Dierenverzekering logo

Dierenverzekering ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Dierenverzekering logo
Dierenverzekering ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
PetSecur logo PetSecur
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Dierenverzekering

Jouw hond of kat wil je een goed leven geven. En als het iets mankeert, dan verdient je lieve viervoeter uiteraard de beste zorg. Je wilt er zeker van zijn dat je dat ook kunt betalen. Dus is het verstandig om een verzekering af te sluiten voor de zorgkosten van je kat of hond. Maar welke? Je bent waarschijnlijk al aan het vergelijken geslagen, want huisdierverzekeringen worden door meerdere partijen aangeboden. De één dekt het één wel en de ander juist weer niet. Bij de één is de premie gunstiger, maar de voorwaarden weer heel anders dan de andere. Kortom: je wilt eerst even zeker weten wat voor jou nu het beste is. Ook Dierverzekering.nl biedt verzekeringen aan voor de hond en de kat. Maar jij wilt graag weten of Dierverzekering.nl ook wel echt goed werkt mocht er iets aan de hand zijn. Want mooie praatjes zijn zo gemaakt. Ben je op zoek naar beoordelingen over Dierverzekering.nl, dan ben je hier aan het juiste adres. Door de recensies over deze verzekeringsmaatschappij hier te lezen kan jij de juiste keuze maken. We zetten ook meteen voor jou op een rij wat het bedrijf allemaal te bieden heeft.

Over Dierenverzekering

Dierverzekering.nl biedt, zoals de naam natuurlijk al duidelijk maakt, dierverzekeringen aan. Waarbij je de keuze hebt uit zorgverzekeringen voor je hond en/of kat. Medicijnen en behandelingen die je dier nodig heeft, worden tegen scherpe prijzen verzekerd. Maar ook de crematie kan je verzekeren of andere extra’s, zoals zorg in het buitenland. Handig voor als je dier mee op vakantie gaat.

Waarom kiezen voor Dierenverzekering

Dierenverzekering biedt veel extra’s aan naast het standaardpakket. Zo kan je dus ook de crematie erbij betrekken of zorg vanuit het alternatieve circuit. Hoeveel eigen risico neem je zelf? En wat doe je met de gebitsverzorging? De standaardbehandelingen zitten in het standaardpakket. De vergoedingen die je in het standaardpakket aangeboden krijgt zijn variabel, omdat je ook hier de keuze hebt uit drie varianten. Door deze extra’s kan je zelf uiteindelijk bepalen wat je belangrijk vindt en zo de premiekosten zelf zo scherp mogelijk maken.

Is Dierenverzekering betrouwbaar?

De polisvoorwaarden zijn gewoon via de site te vinden en dus van tevoren duidelijk. Zo weet je precies wat je wel en wat je niet van Dierenverzekering kunt verwachten. Wat er wel en wat er niet vergoed wordt. Door je vrije keuze in hoeveel je dekt en hoe hoog het vergoedingspercentage is, is ook duidelijk wat je mag verwachten bij uitbetaling. Er wordt geen minimumbedrag gehanteerd, dus ook dat is fijn.

Klantenservice en klachten

Declareren kan op een eenvoudige manier. Namelijk per post maar ook gewoon online. Net zo makkelijk. Wil je per post declareren dan is er op de site een declaratieformulier te vinden om uit te printen. Hier heb je dus op zich de klantenservice niet bij nodig. Maar natuurlijk kan er altijd iets zijn waarom je wel persoonlijk contact wil. Ook dat kan. Dit kunnen klachten zijn of als je iets gewoon even duidelijk weten wilt. Dit is mogelijk via mail, het reactieformulier of lekker snel met de telefoon. Telefonisch zijn ze op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur. Heeft je dier een behandeling of operatie nodig die meer dan 750 euro gaat kosten, dan wordt verzocht telefonisch contact op te nemen. Wel wordt er dringend vermeld dat dit alleen geldt als er geen spoed is. Bij spoed wordt uiteraard eerst het dier geholpen!

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij als klant van Dierenverzekering hier een review achterlaten? Dat stellen we zeer op prijs. Zo kunnen we met elkaar duidelijk maken hoe Dierenverzekering werkt en hoe betrouwbaar ze zijn. Vertel in jouw beoordeling hoe jij het ervaren hebt en waarom, zodat dit duidelijk is voor anderen. Ervaringen van anderen zeggen immers veel meer dan de reclame-uitingen van een bedrijf zelf. Zo kan iedere huisdierbezitter beslissen of zij bij Dierenverzekering hun kat of hond willen verzekeren.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Dierenverzekering

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Dierenverzekering

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
PetSecur logo PetSecur
0 beoordelingen
10