Deck Verzekeringen logo

Deck Verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen

Deck Verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen
2643
Deck Verzekeringen logo
Website
Deck Verzekeringen
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen Deck Verzekeringen

Een verzekering afsluiten doe je niet zomaar. Je wilt wel zeker weten dat je goed verzekerd bent, zodat er bij een nare situatie er niet ook nog een financieel probleem op de proppen komt. Maar al die verzekeringen kosten wel weer veel geld, dus wil je ook weer niet overbodige zaken verzekeren. En je wilt wel zeker weten dat de maatschappij ook werkelijk zal uitbetalen, want zeggen dat het zo is, is iets anders dan ook werkelijk doen. Je bent op het spoor gekomen van Deck Verzekeringen en het sprak je waarschijnlijk aan. En daarom ben je dus hier: omdat je wilt weten hoe het met Deck Verzekeringen zit wat betreft klanttevredenheid. Ja, toch? Gelukkig maar dat er zoiets als reviews zijn, zodat je eenvoudig kunt bekijken wat de ervaringen van anderen zijn! Je leest hier verder ook nog meer over Deck Verzekeringen zelf en ook jij kunt jouw recensie hier achterlaten.

Over Deck Verzekeringen

Deck Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsplatform, welke de risico’s onderbrengt bij de grote verzekeraars als Nationale Nederlanden, Unigarant en A.S.R. Grote namen dus, waardoor Deck Verzekeringen zich volledig kan storten op het aanbieden van persoonlijke verzekeringen, welke eenvoudig in gebruik zijn.

Waarom kiezen voor Deck Verzekeringen

Deck Verzekeringen brengt, zoals gezegd, de risico’s onder bij de grote, klinkende namen in verzekeringsland. Dit biedt toch een extra stukje veiligheid. Deck Verzekeringen zelf vindt het belangrijk dat jij een heel persoonlijke verzekering kunt afsluiten, die je eenvoudig via je mobiel kunt beheren. Lekker makkelijk. Een groot voordeel is dat je alle verzekeringen onder kunt brengen bij Deck Verzekeringen, zodat je alles overzichtelijk hebt en maar 1 premie schuldig bent. Wel zo makkelijk. Via de site kan je jouw wereld nabouwen en zo bekijken welke dingen verzekerd moeten worden. Het overstappen van je bestaande verzekering naar Deck, wordt door hen geregeld.

Is Deck Verzekeringen betrouwbaar?

Deck Verzekeringen werkt met de grote verkeringsmaatschappijen, dus je loopt praktisch geen risico. Deck specialiseert zich juist in de persoonlijke aanpak van de verzekeringen, zodat je niks te veel betaalt. Deck zorgt ervoor dat je niks overbodig verzekert, wat geld scheelt, en geeft een vakkundig advies. Aan de reacties op de site te lezen, is het een mooi concept.

Klantenservice en klachten

De klantenservice helpt bij het vinden van de juiste samenstelling van je verzekering. Maar ook bij al je andere vragen kan je bij de klantenservice terecht. Ze zijn te bereiken via Whats App. Of je stuurt een mailtje. Maar gewoon bellen kan trouwens ook. Van maandag t/m vrijdag zijn ze telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Deck keert geen geld uit, maar zorgt dat de schade wordt hersteld. Hiermee word jij gelijk geholpen én kan de premie laag blijven. Omdat hierdoor fraudeurs buiten de deur blijven, wordt er immers minder uitgekeerd. Wel zo fijn. Is herstellen niet meer mogelijk, dan wordt er gekeken naar de schade en zal je uiteraard wel geld krijgen. Is er iets gebeurd waardoor je aanspraak wilt maken op je verzekering? Maak foto’s en na simpelweg op de site het geval aan te melden, gaan zij voor je aan de slag! Gebruik hiervoor eenvoudig de knop ”˜Meld Schade’ op de site.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Deck verzekeringen? Of ze nu goed, matig of misschien wel heel vervelend waren: je kunt anderen helpen door jouw review hier achter te laten. Hoe was bijvoorbeeld de overstapservice? Kon je de klantenservice goed bereiken? Wat vind je van de hoogte van de premie? Was de werkwijze duidelijk bij het afsluiten van de verzekering? En toen je schade had, werd dat goed en snel verholpen? Zomaar een paar voorbeelden van wat jij kunt beschrijven in je beoordeling! Door jouw ervaringen te delen, kunnen anderen bepalen of Deck verzekeringen ook iets voor hen is! Doe je mee?

Reviews over Deck Verzekeringen
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Deck Verzekeringen

Het bedrijf Deck Verzekeringen is geverifieerd door ons. De webshop Deck Verzekeringen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Deck Verzekeringen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Deck Verzekeringen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Deck Verzekeringen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Deck Verzekeringen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tot nu toe perfect

Tot nog toe is alles perfect. Ze reageren super snel op al mijn mailtjes en ze bieden een zeer goede premie. Ik ben tot het heden altijd gelukkig geweest en heb nog geen claims moeten indienen.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sarah V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Deck Verzekeringen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Deck Verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Deck Verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Deck Verzekeringen actief?

Deck Verzekeringen is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars , brommerverzekeraar , inboedelverzekeraars , motorverzekeraars , opstalverzekeringen , rechtsbijstandverzekering en reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Deck Verzekeringen reviews? Dan kun je naar de website van Deck Verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie