Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van John
John
11-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisser

Ruitenwissers besteld voor golf. Zondag besteld dinsdag in huis. Ondanks verzendkosten een stuk goedkoper als plaatselijke winkel.

profielfoto van Roland B.
Roland B.
09-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service

Na dat ik besteld had kreeg ik een mail dat ik mijn kenteken niet had mee gezonden ter controle. Heb toen gebeld waarvoor dit nodig was. Zo konden ze extra controleren of wat ik besteld had de juiste was. TOP

profielfoto van MB54
MB54
06-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende ervaring met Winparts

100% positieve ervaring. Gigantisch aanbod en toch makkelijk doorzoekbaar. Prima bestelervaring en levering dag erna. Als het sneller moet, moet je toch echt zelf de deur uit.

profielfoto van Wouden
Wouden
04-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima ruitenwissers aankoop snel geleverd eenvoudig geplaatst

Direct de goeie exemplaren, met eenvoudige uitleg om ze te plaatsen. Goed verpakt en snel geleverd

profielfoto van Robin
Robin
02-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Goede service en een groot aanbod. Hele klantvriendelijke website en top service. Zeker een aanrader

profielfoto van Luca
Luca
26-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
olie

Besteld, volgende dag geleverd. Perfecte snelle betrouwbare service

profielfoto van M W.
M W.
22-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Zeer snelle levering en goed verpakt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Voor een Twingo op zoek gegaan. Super snelle levering. Even ter controle voor juiste type via de app. Werkte ook goed.
Al met al: snel, correct en zeer nette prijs.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
fietsendrager

Snelle levering en artikel is zoals de site beschreven stond. Was een bouwpakket.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

Perfecte service doelgericht en snel met oplossing aanrader als er 10 sterren waren hadden ze die echt van mij gekregen top heren heel erg bedankt

profielfoto van Erik
Erik
13-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
toppie

Toppie snel geleverd

profielfoto van Willem D.
Willem D.
09-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Auto instrument

Poos aan het prutsen geweest.Internet geraadpleegd,geen toeren,wel uitslag tot 800 rpm.Contact met u gezocht.Groningen,Zeeland is ook niet bij de buren.Retourproedure gevolgd,voor mij als digibeet,niet eenvoudig.binnen enkele dagen,een ruilteller.En toeren dat hij telt.Gewoon tov!!!Blij als een kind!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klasse!

Prima site, d
Producten duidelijk vindbaar en prijs is goed. Levering super snel, in de avond besteld en de volgende dag binnen. Klasse!

profielfoto van Ingrid
Ingrid
05-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
keurig

Winparts had wat ik nodig had. Levering keurig op tijd en verzorgd.

profielfoto van Wilhelm
Wilhelm
03-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr

Goede service en snelle levering. Bovendien was het product de goedkoopste in zijn segment.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede prijzen, snelle levering

Goede ervaringen met Winparts, altijd snel in huis voor een goede prijs

profielfoto van Paul
Paul
01-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Een ZEER goede ervaring met Winparts zeker voor herhaling vatbaar

Ik had laatst een product besteld bij Winparts en na levering bleek een onderdeeltje beschadigt te zijn.
Dus heb ik meteen contact gezocht met Winparts en kreeg een ZEER vriendelijke medewerker aan de telefoon.
En voor ik er erg in had werd er al een nieuw onderdeeltje bij me bezorgt.
Kijk als je zo zaken doet dan komt een klant graag nog eens terug ZEKER ik wel.

Winparts BEDANKT

profielfoto van Andrd
Andrd
01-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Top site, super snelle levering. Goed op de hoogte gehouden dus Top!

profielfoto van Jo
Jo
01-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering !

Levering voldoet aan de verwachting!

profielfoto van Dalex
Dalex
30-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitewissers

In de avond nieuwe ruitewissers besteld. Volgende dag kon ik ze al bevestigen.!Zo gebeurt.
Goede snelle levering en goeie prijs. Zeker aan te bevelen.!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisserblad

Snelle en juiste levering tegen 40% korting. Dank je wel hiervoor

profielfoto van Eric
Eric
27-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Zeer snelle levering, aantrekkelijke prijs en prima product. Weer een goede ervaring met Winparts!

profielfoto van Arthur
Arthur
27-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Ik heb voor mijn Opel Corsa uit 2005 imitatie wieldoppen besteld, die haast niet van het origineel te scheiden zijn. En die bevallen mij uitstekend.
Later heb ik nieuwe vloermatten besteld en inmiddels binnen gekregen, Ook deze past op de orginele bevestigingspunten.

Al met al ben ik zeker heel te vrede over de kwaliteit en snelle levering van Winparts.

Ik zal zeker nog meer gaan bestellen bij Winparts!!!!

profielfoto van Wouter S.
Wouter S.
24-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijke website, supersnelle levering!

Had met spoed ruitenwissers nodig; dag daarna thuisbezorgd; top!

profielfoto van Trudy
Trudy
23-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super snel

Fijne webshop, en vooral goede communicatie en snelle levering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bandenstandaard

Winparts heeft grote sortering van allerlei autoonderdelen en toebehoren. Website us overzichtelijk. Levering snel en volgens belofte.

profielfoto van Jozef A.
Jozef A.
19-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
overzicht werking

Hallo!

over meer dan 90% ben ik tevreden,
mijn wagen is Mercedes 190D van 1987,
wat ik kocht is goed uitgenomen de kabel voor motordeksel te openen! bij montage is die 5 à 6 mm te kort, heb bij Mercedes een andere moeten halen, verder hartstikke kontent.
met dank
jozef

profielfoto van M.Eichelsheim
M.Eichelsheim
19-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Topservice!

Had een set sneeuwkettingen besteld, al na 1 dag geleverd.
Hadden een auto gehuurd, echter de verhuurder had de verkeerde bandenmaat opgegeven. Ik kon de sneeuwkettingen direct retourneren. Prima service.

profielfoto van Erwin E.
Erwin E.
19-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Startmotor

Snelle service

profielfoto van Martin V.
Martin V.
18-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr.

Goede zaak heb eigenlijk alles wel voor je auto.goede service redelijk snel maarduurde drie dagen dat kan wel wat sneller maar het voordeel is, je kan ook achteraf betalen en dat is soms wel fijn voor de rest top website je kan alles makkelijk vinden op kenteken

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10