UGG logo

UGG reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
UGG reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4168
UGG logo
Website
uggaustralia.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen UGG

Ben je van plan om producten te kopen van het merk UGG, maar weet je niet hoe betrouwbaar dit merk is? Geen nood, heel veel klanten zijn je voorafgegaan en hebben de tijd genomen om een review te schrijven over hun ervaring. Om je heel wat tijd te besparen hebben deze beoordelingen verzameld en op een rijtje gezet. Zo kun je zelf een beeld vormen van waar UGG voor staat.

Over UGG

De geschiedenis van het woord 'UGG', evenals het handelsmerk, is zeer omstreden. Wat vrijwel zeker is, is dat de eerste mensen die de kenmerkende laarzen van schapenvacht en fleece droegen, competitieve surfers waren. Het schoeisel deed wonderen voor hun koude, gevoelloze voeten.

Het UGG-handelsmerk werd in 1985 geregistreerd door surfer Brian Smith. Samen met een andere surfer, Doug Jensen, richtte Smith zeven jaar eerder UGG op in Santa Monica, Californië.

Waarom kiezen voor UGG

Laarzen van het UGG-merk zijn sinds het begin van de jaren 2000 geïdentificeerd als een modetrend voor dames en heren. Het assortiment is uitgebreid met verschillende stijlen schoeisel, waaronder leer, canvas en andere materialen, handtassen, kleding, bovenkleding, hoeden, handschoenen, huishoudelijke artikelen zoals dekens en kussens en andere goederen.

UGG's zijn bijzonder door hun hoogwaardige materialen en comfortabele kleding. Met name de UGG-laarzen zijn over de hele wereld populair als uiterst comfortabele laarzen die zowel binnen als buiten kunnen worden gedragen. Dit unieke gebruik van schapenvacht zorgt voor zoveel comfort en warmte voor UGG-producten. Hoewel ze extra zorg nodig hebben bij het wassen en schoonmaken om te voorkomen dat ze kapot gaan.

Is UGG betrouwbaar?

Na Crocs zou je kunnen zeggen dat Uggs de meest polariserende schoenen zijn die er zijn. Hoewel ze al sinds de jaren zeventig bestaan. Dat komt omdat Uggs niet de meest aantrekkelijke schoenen zijn, en dat ze vaak in opspraak komen door klachten van dierenrechtenactivisten. Toch moeten we stellen dat UGG als bedrijf wel degelijk betrouwbaar is. Hun producten zijn van de hoogste kwaliteit, al hangt daar ook wel een stevig prijskaartje aan vast. Je betaalt al snel 200 euro voor een kwalitatief paar laarzen. Het nadeel van het kwaliteitsmerk is ook dat er veel namaak circuleert op de markt. Hierdoor vind je vaak negatieve reviews omtrent het merk.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten omtrent een product van het merk UGG? Dan kun je hun klantenservice contacteren. Dat kan via telefoon of per bericht. Ook is het mogelijk om via de chatfunctie meteen een medewerker te contacteren. Ben je echt niet tevreden, dan is er de mogelijkheid om je aankoop terug te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs iets gekocht van het merk Ugg? Dan horen we graag hoe je ervaringen zijn. Ben je tevreden van het bestelde product? Heb je lang moeten wachten op de levering of had je een onaangenaam contact met de klantenservice? Schrijf nu een beoordeling en help toekomstige klanten een beeld vormen.

Reviews over UGG

Gerelateerde bedrijven

Tamaris logo
Tamaris
13 beoordelingen
6,3
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5
HappySize logo
HappySize
8 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over UGG

Het bedrijf UGG is geverifieerd door ons. De webshop uggaustralia.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. UGG is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. UGG maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

UGG is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van uggaustralia.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van UGG.

Geplaatst op: 18-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SLECHTE WEBWINKEL‼️

Schoenen besteld, wil deze retour zenden, kan alleen met UPS en terugbetaling via PayPal wat ik niet heb. Wordt nergens gemeld. Op eigen kosten aangetekend met PostNL terug gestuurd. Krijg mail dat geld retour komt, krijg volgende mail dat ik nieuwe heb besteld ⁉️ en onderweg zijn....
Hoe dit gaat aflopen 😭
Koop niet via deze website ‼️

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over UGG


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tamaris logo
Tamaris
13 beoordelingen
6,3
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5
HappySize logo
HappySize
8 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UGG een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over UGG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UGG actief?

UGG is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UGG reviews? Dan kun je naar de website van UGG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie