Zonnebrillen.com logo

Zonnebrillen.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Zonnebrillen.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2067
Zonnebrillen.com logo
Website
Zonnebrillen.com
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Zonnebrillen.com

Doe je er goed aan om zaken te doen met Zonnebrillen.com? Dat is de vraag nu je zoekt naar een geschikte zonnebril. Als consument wil je graag elke euro goed besteden en zoek je naar betrouwbare partners om zaken mee te doen. Om het jou gemakkelijker te maken hebben we hier de reviews en ervaringen van mensen die al zaken doen met Zonnebrillen.com voor je samengevat. Aan de hand van de ervaringen van andere mensen met Zonnebrillem.com kun je vervolgens zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met deze aanbieder van zonnebrillen.

Over Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com zag in 2011 het levenslicht. Het bedrijf houdt domicilie in Leiden en geldt als de marktleider binnen de optiekbranche sinds het vanaf 2017 onderdeel uitmaakt van Grand Vision Benelux. Deze organisatie is ook het moederbedrijf van onder meer Pearle en Eye Wish. Zonnebrillen.com is Nederland ondertussen al lang ontgroeid en biedt de webshop behalve in de Nederlandse taal ook in het Engels, Duits en Frans aan. Zonnebrillen.com is zonder twijfel de grootste online zonnebrillen webshop van de Benelux, met ruim veertig topmerken en zesduizend verschillende zonnebrillen.

Waarom kiezen voor Zonnebrillen.com

Je kiest voor Zonnebrillen.com omdat het je het grootste aanbod van zonnebrillen kan bieden. Niets voor niets is Zonnebrillen.com een officieel verkooppunt van de merken Ray Ban, Oakley, Michael Kors, Persol, Burberry en Polo, om er slechts een aantal te noemen. Behalve dat kunnen ze je bij Zonnebrillen.com altijd het meest deskundige advies geven. Het mooie is verder dat de brillen tegen zeer scherpe prijzen aangeboden worden. Zonnebrillen.com wil het de consument gemakkelijk maken om je favoriete bril te vinden. Bovendien staat deze aanbieder bekend om de snelle levering. Bestel je op werkdagen voor 23.00 uur, dan kun je er vanuit gaan dat je de volgende dag jouw zonnebril al thuis hebt.

Is Zonnebrillen.com betrouwbaar?

Je kunt er vanuit gaan dat je met Zonnebrillen.com te maken hebt met een betrouwbare leverancier van zonnebrillen. Het maakt onderdeel uit van Grand Vision Benelux, een organisatie die als zeer betrouwbaar bekend staat. Bovendien mag Zonnebrillen.com zich onder meer een Ray Ban Certified Store noemen. Ook de reviews en ervaringen van mensen die al zaken doen met Zonnebrillen.com spreken van een zeer betrouwbare leverancier. Uiteraard is Zonnebrillen.com ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Klantenservice en klachten

Zonnebrillen.com heeft het goed met de klanten voor. Op de webshop vind je alle mogelijke informatie over bestellen, betaalmethodes, verzenden en bezorging en retourneren. De aanbieder van zonnebrillen werkt volledig transparant, want blijf je met klachten zitten en wil je contact met het bedrijf, dan is het prima mogelijk om contact op te nemen. Dit kan zowel per telefoon als via het versturen van een e-mail. Zonnebrillen.com biedt zelfs de mogelijkheid om met een van de medewerkers te WhatsAppen.

Wil jij ook beoordelen?

Help jij voortaan ook om mensen te helpen om alleen nog de beste keuzes te maken? Want met dank aan jouw beoordelingen kunnen wij mensen écht helpen om steeds de juiste beslissing te nemen en met de juiste specialist in zee te gaan. En dat is iets wat je zelf uiteraard ook wilt.

Reviews over Zonnebrillen.com
Gerelateerde bedrijven
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Leukebril.nu logo
Leukebril.nu
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,8
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Zonnebrillen.com

Ons team van experts heeft Zonnebrillen.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zonnebrillen.com bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zonnebrillen.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zonnebrillen.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Zonnebrillen.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal TOP!!!!

's-avonds om 10.00 besteld en de volgende dag in huis met een persoonlijke boodschap op de afleverbon. Mooie bril tegen een goede prijs. Helemaal tevreden!!

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Demi G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede klantenservice

Een tijd geleden heb ik een zonnebril besteld maar na een tijdje was er iets afgebroken. Ik had hem hiervoor weer terug gestuurd en ze hebben het snel voor me kunnen maken.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem V.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende webshop

Dit is een van de betere webshops voor zonnebrillen. Ik bestel hier altijd graag aangezien het bestellen via de site erg gemakkelijk gaat en het wordt ook snel verzonden.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniel P.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super site

Dit is echt een super site. Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan en ze kwamen allemaal op tijd aan zoals beloofd werd. Ook hebben ze altijd goede kortingen.

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara B.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede brillen winkel

Mijn bestelling werd na 2 uur van het bestellen al verzonden. En deze werd na 14 uur bezorgd. Zo snel maak ik het niet vaak mee. De zonnebrillen waren precies zoals ik verwacht had. Bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luka K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zonnebrillen.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Leukebril.nu logo
Leukebril.nu
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zonnebrillen.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Zonnebrillen.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zonnebrillen.com actief?

Zonnebrillen.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zonnebrillen.com reviews? Dan kun je naar de website van Zonnebrillen.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie