Beroepspolis.nl logo

Beroepspolis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Beroepspolis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2517
Beroepspolis.nl logo
Website
Beroepspolis.nl
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen Beroepspolis.nl

In veel gevallen is het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering erg verstandig. Een partij die je kan helpen bij het vinden en afsluiten van de verzekering met de beste prijs- kwaliteitsverhouding is Beroepspolis.nl. We hebben voor jou de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en er een samenvatting van gemaakt. Met die extra informatie kun jij al dan niet beslissen om ook met Beroepspolis.nl in zee te gaan.

Over Beroepspolis.nl

Beroepspolis.nl maakt onderdeel uit van Klap BV en richt zich op het via internet aanbieden van die beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid voor de gevolgen van fouten die gedurende de uitvoering van het beroep kunnen worden gemaakt. Beroepspolis.nl helpt je bij het vinden van de beste verzekering én van die verzekering die je de aantrekkelijkste voorwaarden biedt. Het zoekt, kortom, voor jou die verzekeraar met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Beroepspolis.nl?

Beroepspolis.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze. Het doet in dat kader alleen maar zaken met bekende en solvabele Nederlandse maatschappijen en werkt alleen met transparante offertes. Het bied je inzicht in de aanbiedingen en helpt je bij het vinden van die speld in de hooiberg, die verzekering dus die jou de beste voorwaarden biedt en de beste dekking geeft. Met speciale dank aan Beroepspolis.nl hoef je niet zelf op zoek en hoef je evenmin op de kleine lettertjes te letten. Dat wordt door Beroepspolis.nl voor je gedaan. Desgewenst kun je persoonlijk advies krijgen van een van de specialisten van Beroepspolis.nl.

Is Beroepspolis.nl betrouwbaar?

Afgaand op de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Beroepspolis.nl heb je zeker te maken met een betrouwbare partner. Die betrouwbaarheid blijkt ook al uit het feit dat Beroepspolis.nl een Open Market Correspondent is van Lloyds en een Member is van Trust Risk Control. Daarnaast is sprake van lidmaatschap van het NVGA en is Beroepspolis.nl lid van Registerpensioen Adviseurs. Beroepspolis.nl is ingeschreven bij het AMF. Vertrouwen geeft ook het feit dat Klap BV al actief is sinds 1854 als makelaar in assurantiën en gespecialiseerd is in het verzekeren van zowel bedrijfsmatige maar zeker ook particuliere risico’s. Enige ervaring kan de specialist dan ook niet ontzegd worden.

Klantenservice en klachten

Bij Beroepspolis.nl nemen ze de klant bijzonder serieus. Heb je een klacht over de verzekering of een dienst van Beroepspolis.nl? Dan kun je prima bellen met de specialist in het vinden van de voor jou perfecte beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je kunt eveneens contact leggen via WhatsApp of een e-mail sturen. Omdat Beroepspolis.nl ook actief is op de social media kanalen Facebook, LinkedIn en Twitter zou je ook via die weg nog contact kunnen zoeken met de specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is meer waard dan de beoordelingen uit de eerste hand, uit de praktijk dus. Daarom zijn beoordelingen belangrijk als je voor een lastige keuze staat. Het reduceert de kans om met de verkeerde partij in zee te gaan heel aanzienlijk. Daarom willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je amper tijd en moeite, je kunt er andere mensen echter een grote dienst mee bewijzen.

Reviews over Beroepspolis.nl
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
ANWB logo
ANWB
31 beoordelingen
6
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Beroepspolis.nl

Ons team van experts heeft Beroepspolis.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Beroepspolis.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Beroepspolis.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Beroepspolis.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Beroepspolis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed advies

Ik was een tijdje geleden opzoek naar deskundig advies en dat heb ik hier zeker gevonden. Mijn vragen werden altijd snel en goed beantwoord en ze waren altijd super klantvriendelijk. Heel fijn!

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noor T.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beroepspolis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
ANWB logo
ANWB
31 beoordelingen
6
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beroepspolis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beroepspolis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beroepspolis.nl actief?

Beroepspolis.nl is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beroepspolis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Beroepspolis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie