Europ Assistance logo

Europ Assistance reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Europ Assistance reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4165
Europ Assistance logo
Website
europ-assistance.be
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Europ Assistance

Vind jij een goede verzekering ook zo belangrijk? Je wilt tenslotte weten dat je kunt rekenen op bijstand. Als je in het buitenland op vakantie bent, maar ook wanneer er in je eigen land issues zijn waarbij je de verzekering nodig hebt. Voordat je in zee gaat met Europ Assistance, kijk je daarom naar reviews van andere klanten. Zijn hun recensies een beetje positief? Lees de beoordelingen over Europ Assistance op deze site. Wij hebben ze voor je verzameld, samengevat en op een rijtje gezet. Hierdoor is het voor jou een stuk gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet te kiezen voor dit bedrijf.

Over Europ Assistance

Bij Europ Assistance kun je terecht voor reisverzekeringen, pechbijstand en familie- en woningbijstand. Dit bedrijf bevindt zich in Brussel, maar dankzij de internationale aanwezigheid en professionele partners overal ter wereld, kun je overal een beroep doen op hun diensten. Europ Assistance is al meer dan 50 jaar actief in deze branche en heeft inmiddels dus zeer veel ervaring. Ze werken alleen met betrokken en geprofessionaliseerde medewerkers die garant staan voor gepersonaliseerde oplossingen. Dit bedrijf geeft aan dat het daarom van belang is dat hun medewerkers eerst uitgebreid luisteren naar het verhaal van hun klanten en daarna komen met een op maat gesneden oplossing.

Waarom kiezen voor Europ Assistance

Kies je voor Europ Assistance, dan weet je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf dat al een halve eeuw ervaring heeft op het gebied van verzekeringen. Verder is het prettig dat je overal ter wereld mag rekenen op hun deskundige bijstand. Een ander voordeel is de op maat gesneden oplossingen die deze maatschappij je als klant biedt. Daarnaast heb je dan nog het voordelenplatform van Europ Assistance. Ben je klant bij deze maatschappij, dan zijn er heel veel bedrijven die jou ook op de een of andere manier een voordeeltje aanbieden. Denk aan bijvoorbeeld een gratis check van je auto of korting bij de reparatie van een smartphone.

Is Europ Assistance betrouwbaar?

Europ Assistance is al sinds 1963 marktleider op het gebied van verzekeringen. Dat zegt je alvast veel over de betrouwbaarheid. Verder hebben ze wereldwijd ongeveer 95 miljoen klanten. Als je deze feiten leest, dan begrijp je dat je met een gerust hart in zee kunt gaan met dit bedrijf. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar en contact leggen kan op diverse manieren. Tenslotte is de klanttevredenheid enorm hoog. Klanten geven in hun recensies aan dat ze zeker niet op zoek zullen gaan naar een andere verzekeringsmaatschappij.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is met name van belang als je bijstand nodig hebt. In dit geval kun je dag en nacht bellen of appen met een medewerker en wordt je meteen te woord gestaan. Heb je een algemene vraag, dan is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Dit is ook het geval als je een terugbetaling wilt aanvragen. Voor niet-urgente vragen is er een apart telefoonnummer beschikbaar. Dit nummer is niet dag en nacht bereikbaar. Andere manieren om contact te zoeken zijn het contactformulier, de chat, e-mail of de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Is Europ Assistance al jaren jouw verzekering? Ben je tevreden over hun diensten? Laat dat dan weten door middel van een recensie. Vertel over jouw ervaringen en help op die manier consumenten die meer te weten willen komen over dit bedrijf. Heb jij negatieve ervaringen, laat ook dat weten in een beoordeling. Wellicht moest je zelfs een klacht indienen. Is het probleem uiteindelijk wel naar tevredenheid opgelost? Beschrijf het in je review en help zo een ander.

Reviews over Europ Assistance
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Europ Assistance

Het bedrijf Europ Assistance is geverifieerd door ons. De webshop europ-assistance.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Europ Assistance is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Europ Assistance maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van europ-assistance.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van europ-assistance.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Europ Assistance.

Geplaatst op: 17-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedriegers zijn het

Om 10:00 in de ochtend in panne gevallen met mijn wagen op de autostrade in Spanje.
Pas om 18:00 is de takelwagen onze wagen komen takelen om deze 2.7 km verderop aan een tankstation af te zetten.

De reden volgens de chauffeur was dat er geen communicatie meer was met Europ Assistance. Geen taxi en geen hotel.
Ik heb tot vervelens toe met Europ Assistance gebeld en telkens beloofden ze mij dat ze mij gingen terugbellen, maar dat gebeurde niet.

Uiteindelijk heb ik om 23:30 zelf een taxi en hotel geregeld. Ook heb ik zelf voor een takelwagen gezorgd om de wagen naar een dichtstbijzijnde garage te takelen.

Wij waren pas rond 02:30 op onze hotelkamer dat ik terplaatse moest betalen.
Volgende dag in de ochtend nam ik weer contact op met Europ assistance.
Oooh fijn , u heeft zelf voor alles gezorgd. Dat horen we graag was het antwoord dat ik kreeg.

Ik heb de gegevens van de garage doorgegeven en gewacht op herstelling.
Nu krijg ik een bedrag terug van 250€ terwijl de hotelkosten 660€ , taxikosten 43,57€ en takelkosten 120€ was.

Het is wel duidelijk dat ik deze reisbijstandsverzekering niet ga verderzetten.

Geplaatst op: 04-10-2023
Laatst bewerkt op: 04-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer efficiente service , snel geregeld

In panne in Frankrijk met een oldtimer. Telefonisch contact met een zeer bekwame dame. De takelwagen was op tijd en de repatriering naar Belgie is vlekkeloos verlopen. Dikke Merci Europ Assistance !

Geplaatst op: 29-06-2023
Laatst bewerkt op: 29-06-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beschamend

Europe assistance helpt u niet in het buitenland . Ze hebben ons in de Filipijnen laten stikken . Hun medewerkers daar zijn te lui om wat dan ook te doen . Huppel maar met een gebroken voet tot het enige ziekenhuis waar ze mee samen werken in Clark. 270 Km ver. Ziekenhuizen in de filipijnen weigeren samen te werken met deze verzekering wegens / slechte ervaringen Hulp moet u van deze verzekering zeker niet verwachten. Ze vragen documenten die geen enkel ziekenhuis of arts daar ( er zijn daar geen huisartsen of dokters die aan huis komen )afleveren . De wet op de privacy verhinderd dat medische attesten worden afgeleverd aan verzekeringsmaatschappijen . en europ asistance zegt .... geen medisch attest. geen tussenkomst. moet je dat attest als patient dan zelf schrijven .? Ook komen ze niet tussen in ambulance en ziekenhuis kosten en ook repatrieren doen ze niet . Ondertussen zat ik daar 3 weken met een gekwetste voet zonder enige hulp van europe assistance . Ze openen in belgie een dossiertje en daarmee is voor hen de kous af .
Met andere woorden. verspil uw geld niet aan deze verzekering. Ze helpen u niet ! pure oplichting

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 19-08-2022
Geschreven door: Elzo H.

5 / 10
2/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Europ Assistance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Europ Assistance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Europ Assistance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Europ Assistance actief?

Europ Assistance is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) inboedelverzekeraars , rechtsbijstandverzekering en reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Europ Assistance reviews? Dan kun je naar de website van Europ Assistance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie