevoel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Goedgevoel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3791
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Goedgevoel

Goedgevoel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Goedgevoel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Goedgevoel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Goedgevoel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Goedgevoel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Goedgevoel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Goedgevoel.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Goedgevoel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Kwebbels Kinderboeken logo
Kwebbels Kinderboeken
2 beoordelingen
6
Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goedgevoel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Goedgevoel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goedgevoel actief?

Goedgevoel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goedgevoel reviews? Dan kun je naar de website van Goedgevoel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie