ZOO Adventure logo

ZOO Adventure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ZOO Adventure reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2487
ZOO Adventure logo
Website
zooadventure.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zoo Adventure

Zoek je nou eens laarzen of wandelschoenen die wél waterdicht zijn en waarin je voeten warm blijven? Dan zou je een aan Zoo Adventure kunnen denken. We geven je hier een beter beeld van deze specialist, op basis van reviews en ervaringen van bestaande klanten. Op basis van die beoordelingen kun je besluiten om ook voor Zoo Adventure te kiezen.

Over Zoo Adventure

Zoo Adventure is de specialist op het gebied van outdoor laarzen voor dames en heren, zoals het zich ook specialist mag noemen in wandelschoenen, sneakers, pantoffels en accessoires. Zoo Adventure bestaat vanaf 1977 en is een oer-Hollandse onderneming. Wat de specialist wil is comfortabele, casual en kleurrijke producten bieden. En daar slaagt het al geruime tijd in.

Waarom kiezen voor Zoo Adventure?

Er zijn meer dan voldoende redenen om te kiezen voor Zoo Adventure. Je koopt er namelijk schoeisel dat wel écht waterdicht is en die als gegoten zitten. Op schoeisel van Zoo Adventure kun je lang wandelen zonder dat je pijnlijke voeten krijgt. De styling van de specialist geldt als modern en tijdloos en van zweetvoeten is geen sprake meer als je kiest voor de producten van Zoo Adventure. Je kiest ook al voor deze aanbieder omdat je met de meegeleverde binnenzolen ook gemakkelijk tussenmaten kunt realiseren.

Is Zoo Adventure betrouwbaar?

Dat is het zeker, als we tenminste afgaan op de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Dat wat Zoo Adventure je belooft, maakt het waar. En dus zijn de producten inderdaad waterdicht, blijven je voeten inderdaad warm en is er van zweetvoeten geen sprake meer. Het aanbod is prima en uitgebreid en de isolerende werking houdt de warmte binnen en de kou buiten. Je kunt er ook blind op varen dat je in schoeisel van Zoo Adventure geen blaren krijgt. Dat je met iDeal kunt betalen op de webshop van Zoo Adventure geeft de klanten bovendien een veilig gevoel. Tenslotte; het hoge rapportcijfer dat Zoo Adventure krijgt van de bestaande klanten zegt ook veel, want dat is een 4,58 uit 5.

Klantenservice en klachten

Zoo Adventure werkt helder en transparant en bied alleen maar betrouwbare producten aan. Toch kan er altijd iets misgaan. Van Zoo Adventure krijg je dan zeker de ruimte om een klacht in te dienen. Alleen dan kan de klacht immers opgelost worden. Je kunt een schriftelijke klacht indienen bij Zoo Adventure, je kunt echter ook gewoon bellen of gebruik maken van het contactformulier op de website. Zoo Adventure is actief op Facebook en Twitter en is dus ook op die manier te bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Niets bied je meer toegevoegde waarde dan de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van een product of dienst. Met die praktische informatie in je achterhoofd neem je een weloverwogen beslissing en vaker de juiste beslissing. Om die reden vragen we je, heel vriendelijk uiteraard, om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over ZOO Adventure

Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Q1905.com logo
Q1905.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ZOO Adventure

Ons team van experts heeft ZOO Adventure geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ZOO Adventure bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ZOO Adventure is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ZOO Adventure is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zooadventure.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Past perfect

Vrijdag mijn bestelling geplaatst, vandaag (maandag) ontvangen. Laarzen passen perfect en waren precies wat ik zocht. Zal zeker vaker zaken met je doen.

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerrit P.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZOO Adventure


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Q1905.com logo
Q1905.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZOO Adventure een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ZOO Adventure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZOO Adventure actief?

ZOO Adventure is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZOO Adventure reviews? Dan kun je naar de website van ZOO Adventure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie