Gardeners World logo

Gardeners World reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gardeners World reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2327
Gardeners World logo
Website
gardenersworldmagazine.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gardeners’ World

Of je nu een royale achtertuin hebt met veel groen of juist een kleine stadstuin, in beide gevallen wil je je kleine oase maar al te graag in optimale staat houden. Kun je hier wel wat advies in gebruiken of wil je graag weten wat de laatste trends zijn voor jouw tuin? Dan lees je waarschijnlijk met erg veel plezier de tijdschriften van Gardeners’ World. Op deze pagina lees je alvast verschillende reviews die andere abonnees van Gardeners’ World voor je achter hebben gelaten.

Over Gardeners’ World

Vandaag de dag komen tuinen in tal van soorten voor. Van het balkon tot aan de volkstuin, in de tijdschriften van Gardeners’ World komen ze allemaal aan bod. Je leest tal van inspirerende artikelen, je kunt je inschrijven voor workshops en leest handige tips van andere liefhebbers met groene vingers. Alle nieuwtjes die terug zijn te vinden in de tijdschriften, zijn erg makkelijk toe te passen op je eigen tuin. Aangezien de edities het hele jaar door uit worden gebracht, weet je zeker dat je je tuin het hele jaar door in de best mogelijke staat kunt houden.

Waarom kiezen voor Gardeners’ World

Wil je graag weten hoe je een tuin kunt onderhouden tijdens een droge zomer of een koude winter? Welke planten het erg goed doen in de volle zon of juist de schaduw? Of hoe je optimaal je moestuin kunt onderhouden? Het zijn slechts enkele voorbeelden van artikelen die regelmatig te lezen zijn in de tijdschriften van Gardeners’ World. Je kunt direct aan de slag met tips en workshops waarmee je je tuin net even wat mooier en duurzamer kunt maken. Ook weet je meteen hoe je een door jou aangelegde tuin het beste kunt onderhouden.

Is Gardeners’ World betrouwbaar?

Het afnemen van een abonnement via Gardeners’ World is erg betrouwbaar. Tientallen lezers gingen je al voor en zijn erg te spreken over de kwaliteit van de artikelen, de trends voor je tuin die uit worden gelicht en de inhoud van het tijdschrift. Tijdens iedere uitgave neemt de redactie van Gardeners’ World je mee naar de beste tuinen in Europa. Hierdoor kom je keer op keer weer leuke nieuwtjes te weten over nieuwe planten en hun eigenschappen. Ook voor de beste kamerplanten lees je alles in de tijdschriften van Gardeners’ World.

Klantenservice en klachten

Door jezelf te abonneren op de tijdschriften van Gardeners’ World, weet je altijd zeker dat je alles in huis hebt om optimaal te kunnen genieten van je eigen tuin. Wil je meer weten over het afsluiten van een abonnement of zijn er overige vragen? Neem gerust een keer contact op met de klantenservice van Gardeners’ World door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een paar tijdschriften van Gardeners’ World in huis bent, ben je hoogst waarschijnlijk zeer te spreken over de inhoud ervan. Laat je review achter op deze pagina en overtuig ook andere liefhebbers van tuinen om eens een kijkje te nemen op de website.

Reviews over Gardeners World
Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
1 beoordeling
9
Flirtbook logo
Flirtbook
1 beoordeling
7,5
LC logo
LC
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Heel slechte ervaring

Ik heb half maart dit jaar een boek besteld van Anna de tuinvrouw in de moestuin.
En er was een mooie aanbieding er zouden voor 10 euro exstra drie magazine 's bij zijn.
Na verschillende keren te hebben aangegeven dat ik tot nu toe nog niks te hebben ontvangen. Heel jammer.

Geplaatst op: 12-04-2023
Laatst bewerkt op: 12-04-2023
Geschreven door: Kobie H.

3 / 10
1/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tof magazine

Ik hou van dit magazine. Het zit altijd vol met goede tips en mooie foto's. Het is erg handig voor beginners zoals mij. Er is zelfs een handige sectie over hoe je gratis zaden die je bij het magazine krijgt kunt planten.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anna B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gardeners World
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
1 beoordeling
9
Flirtbook logo
Flirtbook
1 beoordeling
7,5
LC logo
LC
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gardeners World een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gardeners World. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gardeners World actief?

Gardeners World is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gardeners World reviews? Dan kun je naar de website van Gardeners World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie