Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Martin
Martin
18-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede pasvorm snelle afhandeling

Kofferbak mat voor Nissan qashqai besteld. Ligt er perfect in. Jammer van hoge verzendkosten!

profielfoto van Ed
Ed
17-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed product

Nette mattende en netjes geleverd!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht

profielfoto van Petra
Petra
09-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

Product was helemaal prima, snelle levering.. perfect op de hoogte gehouden van verzending.
Top geregeld dus allemaal.bij dit bedrijf

profielfoto van Vincent
Vincent
08-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Prima aanbod en prijzen. Bestel er graag weer.

profielfoto van Mk B.
Mk B.
07-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Particulier

Alles is goed verlopen goed produkt perfekt. Alleen als ik nu nieuws kijkt krijg ik de reclame er door heen dit is kloten haal het weg amders verlies je klanten

profielfoto van Jan K.
Jan K.
07-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service en bezorging

Vrijdagmiddag besteld 24 uur later in huis. Super service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stekker t.b.v. Fietsdrager

Keurig netten en snelle levering.
Top ! We zijn dik tevreden met de afhandeling en de kwaliteit van het product.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Deel van bestelling was niet aangekomen. Direct gebeld en meteen dezelfde avond opgepikt en volgende dag verstuurd.

Omruil aangevraag doordt verkeerde onderdeel besteld was. Allemaal snel geregeld.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisser

Gemakkelijk besteld via invulling van kenteken. Past dus altijd. En je krijgt meerder keuzes qwa prijs/ kwaliteit.

profielfoto van Vd P.
Vd P.
02-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Wieldoppen besteld bij winparts.
De afhandeling en bezorging was prima. De verpakking ook.Maar toch waren de wieldoppen al wat beschadigd toen ik ze uit de plasticverpakking haalde.
Jammer. Ze zijn erg leuk en precies zoals op de afbeelding.
Gratis verzending ook prima!!!

profielfoto van Raats
Raats
01-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spatlappen

Was een beetje sceptisch om spatlappen hier te bestellen i.p.v. bij de dealer voor mijn c4 picasso.Heb de gok genomen om ze bestellen bij Winparts.Zeer vlot geleverd.Tot mijn verbazing "PERFECTE PASVORM".Niet van die hard-plastic dingen,maar stugge goed gevormde rubber spatlappen.Zeer makkelijke montage.BEN ER ZEER TE VREDEN OVER,AANRADER VOOR IEDEREEN

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Goed

profielfoto van Edwin
Edwin
29-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super duidelijke website en speedy leveribg

Geweldige website, top service!

profielfoto van Saskia
Saskia
25-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle en goede service

Al een paar keer bij Winparts spullen besteld en tot nu toe elke keer weer snelle levering, je krijgt wat je koopt en de spullen zijn goedkoper dan in andere winkels en de kwaliteit is ronduit goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sonniboy en wind deflectors

Perfect passend en supersnel geleverd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima levering tegen scherpe prijs

Koelvloeistof besteld van Kroonoil, verreweg de goedkoopste en snelle levering.

profielfoto van Remco
Remco
21-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering

Voor een verjaardagscedeau sunnyboys besteld voor zijn Mazda 3 MPS. binnen een dag geleverd. Super snelle service TOP...!!!

profielfoto van Jorn
Jorn
21-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achterlichten

Past perfect!

profielfoto van Mike K.
Mike K.
19-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alweer bestellen bij Winparts

Voor zoveelste keer onderdelen voor olie- en filterbeurt besteld.
Alles prima passend, alles snel geleverd.
Altijd tevreden met Winparts!

profielfoto van Midje
Midje
17-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Werkt gewoon prima

Werkt gewoon prima, zoeken op kenteken, keuze maken bestellen en 2 dagen later in huis.

Tevreden klant

profielfoto van Wim
Wim
14-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ing.

Zeer goede service, ruime keuze in kwaliteit en prijs. Perfect af te stemmen op je wensen. Snelle levering en met track en trace weet je waar je bestelling is als het onderweg is.

profielfoto van Remon
Remon
13-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Interieurfilter

Snelle levering, lage prijzen.
Gewoon top dus.

profielfoto van Sc V.
Sc V.
12-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

??

profielfoto van Onno S.
Onno S.
12-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Radiateur daab 9-5

Snelle levering, goede informatievoorziening en een goede prijs! Ik heb niet vaak online iets gekocht met betere service!

profielfoto van Evelien
Evelien
11-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Snel binnen goeie prijs

profielfoto van Thomas
Thomas
11-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koppelingskabel

Ik heb hier een koppelingskabel gekocht. Jammer dat er geen instructie bij zat maar verder een goed onderdeel!

profielfoto van Sander
Sander
09-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!

Gewoon goed!

De beste producten tegen een scherpe prijs.
Wat wil je nog meer??

profielfoto van Tjesten
Tjesten
06-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit

winpart is een goed bedrijf die betrouwbaar is en een uitstekende service levert. Ik heb een paar keer al producten besteld. ik werd keurig op de hoogte gehouden per mail. En altijd netjes op afgesproken tijd binnen. Kortom zeer goed bedrijf en goeie ervaring ermee

profielfoto van A V.
A V.
06-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mijn ervaring

Goede service klantvriendelijk
Goede prijzen
snelle afhandeling (doordeweeks)

Alleen jammer als je zaterdags s`morgens besteld dat het pias dinsdag of woensdag wordt enigste nadeel

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10