Yezzer logo

Yezzer reviews, ervaringen en beoordelingen

Yezzer reviews, ervaringen en beoordelingen
2899
Yezzer logo
Website
Yezzer
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen Yezzer

Met speciale dank aan Yezzer kun je heel snel jouw verzekeringen als ZZP’er en MKB’er in orde maken. Ben jij ondernemer, dan is het de moeite waard om de samenvatting die we van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Yezzer gemaakt hebben eens grondig door te lezen. Op basis van die extra informatie kun je eventueel besluiten om ook in zee te gaan met Yezzer.

Over Yezzer

Yezzer is een onafhankelijk verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Je kunt gemakkelijk online verzekeringen vergelijken en meteen ook afsluiten. Daarbij kun jen gebruik maken van de speciale Yezzer adviseur. Vanwege de keuze die je bij Yezzer hebt, kun je zomaar 40 procent besparen op de rekening van je verzekeringen. Verder krijg je bij Yezzer steeds te maken met één aanspreekpunt en ook dat is bijzonder prettig.

Waarom kiezen voor Yezzer?

Yezzer helpt je bij het vinden van de voor jou beste verzekering. En dat is die verzekering die je de beste dekking biedt tegen de laagste prijs, Je hebt veel te kiezen en kunt met Yezzer aan je zijde veel geld besparen. Je kunt bovendien gebruik maken van een Yezzer adviseur en heb jij je ideale verzekering gevonden, dan kun je die ook meteen afsluiten. Je kunt met Yezzer afzonderlijke verzekeringen vergelijken en afsluiten, je kunt ook een alles-in-één-pakket met alle relevante verzekeringen afsluiten. Ondertussen heb je bij Yezzer echt iets te kiezen en te vergelijken met meer dan 40 aangesloten verzekeraars.

Is Yezzer betrouwbaar?

In Yezzer vind je een partner die absoluut betrouwbaar is. Dat is de conclusie die we trekken na het doornemen van de beoordelingen van bestaande klanten. De assistentie die je aangeboden krijgt is perfect en het afsluiten van een betrouwbare verzekering een fluitje van een cent. Dat er steeds meer verzekeraars zich aansluiten bij Yezzer zegt al veel. Onder hen vind je ook bekende namen als Allianz, Klaverblad, Nationale Nederlanden, Aegon en Movir, en ook dat geeft- zo blijkt- de consument extra vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Yezzer bied je de mogelijkheid om een vraag te stellen of om een klacht in te dienen. Heb je reden om een klacht in te dienen, dan kun je dit doen door een brief te sturen naar Yezzer, het adres staat gewoon op de website van de vergelijker van verzekeringen. Je kunt daarnaast ook gewoon bellen of een e-mail sturen. In alle gevallen zal Yezzer er alles aan doen om de klacht uit de wereld te helpen. Je kunt overigens ook via de social media kanalen Facebook en Instagram contact zoeken met Yezzer.

Wil jij ook beoordelen?

Waar zouden we zijn zonder beoordelingen? Je vraagt je wel eens af. Beoordelingen geven je onafhankelijke en praktische informatie die je kunnen helpen bij het maken van de beste keuzes. Als jij andere mensen ook wilt helpen bij het maken van de juiste keuzes, dan laat jij voortaan ook een beoordeling achter toch? Deze kleine moeite kan voor andere mensen namelijk van onschatbare waarde zijn.

Reviews over Yezzer
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Independer logo
Independer
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Yezzer

Yezzer is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yezzer bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yezzer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yezzer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Yezzer is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Yezzer. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Yezzer.

Geplaatst op: 21-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen bij het kiezen van mijn selectie. Online duurde het iets langer dan gepland maar daarna werd er wel snel en goed gereageerd. Heel erg bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alyssa H.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yezzer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Independer logo
Independer
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yezzer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yezzer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yezzer actief?

Yezzer is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) rechtsbijstandverzekering en zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yezzer reviews? Dan kun je naar de website van Yezzer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie