Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijk en snel!

Duidelijke website en snelle levering van een kwalitatief prima product!

Gewoon goed!

profielfoto van Rob
Rob
16-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Precies ontvangen wat ik nodig had en goede pasvorm van de onderdelen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stabilisatorstang Volvo s40

Ik had nadat ik de maten had opgenomen, een Stabilisatorstang voor mijn Volvo s40 besteld. Deze was binnen de aangegeven tijd aangekomen. Na demontage nog voor de zekerheid een keer vergeleken of de onderdelen t zelfde waren. Daarna direct gemonteerd en klaar was het.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Alles perfect, zou nog iets goedkoper kunnen zijn.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
auto mat op maat van de bus

de automat besteld en zeer snel ontvangen.
duidelijke site, alles wat je zoekt is goed te vinden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Prima service, gewoon goed!

profielfoto van Szarzec
Szarzec
04-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisser bladen

Ik heb ruitenwisser bladen besteld en na volle tevredenheid ontvangen!!

profielfoto van H H.
H H.
30-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling accu

Prima service en snelle levering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooi product - snelle service

De matten voor mijn mini passen perfect! en ik had ze snel in huis.
Mijn auto ziet er zo weer als nieuw uit. En dat voor een paar tientjes.

profielfoto van Toine
Toine
24-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Zaterdag besteld en maandag al binnen. Keurig verpakt per en passen prima.

profielfoto van Ellerkamp
Ellerkamp
20-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mn

zeer te vreden

profielfoto van H. V.
H. V.
17-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr.

Vanuit Winparts werd direct na mijn bestelling een berichtje gestuurd dat ik geen kenteken had ingevoerd en dat het daardoor mogelijk zou zijn dat ik niet het juiste artikel had gekozen. Nadat ik mijn kenteken alsnog had ingevoerd kreeg ik direct reactie dat het door mij gekozen artikel juist bleek te zijn.
Goed dat de boel in de gaten wordt gehouden en dat snel gereageerd wordt.

profielfoto van Ronny D.
Ronny D.
15-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
service

snelle en goede service.
zeer behulpzaam.

profielfoto van Piet H.
Piet H.
13-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vlot en goed

Bestelling was eerst niet leverbaar. Een alternatief gekregen. Maar uiteindelijk toch het bestelde ontvangen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen

Snelle levering, alles in 1 keer compleet. TOP

profielfoto van Jonathan
Jonathan
11-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Dik tevreden

profielfoto van Jan
Jan
10-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Mijn ervaring met winparts is dat het een uitstekend bedrijf is,een prima service geeft en je prima op de hoogte houdt.
Verder hebben ze ook nog een fijne website.

profielfoto van Bas
Bas
09-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
onderdelen diverse opel astra

Topservice, netjes op tijd geleverd en in tegenstelling tot sommige andere auto onderdelen aanbieders geen namaak maar gewoon topmerk onderdelen voor een zeer scherpe prijs!

profielfoto van Tekin C.
Tekin C.
08-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koper

Ik ben zeer tevreden met service en materialen die ik heb gekocht bij winparts b.v .
En heb ook planning voor volgende bestellingen in toekomst.

Met vriendelijke groeten Tekin Cekic

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
duim omhoog

werkt goed

profielfoto van Hans
Hans
07-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

De door mij bestelde rubberen kofferbak mat is snel en goed geleverd.

Dit helemaal volgens verwachting.

profielfoto van Gerard L.
Gerard L.
05-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitstekend

prima

profielfoto van Sjaak
Sjaak
04-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
wieldoppen

geweldig services en de wieldoppen zijn zo geklikt op de banden.

dank je wel.

sjaak

profielfoto van Jan
Jan
04-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers VW Kever

Prima prijs
Duidelijke website met overzichtelijke keuzemogelijkheden
Snelle levering

profielfoto van Willy
Willy
03-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service

Goede site met een mallelijk zoeksysteem.
Bestelling geplaats die overigens snel bezorgt werd en goed te traceren was.
Helaas moest mijn bestelling retour, wat ook allemaal goed is geregeld!
Ook heel snel mijn geld retour gekregen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en snel

Goedkoop product en snelle levering, top!

profielfoto van JC.Barneveld
JC.Barneveld
03-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste koop

Prima producten
Passen altijd

Alleen kreeg ik nog een melding van multi safeplay dat ik nog niet betaald hat maar volgen mijn bank wel
Mvg.jV. Barneveld

profielfoto van PeterB
PeterB
03-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Correcte levering

Zoeken middels kenteken geeft de zekerheid dat je de juiste materialen / onderdelen voor je auto besteld. Afhandeling van de bestelling gaat goed en snel. Het juiste materiaal wordt geleverd.
Ik bestel hier telkens naar tevredenheid.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima en snel

prima service. de bestelling was netjes verpakt en snel geleverd

profielfoto van Baudewijn J.
Baudewijn J.
02-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tevreden

Ik kreeg op al mijn vragen een adequaat antwoord, en waar nodig werd er extra navraag gedaan, Ze vertellen je dus niet "zomaar" wat.
Spullen kwamen netjes verpakt aan op de afgesproken tijd.

Ik ben dus zeer tevreden

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10