Foodies logo

Foodies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Foodies reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2326
Foodies logo
Website
foodiesmagazine.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Foodies

Ze zeggen wel eens dat de keuken het hart van het huis is. En natuurlijk gaat de liefde van de man ook door de maag. Niet meer dan normaal dat je dan altijd op zoek bent naar manieren om jouw kookkunsten aan te scherpen. Dat is waar Foodies magazine op inspeelt. Maar valt dat wel te vertrouwen dat Foodies? Zijn de recepten lekker en de tips & tricks van goede kwaliteit? Op deze pagina vind je alvast de ervaringen en beoordelingen van anderen over Foodies. Zo kan je aan de hand van deze reviews al een helderder beeld scheppen van wat Foodies voor jou wel of niet kan betekenen.

Over Foodies

Foodies is magazine dat reeds sinds 2008 uitkomt en een onderdeel is van het grotere concern F&L Media. Een bedrijf met een goede 25 jaar ervaring in de branche dat je misschien kunt kennen van titels als Filosofie Magazine, Auto Review en Foto Magazine. De doelgroep van Foodies is uiteraard iedereen die graag met eten bezig is. Of je nu een professionele chef bent op zoek naar wat extra inspiratie, een hobbykok die graag experimenteert of een huisvader/huismoeder die eens iets anders op tafel wilt zetten. Foodies legt de nadruk op vers en duurzaam eten (zo koken ze steevast met duurzame producten) en heeft als missie om iedereen aan het koken te krijgen en mensen kennis te laten maken met nieuwe ingrediënten. Dat zie je ook terug op de website: er zijn artikels om je backstage mee te nemen bij mensen die vaak met eten bezig zijn, er zijn weekmenu’s en heel wat artikels gewijd aan bepaalde ingrediënten.

Waarom kiezen voor Spoedtest.nl?

Foodies biedt heel wat gratis content op hun website aan waar je ook echt heel wat uit kunt leren. De klanten en bezoekers bijscholen in de edele kunst van het koken is dan ook één van de doelen van Foodies. De core business is en blijft echter het Foodies magazine dat maandelijks uitgegeven wordt. In dit culinaire magazine vind je vanzelfsprekend heel wat gerechten maar het draait ook rond lifestyle en hoe eten daarin past en dat versterkt. Foodies biedt ook een proefabonnement aan dat na drie nummers automatisch stopt. Zo weet je meteen of het iets voor jou is. Foodies heeft een wekelijkse nieuwsbrief en heel wat Social Media-kanalen waar sterk ingezet wordt op interactie met het publiek. Zo moedigen ze de klanten sterk aan om eigen recepten uit te proberen en dat ook op beeld vast te leggen. Naast het magazine zelf heeft Foodies ook een boekenshop. Uiteraard vind je hier vooral kookboeken terug. De boekenshop is onderverdeeld in handige categorieën zoals sappen & smoothies, veganistische keuken, budget koken, per ingrediënt en ga zo maar door.

Is Foodies betrouwbaar?

Voor je een abonnement afsluit bij Foodies ga je natuurlijk best even na of de website wel betrouwbaar is. Jouw persoonsgegevens zijn alleszins veilig want Foodies werkt met een beveiligde SSL-verbinding. Dat gezegd zijnde is er wel niet meteen veel bedrijfsinformatie terug te vinden. Dat komt echter omdat Foodies een onderdeel is van F&L Media. Klik je door naar de website van F&L Media vind je daar wel alle relevante bedrijfsinformatie zoals adres, KvK-nummer en BTW-nummer terug. Bovendien heeft Foodies ook een sectie met veelgestelde vragen en is er een klantenservice. Er is dus geen reden om Foodies niet te vertrouwen!

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor Foodies? Kijk dan eerst even op de website onder de hoofding veelgestelde vragen. Daar vind je vaak al het antwoord op jouw vraag terug. Lost dit jouw probleem niet op of heb je een klacht? Dan kan je op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice van Foodies. Zo vind je op de website een contactformulier, een mailadres en een telefoonnummer terug. Daarnaast zijn er ook heel wat Social Media-kanalen waarlangs je Foodies kunt bereiken. Het bedrijf heeft een eigen Instagram, een Pinterest, een Facebook en beschikt ook over een YouTube-kanaal.

Wil jij ook beoordelen?

Ontvang jij Foodies elke maand steevast in de bus? Of ben je daar misschien mee gestopt na het proefabonnement? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Foodies. Schrijf hier een review neer en vertel jouw verhaal. Hoe beoordeel jij de werking van het bedrijf? Zijn er klachten of ben je net heel tevreden over de kwaliteit? Door jouw ervaringen in een review neer te schrijven help je anderen een goede beslissing maken. Niet twijfelen dus!

Reviews over Foodies

Gerelateerde bedrijven

Elle logo
Elle
1 beoordeling
10
De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Foodies

Foodies is geverifieerd door ons expert team. De webshop Foodies bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Foodies lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Foodies. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Foodies is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van foodiesmagazine.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Foodies.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super verpakt

Mijn pakketje zat goed verpakt en paste in de brievenbus. Ik ben tevreden over de resultaten en ik vind ook echt dat het super werkt. Voor de rest leveren ze super service en zijn ze altijd vriendelijk.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike S.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foodies


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elle logo
Elle
1 beoordeling
10
De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foodies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foodies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foodies actief?

Foodies is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foodies reviews? Dan kun je naar de website van Foodies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie