Fiets.nl logo

Fiets.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Fiets.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
767
Fiets.nl logo
Website
Fiets.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fiets.nl

Ben jij een sportieve fietser? Of hoor je bij de fanatieke mountainbikers? Blijf je graag op de hoogte van alles wat er gebeurt in de fietswereld? Wellicht kom je dan op een dag uit bij Fiets.nl. Nu wil je alleen eerst even weten wat dit precies voor organisatie is. Wat zeggen andere klanten daar over in hun reviews? Is Fiets.nl een handig adres om je tijdschriften op het gebied van fietsen aan te schaffen? Hoe staat het met de klantenservice? Wij hebben de beoordelingen van andere consumenten voor je verzameld. Ze staan hier handig op een rijtje. Zo krijg jij een beter beeld van Fiets.nl en kun je vervolgens zelf de keus maken of je wel of niet bij hen wilt kopen.

Over Fiets.nl

Fiets.nl is het grootste informatieplatform voor wielrenners, sportieve fietsers en mountainbikers in Nederland en België. Er is ook een fietsforum aanwezig zodat mensen met elkaar van gedachten kunnen wisselen, ervaringen kunnen delen en elkaar tips kunnen geven. Ook zijn er tal van fietsroutes te vinden. Fiets.nl magazine is al langer dan 30 jaar de onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Dit blad verschijnt elke maand. Je leest hierin onder meer hoe je het meeste uit je hobby kunt halen. In elke editie lees je onderwerpen zoals materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en allerlei achtergronden.

Waarom kiezen voor Fiets.nl

Als sportieve fietser kun je je hart ophalen bij Fiets.nl. Volg jij altijd graag alles rondom de wielersport, dan is dit de plaats waar je de informatie, maar ook de achtergronden vindt. Ook kun je op het forum met andere liefhebbers communiceren. Je vindt in de shop interessante abonnementsaanbiedingen van Fiets magazine. Ook is het mogelijk om losse nummers en speciale uitgaven te bestellen. Fiets.nl is daarnaast bezig om eigen producten te ontwikkelen die gericht zijn op het fietsen nog leuker maken. Ook worden er elke maand verschillende racefietsen, mountainbikes en gadgets getest. Het is inmiddels ook mogelijk om kleding, waaronder sokken en shirts aan te schaffen bij dit bedrijf.

Is Fiets.nl betrouwbaar?

Fiets.nl is onderdeel van New Skool Media. Dit maakt meteen al duidelijk dat je te maken hebt met een betrouwbare organisatie. Je ziet verder dat op de site veel duidelijk wordt gemaakt. Voor vrijwel elk probleem staat al wel een oplossing beschreven. Tenslotte is het zeker ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Heb je bijvoorbeeld een editie van een magazine niet ontvangen, dan kun je daar meteen een mail over sturen en krijg je het blad alsnog thuis bezorgd. Er is een klachtenprocedure die aangeeft dat je bij klachten het beste meteen even kunt bellen of mailen naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fiets.nl? Lees je altijd met veel plezier de magazines? Neem je ook deel aan het forum? Kocht je bij dit bedrijf een keer speciale fietssokken? Ben je tevreden over de producten en over de verleende service? Laat het weten door middel van een review. Met jouw beoordeling van Fiets.nl help je andere mensen. Zij kregen daardoor een beter beeld van de shop en kunnen vervolgens zelf een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over Fiets.nl
Gerelateerde bedrijven
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
1 beoordeling
9,5
Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
6,8
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige en zeer betrouwbaar

Bij de aanschaf van twee E-bikes zijn wij uitstekend geholpen.
De prijs van de E-bikes waren beduidend lager dan bij vele andere fietsenzaken.
Q.ouT fietsen heeft veel uit eigen voorraad dat rechtstreeks van de fabrieken komt, dat hebben wij zeker gemerkt en hebben daardoor veel overgehouden.
Bedankt voor de uitstekende service, zeer zeker een aanrader.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fiets.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
1 beoordeling
9,5
Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
6,8
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiets.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fiets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiets.nl actief?

Fiets.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fiets.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fiets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie