Zorg en Zekerheid logo

Zorg en Zekerheid reviews, ervaringen en beoordelingen

Zorg en Zekerheid reviews, ervaringen en beoordelingen
3858
Zorg en Zekerheid logo
Website
Zorg en Zekerheid
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die je helpt bij het worden van de gezondste versie van jezelf. De zorgverzekeraar is lokaal georiënteerd en komt op voor de beste zorg bij jou in de buurt vanuit de Leidse thuisbasis. Zorg en Zekerheid heeft een eenvoudige missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan. Ben jij benieuwd of anderen tevreden zijn met hun zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Dan raden we je aan om de Zorg en Zekerheid beoordelingen te lezen die wij op deze pagina voor je op een rij gezet hebben.

Over Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is al bijna 200 jaar de regionale zorgverzekeraar in jouw buurt. Deze verzekeraar kent de zorgaanbieders en de regio goed. Dit zorgt ervoor dat ze meer voor je gedaan krijgen. Er worden onder andere afspraken gemaakt over de zorg die jij nodig hebt, zodat dit dichtbij is als het kan en verder weg als dat moet. Het regionale karakter zorgt ervoor dat het eenvoudiger is om samen te werken met zorgverleners, gemeenten, cliëntenorganisaties en werkgevers. Dat doet Zorg en Zekerheid dan ook actief. Jij profiteert van de beste zorg tegen een betaalbare prijs. Wat Zorg en Zekerheid onderscheidt van andere zorgaanbieders is de aandacht die wordt besteed aan preventie.

Waarom kiezen voor Zorg en Zekerheid

Wanneer je kiest voor een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid is de kans groot dat je bij zorgverleners bij jou in de buurt terecht kunt als dit nodig is. Je kunt kiezen uit verschillende polissen en op de website valt eenvoudig terug te vinden wat er allemaal wordt vergoed. De basisverzekering is verplicht in Nederland, maar wat betreft aanvullende dekkingen heb je alle keuze uit zorg die niet uit de basisverzekering wordt vergoed. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen voor de tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen en anticonceptie. Je kunt gebruikmaken van verschillende kortingsmogelijkheden om te besparen op de premie en wellicht kun je gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering. Deze zijn beschikbaar voor werknemers van bepaalde bedrijven en leden van een ledenserviceorganisatie of sportclub.

Is Zorg en Zekerheid betrouwbaar?

Leden mogen meedenken met Zorg en Zekerheid. De verzekeraar wilt de dienstverlening verbeteren door naar verzekerden te luisteren en van ze te leren. Meld je bijvoorbeeld aan voor het klantenpanel of de ledenraad. De ledenraad mag meebeslissen over de bedrijfsvoering van Zorg en Zekerheid. De zorgaanbieder bestaat al bijna 200 jaar en heeft al duizenden leden geholpen bij het betalen van de zorgkosten. Ben jij benieuwd wat leden te zeggen hebben over Zorg en Zekerheid? De reviews over Zorg en Zekerheid lees je op deze pagina.

Klantenservice en klachten

Er is een uitgebreide online kennisbank waar je de antwoorden op tal van vragen kunt vinden. Hier lees je bijvoorbeeld hoe je een factuur kunt declareren via je tablet, hoe je wijzigingen in je persoonlijke situatie door kunt geven en hoe je jouw eigen risico achteraf gespreid terug kunt betalen. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Zorg en Zekerheid. Dit kan telefonisch, door een e-mail te sturen of door langs te gaan bij één van de winkels.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij lid bij Zorg en Zekerheid? Vertel dan wat je van deze partij vindt door een beoordeling over Zorg en Zekerheid te schrijven. Hier kun je jouw mening kwijt over de service van deze zorgverzekering, vertellen wat je vindt van de dekking en het gemak waarmee je rekeningen kunt declareren. Jouw beoordeling helpt anderen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Zorg en Zekerheid
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Independer logo
Independer
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Zorg en Zekerheid

Het bedrijf Zorg en Zekerheid is geverifieerd door ons. De webshop Zorg en Zekerheid is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Zorg en Zekerheid is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zorg en Zekerheid maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Zorg en Zekerheid is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Zorg en Zekerheid te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer goed

De prijs is erg goed en als je vragen hebt dan wordt je ook super goed telefonisch geholpen. Ze doen nooit beroerd en ze zijn erg aardig. Ik blijf hier nog zeker een aantal jaar!

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ivan G.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nederland woord wakker!!!

Niet aangeraden.
Je bent gewaarschuwd

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Zorg en Zekerheid
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Independer logo
Independer
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zorg en Zekerheid een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Zorg en Zekerheid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zorg en Zekerheid actief?

Zorg en Zekerheid is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zorg en Zekerheid reviews? Dan kun je naar de website van Zorg en Zekerheid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie