Dierenverzekering logo

Dierenverzekering reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dierenverzekering reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1286
Dierenverzekering logo
Website
dierenverzekering.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dierenverzekering

Jouw hond of kat wil je een goed leven geven. En als het iets mankeert, dan verdient je lieve viervoeter uiteraard de beste zorg. Je wilt er zeker van zijn dat je dat ook kunt betalen. Dus is het verstandig om een verzekering af te sluiten voor de zorgkosten van je kat of hond. Maar welke? Je bent waarschijnlijk al aan het vergelijken geslagen, want huisdierverzekeringen worden door meerdere partijen aangeboden. De één dekt het één wel en de ander juist weer niet. Bij de één is de premie gunstiger, maar de voorwaarden weer heel anders dan de andere. Kortom: je wilt eerst even zeker weten wat voor jou nu het beste is. Ook Dierverzekering.nl biedt verzekeringen aan voor de hond en de kat. Maar jij wilt graag weten of Dierverzekering.nl ook wel echt goed werkt mocht er iets aan de hand zijn. Want mooie praatjes zijn zo gemaakt. Ben je op zoek naar beoordelingen over Dierverzekering.nl, dan ben je hier aan het juiste adres. Door de recensies over deze verzekeringsmaatschappij hier te lezen kan jij de juiste keuze maken. We zetten ook meteen voor jou op een rij wat het bedrijf allemaal te bieden heeft.

Over Dierenverzekering

Dierverzekering.nl biedt, zoals de naam natuurlijk al duidelijk maakt, dierverzekeringen aan. Waarbij je de keuze hebt uit zorgverzekeringen voor je hond en/of kat. Medicijnen en behandelingen die je dier nodig heeft, worden tegen scherpe prijzen verzekerd. Maar ook de crematie kan je verzekeren of andere extra’s, zoals zorg in het buitenland. Handig voor als je dier mee op vakantie gaat.

Waarom kiezen voor Dierenverzekering

Dierenverzekering biedt veel extra’s aan naast het standaardpakket. Zo kan je dus ook de crematie erbij betrekken of zorg vanuit het alternatieve circuit. Hoeveel eigen risico neem je zelf? En wat doe je met de gebitsverzorging? De standaardbehandelingen zitten in het standaardpakket. De vergoedingen die je in het standaardpakket aangeboden krijgt zijn variabel, omdat je ook hier de keuze hebt uit drie varianten. Door deze extra’s kan je zelf uiteindelijk bepalen wat je belangrijk vindt en zo de premiekosten zelf zo scherp mogelijk maken.

Is Dierenverzekering betrouwbaar?

De polisvoorwaarden zijn gewoon via de site te vinden en dus van tevoren duidelijk. Zo weet je precies wat je wel en wat je niet van Dierenverzekering kunt verwachten. Wat er wel en wat er niet vergoed wordt. Door je vrije keuze in hoeveel je dekt en hoe hoog het vergoedingspercentage is, is ook duidelijk wat je mag verwachten bij uitbetaling. Er wordt geen minimumbedrag gehanteerd, dus ook dat is fijn.

Klantenservice en klachten

Declareren kan op een eenvoudige manier. Namelijk per post maar ook gewoon online. Net zo makkelijk. Wil je per post declareren dan is er op de site een declaratieformulier te vinden om uit te printen. Hier heb je dus op zich de klantenservice niet bij nodig. Maar natuurlijk kan er altijd iets zijn waarom je wel persoonlijk contact wil. Ook dat kan. Dit kunnen klachten zijn of als je iets gewoon even duidelijk weten wilt. Dit is mogelijk via mail, het reactieformulier of lekker snel met de telefoon. Telefonisch zijn ze op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur. Heeft je dier een behandeling of operatie nodig die meer dan 750 euro gaat kosten, dan wordt verzocht telefonisch contact op te nemen. Wel wordt er dringend vermeld dat dit alleen geldt als er geen spoed is. Bij spoed wordt uiteraard eerst het dier geholpen!

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij als klant van Dierenverzekering hier een review achterlaten? Dat stellen we zeer op prijs. Zo kunnen we met elkaar duidelijk maken hoe Dierenverzekering werkt en hoe betrouwbaar ze zijn. Vertel in jouw beoordeling hoe jij het ervaren hebt en waarom, zodat dit duidelijk is voor anderen. Ervaringen van anderen zeggen immers veel meer dan de reclame-uitingen van een bedrijf zelf. Zo kan iedere huisdierbezitter beslissen of zij bij Dierenverzekering hun kat of hond willen verzekeren.

Reviews over Dierenverzekering
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
PetSecur logo
PetSecur
70 beoordelingen
7,9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dierenverzekering

Dierenverzekering is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dierenverzekering bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dierenverzekering lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dierenverzekering. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dierenverzekering is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van dierenverzekering.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dierenverzekering.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede ervaringen!

Na het eerste jaar heb ik me weer afgemeld maar het tweede jaar bleek het toch weer nodig te zijn. Maar ik ben verder altijd goed en vriendelijk geholpen door de medenwerkers.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sarah T.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierenverzekering
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
PetSecur logo
PetSecur
70 beoordelingen
7,9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierenverzekering een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dierenverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierenverzekering actief?

Dierenverzekering is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dierenverzekering reviews? Dan kun je naar de website van Dierenverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie