Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo Geeektech
0 beoordelingen
10
Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Jean
Jean
12-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

laats had ik remblokken besteld bij auto
onderdelen.nl
daar had ik mijn chassisnumer moeten geven omdat ze rem blokken hadden geleverd 13,7 dik. ik hun opgebeld dat deze niet passen met die dikte geen honderd een deze moesten passen conform chassisnummer. als ik de rem klouw vast zette draaide het wiel niet meer.maar bij uw levering gingen mijn ogen wel open veertjes zaten erbij aleen voor achter niet, maar wel voor voorblokken er ware ook remblok zadels bij maar die paste niet waren te lang. maar het maakte nis uit als ij de oude liet zitten.
kortom heeft u zeer goede remblokken geleverd en was er meer dan tevreeden over. zijn mijn rem over enigetijd weer versleten bestel ik zeker weer bij u schappo voor de levering.

profielfoto van Ridouane T.
Ridouane T.
11-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automatten Mercedes w140

De eerste keer en zeker niet de laatste keer,kwaliteit identiek zelfde als originele,op maat gemaakt,prijzen zijn in mijn ogen zeer laag voor het geen wat je krijgt,zeer vriendelijk en hulpzaam aan de telefoon,levering zoals beloofd op de site,kortom blij dat ik het ontdekt heb,aan de team doe zo voort.

profielfoto van F.H S.
F.H S.
10-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Ik heb meerdere keren onderdelen bij Winparts besteld.De bestellingen zijn altijd op tijd bezorgd.Ook contact via via de website heb ik goede ervaringen mee.Ook het advies over eventueel de onderdelen worden duidelijk uitgelegd.

profielfoto van Henk
Henk
09-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Geleverd op de beloofde tijd en alles naar wens.

profielfoto van Dirk
Dirk
09-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zeker tevreden met de behandeling en het verzorgen van mijn bestelling. Netjes geleverd in beschermde verpakking, prettig want zo blijven de producten heel. Zeker aan te raden ook omdat je goed op de hoogte gehouden wordt.

profielfoto van Mhopman
Mhopman
09-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima levering.

Zoals reeds eerder ervaren is het produktaabod meer dan voldoende, is de informatie op de wwebsite duidelijk en levert WinParts zeer vlot.

profielfoto van Pascal
Pascal
07-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snel en goed.. + goedkoop

ik had snel 3 ruitenwissers nodig.. echt snelle levering en ook nog eens flink goedkoper dan de lokale auto parts shop.
thanks guys!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Al eerder onderdelen besteld bij winparts, ook dit keer weer alles prima op tijd binnen. Goede prijs, goede materialen en goede service!

profielfoto van Poede
Poede
03-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Prima service en snel geleverd!

profielfoto van Bijwaard
Bijwaard
29-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling

heb een bestelling gedaan zo rond half 5 en had het de andere dag al in huis.Echt top

profielfoto van Janvds
Janvds
29-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wederom weer goed

Artikel besteld en wederom snel geleverd tegen een nette prijs

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect

Goed kwaliteit en snel levering

profielfoto van Mark
Mark
24-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect

Perfecte remblokken voor onze Punto voor een ongelooflijk lage prijs. Hierdoor ruim €100 bespaard tov. late doen bij de garage. Bedankt Winparts!

profielfoto van Rene
Rene
21-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tevreden

snelle levering goed afgehandeld ben tevreden

profielfoto van Tomas
Tomas
20-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service

Overzichtelijke site
Makkelijk bestellen en de volgende dag geleverd bij (in mijn geval een ophaalpunt bij mij in de buurt)
Goed verpakt zodat reekbare spullen ook zeker goed aankomen.
Dit is zeker niet de laaste keer dat ik iets voor mijn auto bij winparts ga bestellen.

profielfoto van Gerald
Gerald
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remblokken besteld

Snel geleverd, helaas wel de verkeerde besteld.
Bij een auto die net in een overgangsjaar zit zie je vaker meerdere "passende" artikelen.
Hierbij moet dan eerst nagegaan worden wat daadwerkelijk het juiste artikelnummer is.

Maar snel opgelost doormiddel van eeen RMA en snelle omruiling

Ik ga hier zeker weer bestellen

profielfoto van Koop B.
Koop B.
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Wieldoppen besteld en deze zijn zeer snel en correct afgeleverd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
volgens verwachting

Goed en snel geleverd.

profielfoto van Dhaeyer G.
Dhaeyer G.
12-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling einddemper

perfect

profielfoto van Andre C.
Andre C.
12-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service, snelle levering en kwaliteit spullen

Ik heb een bestelling geplaatst in het weekend. Maandag avond stond het al klaar voor verzending en ik bedacht me in ene dat ik toch iets vergeten was. Gebeld en gevraagd of het allemaal nog kon in verband met verzendkosten. Totaal geen probleem, telefonisch nog geholpen aan de juiste producten en twee dagen later in huis! Dank je wel.

profielfoto van Wouter
Wouter
09-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

geen verdere opmerkingen

profielfoto van Gert
Gert
09-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Volkswagen spiegel

netjes op tijd geleverd, nieuwer type spiegel was wel wat aan de dure kant t.o.v. ouder (gelijkwaardig) type

profielfoto van Joey
Joey
07-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Radioframe adapter

Past perfect, redelijke prijs, snel geleverd en past perfect. Fijne website.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
verwarmde buitenspiegel glas

top goed en snel

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
aankoop van een luchtfilter voor auto.

Winparts heeft een duidelijke en overzichtelijke website.
Het codenummer van het benodigde filter was op de site goed te vinden.
Na de bestelling van het filter nog een mailtje van Winparts gekregen om wat meer gegevens over de auto, om zeker te zijn dat ik het juiste filter toegezonden kreeg. Dus dit noem ik een prima service. Het verzenden is vlotjes verlopen.(Net als vorige bestellingen)

profielfoto van Irene
Irene
02-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Onmiddellijk gebeld. Het werd meteen hersteld. Al tijdens het telefoongesprek kreeg ik een bevestiging via de mail.

Op vrijdag 18.00 uur had ik de bestelling gedaan en op zaterdag om 14.00 uur kon ik de spullen ophalen bij de Bruna.

profielfoto van Bouwe B.
Bouwe B.
30-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
koplamp volvo s40

Goed en snel geleverd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en snel

Goede ervaringen met Winparts. Men werkt goed, snel en correct.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Snel en goed.

profielfoto van Mercedes
Mercedes
27-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Alles is zeer vlot verlopen, de bestelling is aangekomen op de verwachte datum
Het aangekochte artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Ik ben een tevreden klant

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo Geeektech
0 beoordelingen
10
Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10