Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Johan P.
Johan P.
02-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Verloopkabel nodig voor nissan x-trail van 2005. Gelukkig kon winparts het leveren en het paste perfect. Ook nog snel geleverd. Jammer dat het wel wat koste. De nieuwe radio koste 80 euro bij Conrad.nl inclusief zendkosten . Het kabeltje met stekkertje bijna 20 euro.

profielfoto van Chris
Chris
30-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
winparts

Makkelijk besteld en snel geleverd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Algemeen

Meerdere malen onderdelen gekocht bij Winparts en altijd snel in huis en heb je een keer een retour dan wordt dat net zo snel afgehandeld.
Top bedrijf !

profielfoto van Ivo
Ivo
28-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Keurig geholpen, ook bij retouren en omwisselen

Vakkundig personeel, orders worden snel afgewikkeld, ook bij retourneren en omruilen .

profielfoto van Samantha
Samantha
27-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Matten mini cooper R52

Vorige week matten besteld die niet in mijn auto pasten, deze kon ik terug sturen en dan werd mij kosteloos nieuwe matten toe gestuurd (van de zelfde prijs, zonder verzendkosten) Top service! Bij deze andere matten stond een levertijd van meer als een week, maar ik had ze al heel snel binnen! :) Super kwaliteit en mooie matten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf, goed product

Product, met uitstekende foto, voldeed optimaal aan verwachtingen.
Verzending volgens afspraak.

profielfoto van Luuk M.
Luuk M.
26-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Altijd tevreden

Winparts staat garant voor uitstekende service en kwaliteitsproducten. Advies en uitleg is correct en volledig. Kortom, uitermate tevreden over dit bedrijf.

profielfoto van W.t.h.v.bommel
W.t.h.v.bommel
26-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
beoordeling

ben zeer tevreden snelle levering en het product is in zeer goede staat aan gekomen ga vooral zo door.

profielfoto van Jeffrey
Jeffrey
23-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zonneschermen

Past goed in de ramen, zonder grote problemen. Bijgeleverde lipjes diende aangepast te worden voor de zij en achteramen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering degelijk product

Product was netjes en op tijd geleverd

profielfoto van HK
HK
19-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Soepele transactie en snelle levering

Soepele transactie en snelle levering
Duidelijke informatie op de website
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

profielfoto van Hans
Hans
19-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dagdragers

mooie service en snelle levering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen 15 Inch

Zeer goede service en snelle levering , Zeer mooi en degelijk afgewerkt , passen perfect.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Netjes geïnformeerd en geleverd. Volgende keer weer.

profielfoto van Bianca
Bianca
01-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima webshop

Diverse materialen nodig voor mijn auto om zelf te monteren/vervangen.
Goede duidelijke website. Genoeg keuze en duidelijke beschrijving bij de producten.

profielfoto van John V.
John V.
31-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Marterverjager

Zeer tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruitenwissers

ruitenwissers besteld,vlug geleverd en passen perfect

profielfoto van Andy W.
Andy W.
21-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Plasti dipp

Zeer snelle levering en goed verpakt.
Zelfs 25% meer.
Toppie gedaan.

profielfoto van John Z.
John Z.
20-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
eigenaar installatie bedrijf

nadat ik de verkeerde kabelboom voor onze bedrijfswagen had binnengekregen, begreep ik dat ik de verkeerde besteld had. Nadat ik na tel. contact de verkeerde terug gestuurd en de goede ontvangen.
gewoon geen gezeur service het teveel betaalde bedrag wordt ook netjes terug gestort op onze rekening
wat wil je nog meer????

profielfoto van Rob D.
Rob D.
19-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Snel en veilig de juiste olie voor mijn auto gevonden. Snel en goed verpakt thuis ontvangen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Volvo bekleding

Gekocht matten voor de Volvo V70

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Snel geleverd en topkwaliteit

profielfoto van M. B.
M. B.
06-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service en snelle levering

Na het bestellen van automatten en een instaplijst, en ik een vergissing maakte met de instaplijst omdat deze toch niet voor mijn auto geschikt was. Nam ik contact op met Winparts. Geen probleem zeiden ze. De auto matten waren binnen 5 dagen geleverd, en 1 dag na de levering het geld terug gestort van de instaplijsten.

profielfoto van A V.
A V.
03-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koelsysteem

Ook voor onze exclusievere auto zijn onderdelen van verschillende leveranciers en pasvormen te vinden. Met de juiste bemating en kennis is het juiste onderdeel goed te vinden. Goede site en voldoende keuze.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
AAA!

Prijs-prestatieverhouding uitstekend en levering zeer snel.

profielfoto van W. N.
W. N.
25-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
oprijgoot e-bike fietsdrager

Snelle levering; goede prijs en communicatie over de levering. Top

profielfoto van Agnita
Agnita
19-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Prima service ....snel geleverd en beantwoord

profielfoto van Johan B.
Johan B.
12-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
wieldoppen

zeer tevreden over de bestelling en werd andere dag al afgeleverd
pakket in goede staat ontvangen
wieldoppen zien er mooi en goed uit.
kom zeker weer bij Winparts als ik weer iets nodig heb.

profielfoto van René
René
12-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en goede service

Pakket was redelijk snel binnen (kan sneller)
Een onderdeel had ik eigenlijk niet nodig en heb contact gehad over het retour sturen. Kreeg netjes en snel een RMA nummer en op donderdag het onderdeel teruggestuurd. Nu op woensdag zie ik het geld op mijn rekening. Prima geregeld!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service, goede kwaliteit!

Het is heel prettig dat je je kenteken invoert en zeker weet dat de producten die je daarna bestelt ook echt bij de auto passen.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10