Women's Health logo

Women's Health reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Women's Health reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2049
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Women's Health

Women's Health is geverifieerd door ons expert team. De webshop Women's Health bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Women's Health lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Women's Health. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van womenshealthmag.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van womenshealthmag.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke informatie

Ik kijk altijd graag op de website van WhomensHealthmag. Er is altijd wel een leuk blog te vinden. Ik vind ook de indeling van de website heel prettig.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Women's Health


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Libelle logo
Libelle
5 beoordelingen
7
Flow Magazine logo
Flow Magazine
2 beoordelingen
9,5
Crossbill Guides Foundation logo
Crossbill Guides Foundation
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Women's Health een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Women's Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Women's Health actief?

Women's Health is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Women's Health reviews? Dan kun je naar de website van Women's Health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie