Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van R.waardenburg
R.waardenburg
26-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen

Pasklare matten besteld die dus niet pasklaar zijn. Advies was om maar een paar extra gaten in fe originele vloerbedekking te maken om de pluggen gelijk met de matten te maken. Besloten terug te zenden en die kosten moet je dus ook zelf betalen. Wat een zeer slechte service. Nooit meer winparts.

profielfoto van Tim
Tim
18-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Komen geen enkele afspraak na

Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat ik een keer die zeikerd ben die een bedrijf helemaal wil afbranden, waarom? Omdat zij mij zo veel tijd en stress hebben gekost en ondanks alles nog te kort zijn geschoten.

Voor de vakantie hadden wij een dakdrager nodig, omdat een concurrent niet op tijd kon leveren ben ik gelijk gaan kijken en bellen. Ik kwam bij Winparts uit en belde van te voren of zij de onderdelen echt (zoals aangegeven op site). Er is gekeken en deze bestelling zou echt de volgende dag bezorgd moeten kunnen worden. De volgende dag was er niks en ik begon met bellen (dit duurt elke keer ook erg lang). Er was een fout bij het samenstellen van de bestelling en de volgende dag komt hij echt. Natuurlijk was dit weer niet het geval en de stress wordt groter en groter omdat wij deze hard nodig hadden. Het enige voordeel is dat ik via de mail snel contact had met iemand van de klantenservice. Echter kon hij zijn beloftes en garanties ook niet nakomen. Uit nood vraag je nog of je de bestelling ergens kan ophalen maar dit is niet mogelijk, stuur het dan via een koerier dienst.....dit kon ook niet. Het zou echt de dag van onze vakantie binnenkomen, ondertussen was er al iemand twee dagen voor niets thuis gebleven. Op de dag zelf komt er een pakketje binnen......echter zo klein dat het duidelijk geen dakdragers konden zijn. De bestelling was in 2 verzendingen en PostNL was hier ook nog eens de fout mee ingegaan. uiteindelijk twee weken later, toen wij al op vakantie waren met enkel het hoogstnodige, kwam het pakket binnen. Het pakket wat een dag later sowieso binnen zou komen als ik had besteld op de tijd die ik heb gedaan. Nu kom ik net terug van vakantie en het lijkt erop dat er 3/4 onderdelen binnen zijn. Dit moet nog bevestigd worden maar mijn angst is groot.

Toch wil ik alvast deze ervaring delen omdat dit na mijn vakantie gelijk een deel van ontspanning die ik daar heb opgedaan heeft doen verdwijnen voor de zon waar ik zo lekker in had gelegen. Wat een aanfluiting, duidelijk geen controle en daadkracht.

profielfoto van Patrick
Patrick
18-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
winparts onderdelen en levering

Lange wachttijd voor levering van onderdelen, meer dan een week heeft het geduurd waar 3 dagen levertijd aangegeven was.
Stukken passen niet volledig zoals aangegeven op site, deze zelf moeten aanpassen zodat het onderdeel gemonteerd kon worden
- pads van condensor kwamen niet overeen met bevestigingsgaten
- privacy shades die ik vroeger besteld had voor Fiat Ulysse en Renault Kangoo; klevers voor bevestiging lossen allemaal, niet alleen op ruiten, ook op beugeltjes, shade voor achteruit van Ulysse paste niet.

profielfoto van Mathijs
Mathijs
31-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen reactie bij retourneren

Verkeerde remslangen gekregen wegens onvolledige beschrijving van product. Bij retourneren geen reactie.

profielfoto van Erwin S.
Erwin S.
29-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Enige tijd geleden heb ik wieldoppen besteld bij Winparts, deze kreeg ik keurig netjes op tijd, hier ben ik dan ook tevreden over. Echter zijn de wieldoppen van zeer slechte kwaliteit, want na de eerste keer snelweg was ik al één wieldop kwijt geraakt. Een week later viel de tweede er zomaar af waarna ik besloten heb om mijn oude wieldoppen er maar weer op te zetten. Ik kan Winparts niet aanraden.

profielfoto van Rene G.
Rene G.
29-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Pasklare automatten passen niet, retourkosten voor klant

Pasklare automatten besteld, welke na ontvangst niet bleken te passen.
Retourformulier ingevuld, automatten teruggestuurd en nu krijg ik die verzendkosten niet vergoed, omdat volgens hun de automatten moeten passen. Ze waren 20 cm te kort, 10 cm te smal en de bevestigingspunten zaten 5 cm te dicht bij elkaar.
Er wordt niets met deze klacht gedaan en ik moet nu maar bewijzen dat ze niet passen, terwijl de matten al bij hun liggen.

profielfoto van Tuur
Tuur
23-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
service onbestaand

Straf dat jullie durven vragen voor een review, als het bestelde product na meer dan een week nog niet in mijn bezit is en nadat twee emails aan de klantendienst niet beantwoord werden.
Ik hoop dat jullie nu ook het lef hebben om deze review op jullie website te plaatsen.
Met vriendelijke groeten,
Tuur

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dakdrager Kia Niro

Ik heb een stel dakdragers besteld voor en Kia Niro. De keuze heb ik gemaakt via hun keuzemenu. De dakdragers passen niet op mijn wagen. Deze heb ik teruggestuurd. Daarvoor moet ik opdraaien voor de terugzendkosten.
Nu beweren zij dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt. Nu kunt u geen meer bestellen voor deze wagen.

profielfoto van Bas
Bas
03-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Komt belofte niet na!

Beste medemens,

Deze site komt de beloofde leveringstijd niet na.

Een staat op de site; voor 17:00 besteld overmorgen bezorgd. Heb zelfs nog contact gehad met een medewerker van het bedrijf of het onderdeel op voorraad was en of optijd geleverd kon worden en die beloofde me dat het goed ging komen.

Woensdag op 16:30 uitlaat besteld en (hoe raad je het:-( ) vrijdag niks binnen gekregen.

Contact gehad met het bedrijf en ze kunnen er vandaag niks aan veranderen. Excuses.... nu word beloofd dat het morgen komt.
Ik ben benieuwd

profielfoto van Hans S.
Hans S.
07-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Motorolie makkelijk besteld moeilijk terug

Bestelling voor olie geplaatst, gecheckt op afbeelding of het semi synt. was. Helaas, levering was vol. synt. Discussie dat ik de toelichting had moeten lezen. Plaatje was nl. niet juist. Na mijn telefoongesprek werd direct plaatje op de site aangepast. na veel moeite en gedoe kon ik mijn bestelling retour sturen. Helpdesk mag niet veel meer dan vragen beantwoorden. Klanten helpen is een ander verhaal. Reden opgegeven in max 2 mini regels. Niet toegeven dat ze het verkeerde hebben geleverd. en nu moet ik volgens allerlei regels olie terugsturen én zijn de verzendkosten (leveren en retour) voor mijn kosten. Bijzondere wereld daar - niet erg klantvriendelijk en niet voor herhaling vatbaar, wat ze ook mogen hebben.

profielfoto van Daniel
Daniel
28-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
mr

slechte ervaring

profielfoto van Peter
Peter
28-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Erg duur leergeld voor niet passende onderdelen

Het uitlaat tussenstuk dat ik bestelde en wat volgens Winparts voor mijn VW zou passen was 30 cm te kort. Terug gestuurd, Kostte mij € 6,95 om op te sturen én winparts heeft ook € 10,50 ingehouden van de retour betaling.

Bedankt Winparts, dit heeft mij dus 17,50 gekost en een week extra.

Andere aanbieders controleren beter of onderdelen wel passen.

Emails die ik hierover stuur worden niet beantwoord.

Winparts maakt winst door veel te hoge verzendkosten.

profielfoto van Cooman
Cooman
14-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
dhr

levering duurt te lang moest 2 weken wachten voor het geleverd werd en de kwaliteit van de stoelhoezen laat te wensen over met andere woorden slecht

profielfoto van M
M
05-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te lang op bestelling wachten

Heb 25-10-2016 bestelling gedaan zou eerst 3-11 bezorgd worden toen 4-11 toen weer 5-11 maar helaas nog steeds niks. Eens maar nooit meer.

profielfoto van Jan
Jan
24-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte levering en na service

Tijdje terug heb ik diverse onderdelen gekocht voor mijn wagen. Ik heb deze besteld op een maandag. Winparts geeft aan dat de onderdelen op stock zijn in hun systeem. Een mens verwacht dan ook dat deze 2 dagen later gearriveerd zijn. Een week later komt het pakket dan eindelijk toe. Het blijkt niet compleet te zijn. Ik probeer contact te maken met Winparts via mail en Whatsapp. Dit verloopt echter zeer stroef. Na lange discussie en gemail dan toch tot een oplossing gekomen met dit "bedrijf".

Een goede raad er zijn leveranciers genoeg op het net die hun afspraken wel nakomen en hun stock dus wel klopt. Ik kan Winparts absoluut NIET aanbevelen aan iemand.

Met beleefde groeten

profielfoto van Carl
Carl
20-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bosch ruitenwissers

Winparts geeft op hun site aan dat er 30%korting gegeven wordt op de door mij bij hun bestelde ruitenwissers.
Dit kwam uit op een bedrag van €33.
Inclusief bestelkosten.
Dezelfde ruitenwissers bij 123 autoparts kwamen inclusief bestel kosten op €21.
Voel mij dus een beetje opgelicht door Winparts .
Jammer verder was de afhandeling prima.

profielfoto van Maarten
Maarten
13-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zonde van geld.

Na email contact gehad te hebben over bekledingset voor auto met de vraag of de afbeelding juist was, en vol vertrouwen "ja meneer, prc hetzelfde als de afbeelding" aangekocht, eenmaal ontvangen, was het beetje zuur aangezien 4 voorstoelen afgebeeld waren en dus de achterbankhoes gewoon simpel hoesje was zonder vulling of borduursel, contact opgenomen, en kon teruggestuurd worden en volledig vergoed incl verstuurkosten, terugstuurkosten werd nog over geoordeeld, geen van de 2 keer verzenden retour gezien 14 euro lichter, PRODUCTEN MOOIER AFGEBEELD DAN IN ECHT!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
2 onderdelen bestellen, na retour maar 1 vergoed

Caravanspiegels gekocht. Helaas niet passend. Teruggestuurd conform eisenpakket van Winparts. Terugstorting voor maar 1 caravanspiegel. DUS 2 onderdelen besteld, geretourneerd en dan maar 1 onderdeel terugbetalen. WAAR-DE-LOOS. COntact opgenomen met klantenservice: "Kunnen er helaas niets over terugvinden"

Bezint eer gij begint!

profielfoto van Smink
Smink
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen service verkeerde levering

het door mij bestelde spiegelkap is enkele dagen na de gesuggereerde leverdatum geleverd. Daardoor was het niet meer mogelijk om de kap voor mijn vakantie te plaatsen. Ondanks de door winparts uitgevoerde controle bleek de kap na mijn vakantie niet te passen. Omdat echter de termijn van 2 weken was verstreken was er ondanks vakantie en latere levering geen enkele coulance om het artikel te ruilen

profielfoto van Verberne
Verberne
26-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Roest plekken op de fietsen drager

De geleverde fietsendrager heeft roestplekken.
Net gekocht voordat we op vakantie gingen dus ruilen was niet meer mogelijk.

We sturen een foto op naar Winparts.

Winparts weigert coulance (ons voorstel 10%) uit te keren.
Biedt alleen maar 10 % korting aan op nieuwe toekomstige aankopen. Wij kopen hier niets meer dus dit is een loos gebaar.

Grote kans dat Winparts wel een vergoeding ontvangt van de leverancier.

Slechte service.

profielfoto van Rodina
Rodina
05-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
schokkers brekkers

geacht winparts hierbij zou ik graag mijn geld terug willen hebben de schokbrekers zijn terug gestuurt naar jullie toe die waren verkeerd
met een vriendlijke groet mvr r vermaning

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
extreem lange levertijden

Niet de duurste maar zeker ook niet de goedkoopste. Ondanks kentekencheck passen sommige onderdelen niet of zitten zelf s niet in je auto. Levertijden zijn echt dramatisch slecht. Ze lijken niets op voorraad te hebben. Je hebt geluk als je binnen een week iets geleverd krijgt. Communicatie over levertijden is er ook niet. Je moet steeds inloggen om zelf te ontdekken dat de levertijden weer opgeschoven zijn. Diep triest en heel vervelend als je je auto wilt/moet repareren.

profielfoto van MV
MV
20-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte aftersales

Het retourproces duurt erg lang (2 weken) en pas na het toesturen van de track en trace code werd deze gevonden bij Winparts. Daarnaast is het echt niet van deze tijd dat de consument op moet draaien voor de kosten van het retourneren van artikelen. Toen ook het de verpakking van het vervangende artikel eruit zag of al 10 mensen voor mij dit ontvangen en geretourneerd hadden heb ik het maar op gegeven.

Ik besteld voortaan mijn auto onderdelen wel bij een andere webshop.

profielfoto van Mathias D.
Mathias D.
19-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Zelf bekostigen van retoyrneren van een levering van niet passend beschadigd product. Geen antwoord krijgen op vragen. Kortom heel slechte ervaring.

profielfoto van Roel
Roel
28-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Artikelen besteld, niet geleverd

Drie weken geleden automatten en een armsteun besteld. Tot op de dag van vandaag geen van beide ontvangen, maar wel 190 EUR betaald!
Communicatie vanuit Winparts is er eigenlijk ook nagenoeg niet. Enkel in je orderstatus wordt er een melding gemaakt als de verzending voor een zoveelste keer is uitgesteld.
Ben er onderhand wel klaar mee en ga volgende week dan ook juridische stappen ondernemen.
Mocht je overwegen te bestellen bij Winparts... doe het niet en bestel bij een ander.

profielfoto van Hans
Hans
25-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Automatten besteld.

Bij Winparts 2 sets Automatten besteld, levertijd zou voor de ene set een dag zijn en voor de ander een week.
Op 7-04 besteld en betaald, ze zouden echter pas 21-04 geleverd worden wat nu dus ook niet is gebeurd.
Wacht nu al bijna 3 weken op mijn bestelling,op mijn vraag aan de klantenservice wanneer ze nu definitief geleverd gaan worden nog geen reactie.
Vandaag nog (betaalde) klantenservice gebeld maar moet dan 8 minuten in de wacht.
Mochten de matten deze week niet geleverd worden hoef ik ze ook niet meer, benieuwd hoe lang het duurt om mijn aankoopbedrag terug te krijgen.
Zal hier nooit meer een bestelling plaatsen.

profielfoto van Damen
Damen
21-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze levering en slechte aftersales

Ik had een trekhaak besteld, samen met een kabelboom die voertuig specifiek was.
na enkele dagen kreeg ik alleen de kabelboom thuisgestuurd, na enkele dagen wachten heb ik gebeld met winparts en gevraagd waar de trekhaak bleef. Ik kreeg te horen dat de bestelde trekhaak uit het assortiment was en ik een duurdere kon nemen. Deze zou ik wel vervolgens helemaal moeten betalen, dit terwijl de bestelde trekhaak nog gewoon als leverbaar op de website stond. Na lang bellen, tot wel 7 telefoontjes toe, heb ik besloten om de duurdere trekhaak aan te schaffen met een kleinere bijbetaling.
De verzending heeft vervolgens nog 4 weken geduurd.
Nadat de trekhaak binnen was en ik de auto uit elkaar had liggen, bleek dat er een verkeerde kabelboom was geleverd, ik kon dus niet verder. Ik heb toen een universele kabelboom gehaald en gemonteerd.
Hierna heb ik contact gezocht met winparts (weer 4 keer gebeld) en gezegd dat ik deze kosteloos wil terugsturen. men wist mij te vertellen dat ik de verzendkosten voor eigen rekening moest nemen. Winparts had er geen boodschap aan dat zij een verkeerd artikel gestuurd hadden. Terwijl de geleverde artikelcode afweek van de bestelling.

Kortom, een bedrijf met een waardeloze aftersales en welke de klant laat opdraaien voor de retourkosten voor hun gemaakte fouten.

Kijk liever verder en laat je niet bezeiken.

profielfoto van Gert B.
Gert B.
20-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zie review nergens terug.

Gisteren een Review geplaatst, zie review nergens terug.

profielfoto van Robert
Robert
18-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Automatten van Winparts

Zal en kan in mijn review niet ingaan op de kwaliteit van het product omdat het na een kleine tweetal weken nog steeds niet is geleverd. Op de site dweept dit bedrijf over hun zeer snelle levering, maar helaas. Nu kan het zo zijn dat een levering verlaat is en heb daar dan ook begrip voor. Wat mij in dit geval enorm stoort is het volledige gebrek aan communicatie m.b.t. deze verlate levering. Na contact aangegeven het product nog te mogen leveren maar dat is eens en nooit meer. Zijn heel wat aanbieders op internet en uit ervaringen in het verleden weet ik dat deze aanbieders het een stuk professioneler aanpakken.

Wens het bedrijf veel succes en (meer) wijsheid voor de toekomst.

profielfoto van Schadeautos E.
Schadeautos E.
01-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Winparts beoordelen

Op 29-02-2016 onderdelen besteld bij Winparts.Deze waren voorradig en volgens de site van WP voor 12.00 besteld volgende dag geleverd.Hierop heb ik in mijn planning een afspraak gemaakt met de klant.Onderdelen zouden dus op 01-03-2016 geleverd worden. 01-03-2016 geen onderdelen. Wel een mail. De onderdelen worden 02-03-2016 geleverd. Helaas kan ik mijn planning niet eerder een gaatje maken dan 05-03-2016. Zit ik met een boze klant. Contact gezocht met Winparts krijg je een
medewerker aan de lijn die alleen kan zeggen sorry meneer, het is heel erg vervelend voor u meneer, ik kan nu ook niets meer betekenen voor u meneer. U zult moeten wachten tot morgen.
Je kunt op de site van Winparts een beoordeling doen. Ik heb dit gegaan en beoordeeld met een onvoldoende. Krijg ik de volgende tekst:

U gaf dit bedrijf een onvoldoende, daarom wordt uw beoordeling pas na 14 dagen gepubliceerd. Het bedrijf kan met u contact opnemen voor een eventuele oplossing. U kunt uw oordeel daarna nog bijstellen.

Alsof ik mijn oordeel nog zal bijstellen. Ja als het nog lager kon.Het is als bedrijf al moeilijk om het hoofd boven water te houden. Door zit soort mensen lopen de klanten weg.

Waardeloos bedrijf. Komen afspraken niet na.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10