Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top prijs / kwaliteitverhouding

Overzichtelijke site, prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend en fijne en snelle service

profielfoto van Marc
Marc
14-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Klein onderdeel besteld. Zat al een pakkingring bij, maar dat wist ik niet. Daar kreeg ik bericht over van Winparts, toen heb ik dat kunnen annuleren.
Fijne service!
Verzenden ging ook helemaal prima.

profielfoto van Peter H.
Peter H.
13-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

uitstekende kwaliteit, service, snelle en correcte levering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Goede ervaring

profielfoto van Carl
Carl
10-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles zoals verwacht en beloofd

Prima geregeld

profielfoto van Marc
Marc
09-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegel

Een complete spiegel voor een scherpe prijs, past prima. Levering 1 dag later dan beloofd maar was geen al te groot probleem.
Prima communicatie, verzendproces was goed te volgen.

profielfoto van Coen
Coen
08-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle en goeie service

Topzaak, snelle levering en als er iets is goeie service.
Bestel er al meer dan 3 jaar met plezier.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering. Helemaal prima dus

profielfoto van Martin
Martin
01-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede automatten voor Renault Scenic

Perfect passende en goede kwaliteit automatten voor Renault Scenic 2002 voor een nette prijs. Ze waren goed verpakt en arriveerden netjes op de aangegeven leverdatum.

profielfoto van Tim
Tim
30-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling

Bestellen was makkelijk en snel gedaan via invoeren van kenteken is artikelen zoeken erg makkelijk ruitenwissers waren plug & play bestelling binnen een dag binnen

profielfoto van Steve
Steve
27-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Altijd goed

Veel bij winparts besteld en altijd tevreden.

profielfoto van Harrie
Harrie
26-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
buiten spiegels

zeer vriendelijke en behulpzame mensen .
kwalitijd en levering is uitstekend.
een echte aanrader voor onderelen

profielfoto van Konstantin A.
Konstantin A.
24-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen

Alles in orde! Top

profielfoto van Ben
Ben
23-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruiterwissers

Snel in huis , goede prijs , gemakkelijk te zoeken op kenteken , fijne webwinkel

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achterruitenwisser

Prima ervaring. Snel geleverd. Door mijzelf nog verkeerde blad besteld en zonder extra kosten omgeruild voor juiste maat.

profielfoto van Eric
Eric
16-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers ASX

Super snel geleverd

profielfoto van Van H.
Van H.
10-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
De heer

2x in korte tijd iets besteld bij Winparts.

Achterruitenwisser en Sonniboy zonweringen voor mijn Giulietta.

Alles binnen aangegeven termijn geleverd en juiste producten geleverd.
Regelmatig via mail statusupdate van de bestelling.

Top!

profielfoto van Frank
Frank
09-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima ervaring

Handige website, waar je op basis van kenteken kunt zoeken, en dus snel de juiste onderdelen vindt. Volgende dag meteen geleverd! Goede ervaring

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
remschijven

Goede kwaliteit en levering zeer snel, ik hoop dat de leveringen zo snel blijven gaan

profielfoto van A B.
A B.
07-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
nvt

zeer tevreden

profielfoto van Hans
Hans
06-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering Ruitenwissers

Super, natuurlijk ook Bosch besteld dus kwaliteit is goed.
Levering bij Winparts.nl, uitstekend op orde, order is van bestelling tot levering te volgen. (eigenlijk in dit geval niet nodig want levering was binnen 2 dagen)

profielfoto van Hoff
Hoff
05-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop koplampunits

Zeer goed bijgestaan door de mensen van winparts om tot de juiste koplampen te komen en dus wordt er ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je de juiste lampenunits thuisgeleverd krijgt.

Top!!

profielfoto van Ted C.
Ted C.
05-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede snelle en betrouwbare levering

Ik heb meerdere malen onderdelen bij Winparts gekocht.
Alle bestellingen pasten, hadden geen additionele bewerkingen nodig.
Gewoon oude onderdeel er af, goed kijken en het nieuwe deel er weer op.
Ik blijf mijn onderdelen bij jullie kopen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Prima service, duidelijke site, snel geleverd, zo moet het zijn.

profielfoto van D.Karovic
D.Karovic
03-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

5 ?

profielfoto van Mevr A.
Mevr A.
03-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en snel

Prima mat voor een prima prijs

profielfoto van Edwin
Edwin
30-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Goedkoop, Snelle levering en mooie producten!

profielfoto van Pascal
Pascal
28-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie producten, erg snel geleverd

Geen gedoe met Duitse klantenservice of namaakproducten. Gewoon kwaliteit en hele vriendelijke service en altijd bereidwillig als iets niet helemaal goed gegaan is. Ja, niet altijd de goedkoopste, maar ik krijg wel kwaliteit bij Winparts!

profielfoto van Lucien V.
Lucien V.
24-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spoorstang megane 1

Na lang zoeken de juiste spoorstang voor een megane1 gevonden bij WINPARTS eerst was het de verkeerde terug gestuurd en binnen 3 dagen was het goede onderdeel binnen.
Prima geregeld

profielfoto van S W.
S W.
20-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Prima product tegen een nog betere prijs. Tevens netjes op tijd geleverd.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10