Dentalia Plus logo

Dentalia Plus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Dentalia Plus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3723
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dentalia Plus

Het bedrijf Dentalia Plus is geverifieerd door ons. De webshop Dentalia Plus is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dentalia Plus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dentalia Plus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dentalia Plus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dentalia Plus te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dentalia Plus


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ANWB logo
ANWB
26 beoordelingen
6,1
HEMA verzekeringen logo
HEMA verzekeringen
2 beoordelingen
9
PetSecur logo
PetSecur
64 beoordelingen
8,0

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dentalia Plus een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dentalia Plus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dentalia Plus actief?

Dentalia Plus is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dentalia Plus reviews? Dan kun je naar de website van Dentalia Plus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie