Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Hans
Hans
29-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
automatten

goede correcte service en bezorging. product ziet er goed uit.

profielfoto van G. V.
G. V.
27-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
service winparts

hierbij deel ik u mede dat het bestelde object, in goede order is ontvangen door mij , bestelling en verzending, was zeer snel geregeld ,
mvg,,,,,Gerrit van Emden.

profielfoto van Bart J.
Bart J.
27-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koffie machine onderdelen besteld !

Dit is de zoveelste keer met Post NL, ik zoek voortaan een bedrijf wat NIET via Post NL verzend daar neem ik geen vrije dag voor !

Geachte heer/mevrouw,
Helaas kunnen we uw pakket vandaag niet bezorgen. Onze excuses voor de vertraging. Hieronder ziet u wanneer we weer bij u langskomen.

Nieuw bezorgmoment:
Morgen 28 november
12.30 - 15.30 uur
Bezorgadres:
Graaf Willem II straat 113
1785KC DEN HELDER

Afzender:
Europart.nl
Barcode:
3SBEMA267821601

profielfoto van Frank B.
Frank B.
26-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Ook nog gebeld omdat ik twijfelde over het onderdeel, maar zeer goed geholpen.

profielfoto van Stef N.
Stef N.
24-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring met Winparts

Heb twee keer besteld via winparts en ben ZEER tevreden. De prijs is goed, het pruduct is goed en de service wat betreft levering is Perfect.

profielfoto van Gerrit
Gerrit
21-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Prima service, snel geleverd en goede prijs.

profielfoto van Machiel D.
Machiel D.
20-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering

Ik heb al vaker bij dit bedrijf besteld,en ben altijd super geholpen,geen vraag is te gek TOP!!!!!

profielfoto van Joke V.
Joke V.
15-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
????

Alles was GEWELDIG!!!!!

profielfoto van Jansenauto B.
Jansenauto B.
15-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
magazijnbeheerder

Snelle en correcte aflevering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen 14 inch

Alles uitstekend!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en snel

Goede prijzen, voorraad is op orde en supersnelle levering

profielfoto van Lammert
Lammert
09-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling bumper T$

besteld en vlot bezorgd.. pluim

profielfoto van Yvonne
Yvonne
08-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles in een keer

Alles wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden, goede keus aan producten en inhoud.
Normaal geprijsd, en vlot bestellen, betalen en thuis op de aangegeven dag, en makkelijk te volgen tot aan de aflevering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Extra check op type voertuig, of ik wel de juiste onderdelen heb besteld. Dat is zeer attent. Ook in no time ontvangen.

profielfoto van Jason P.
Jason P.
07-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop maar toch kwaliteit en snel geleverd

Ben tevreden. Prijs heel goed, kwaliteit ook. Levertermijn kort. Prima service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rechter buitenspiegelglas corsa c

Prima informatie vooraf.
Gemakkelijk bestellen.
Op tijd geleverd.
Tevreden.

profielfoto van Ramon W.
Ramon W.
04-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Ik bestel met enige regelmaat onderdelen bij Winparts en heb daar tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee gehad. De bestellingen worden altijd keurig netjes verpakt afgeleverd. Prima bedrijf.

profielfoto van Peter V.
Peter V.
03-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
De heer

Gewoon perfect

profielfoto van Ben W.
Ben W.
02-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts eigen merk

Ik heb de vocchtvreters van het eigen merk van Winparts besteld. Goedkoop en doen het net zo goed als de bekende merken.

profielfoto van Andrew
Andrew
02-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Had ruitenwissers besteld bij winparts zowel voor als achter voor me volvo v40 uit 2003. Zeer snelle levering en pakketjes zag er keurig verzorgd uit.
Mvg andrew

profielfoto van Maas
Maas
02-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automat op maat

De automat voor mijn Fiat Ducato camper is perfect op maat en de levering was super snel
Hartelijk dank hiervoor

Jan uit Lierop

profielfoto van Ronald
Ronald
01-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
wisser achter

Perfect en snel geleverd.

profielfoto van Pierre
Pierre
01-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede webwinkel

Fijne winkel, duidelijke site en breed aanbod. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk. Zonder account betalen met iDeal en snelle levering met Email bestelstatus.

profielfoto van Walter B.
Walter B.
24-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling

Zeer goede kwaliteit en snelle levering van goederen .zeer positief over de hele website en de producten . kan niet beter.grWB

profielfoto van André D.
André D.
23-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tevredenheid over aankoop

Ben zeer tevreden over de aankoop, netjes verpakt en snelle levering.

profielfoto van Henk M.
Henk M.
22-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
fietsdrager

Mooi en gemakkelijke fietsdrager

profielfoto van Aliyar
Aliyar
21-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Super veel onderdelen alles wat je zoekt! Meerdere merken op voorraad en snel bezorgd!

profielfoto van K.J.Tuil
K.J.Tuil
18-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Super

profielfoto van Rianne
Rianne
15-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Een hele goeie service ! Heb verder geen op of aan merkingen

profielfoto van Danny
Danny
12-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top en snel geleverd

Spullen worden goed verpakt en snel geleverd ook zeer fijn dat je een wassap kunt sturen voor info en snel wordt geantwoord

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10