De Krim Texel logo

De Krim Texel reviews, ervaringen en beoordelingen

De Krim Texel reviews, ervaringen en beoordelingen
229
De Krim Texel logo
Website
De Krim Texel
Categorie
Dagje weg

De Krim Texel Ervaringen

Als je nog nooit op vakantie bent geweest op Texel dan slaat de twijfel natuurlijk toe. De Krim Texel ervaringen kunnen je helpen om de juiste keuze te maken. Dit reisbureau is gespecialiseerd in reizen naar Texel. Het maakt niet uit of je een weekend weg gaat of een hele week alle Krim Texel ervaringen worden hier gedeeld. Je kan natuurlijk ook je eigen ervaringen delen als je zelf een vakantie geboekt hebt via dit online reisbureau. Natuurlijk delen wij je ervaringen graag met anderen die van plan zijn om naar Texel af te reizen.

Over De Krim Texel

De Krim is echt een bedrijf uit Texel. De initiatiefnemers waren bewoners van het eiland die het belangrijk vonden dat er meer toerisme naar het eiland kwam. Dit gebeurde in de jaren 60 en natuurlijk heeft dit reisbureau hieraan bijgedragen. Vandaag de dag kan je nog steeds vakanties naar dit eiland boeken via de Krim Texel. De filosofie van de voorouders wordt nog steeds door de kleinkinderen uitgevoerd. Zo is er altijd oog voor het eiland en wordt er rekening gehouden met de omgeving. Natuurlijk ben je vrij om ook jouw eigen De Krim Texel ervaringen met ons te delen.

Vakantiehuizen of chalets

De Krim Texel organiseert vooral reizen richting vakantiehuizen en chalets op het eiland. Je hebt via de reisorganisatie een ruime keuze uit verschillende accommodaties. Het is zelfs mogelijk om je voorkeur qua ligging op te geven. Aan de hand van de ervaringen van eerdere gasten weet je precies waar je het beste kan verblijven op Texel. Je kan bij de vakantiehuizen altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit.

Feestjes en bedrijfsuitjes

Naast vakanties kan je bij de Krim Texel ook terecht om een feestje of bedrijfsuitje te organiseren. De reisorganisatie kan je helpen om een compleet programma samen te stellen op het eiland. Samen met het personeel heb je echt het idee dat je in een compleet andere wereld verblijft als je op Texel aanmeert. Deel gerust ook je Krim Texel ervaringen als je zelf een uitje gemaakt hebt naar dit Nederlandse eiland.

Gerelateerde bedrijven
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Groepen.nl logo
Groepen.nl
2 beoordelingen
9,5
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over De Krim Texel

De Krim Texel is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Krim Texel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Krim Texel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Krim Texel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van De Krim Texel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van De Krim Texel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Krim Texel.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtig park

We zijn hier geweest met onze familie en we hebben echt een top tijd gehad. Het park ziet er echt super mooi uit en het is ook echt reusachtig groot. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julius B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Krim Texel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Groepen.nl logo
Groepen.nl
2 beoordelingen
9,5
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Krim Texel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Krim Texel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Krim Texel actief?

De Krim Texel is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes , groepsaccommodaties , groepsreizen , hotels en wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Krim Texel reviews? Dan kun je naar de website van De Krim Texel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie