Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Koplamp Op Voorraad

Koplamp en knipperlicht besteld waarbij vermeld staat op voorraad, mooi niet dus. Bij navraag bij winparts krijg je als antwoord dat zij het dus NIET op voorraad hebben maar hun leverancier. Mooie misleiding dus. Ook geen bericht dat het onderdeel later geleverd wordt.NIET WEER DUS!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen levering en waardeloze service

Van te voren via iDeal betaald. Kreeg een mail dat mijn bestelling was verzonden maar nooit mijn producten ontvangen. Op service of hulp hoef je niet te rekenen. Klantenservice komt niet voor in het woordenboek van dit bedrijf!

Kortom; wil je opgelicht worden; bestel bij Winparts. Wel betalen, niet leveren en geen service!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
erg lange levertijd

Heb 1 december uitlaat besteld. Word ik na 3 dagen opgebeld dat ik nog 5 dagen moet wachten. Tenzij ik 30 euro extra betaal. Dan krijg ik hem de andere dag. Ik heb de 30 euro niet betaald. Inmiddels 17 december. Heb nog steeds niets ontvangen. Lijkt wel of ze je willen dwingen om die 30 euro te betalen!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voor 16u besteld, volgende dag geleverd... Mooi niet!

Vanwege de levertijd onderdelen bij WinParts besteld en mijn bestelling bij een ander bedrijf geannuleerd.

Op 11 november bestelling VOOR 16u besteld en betaald, dus mijn bestelling zou volgens de status de volgende dag geleverd worden. Extra accessoires die de levertijd verlengen, verwijderd!
Wat denk je dan? Op de 11e liggen de onderdelen nog steeds bij WinParts, op de 12e NOG STEEDS, en op de 13e NOG STEEDS!!!! Conclusie, mijn onderdelen worden pas 4 dagen later verwacht. 3 dagen later dan wat wordt beloofd!! DIt is mijn eerste bestelling bij WinParts en meteen de laatste!

profielfoto van Pascal
Pascal
07-07-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering foute koplamp

Koplamp Grand Cherokee besteld, volgens website op voorraad, duurde 5 dagen voor de bestelling binnen was en de koplamp bleek verkeerd (voor handmatige ipv elektrische verstelling). Mail gestuurd, geen antwoord, gebeld en alles uitgelegd waarna men controleerde of ik wel het correcte onderdeel had besteld, wat dus bleek te zijn. Duidelijk uitgelegd dat de uitsparing voor een elektrisch verstelbare koplamp 1 cm verder naar binnen gemonteerd zat, welk ook was aangegeven op het koplamphuis. Men beloofde mij een nieuwe (correcte toe te sturen) maar na weer 3 dagen verder gaf men aan deze niet te kunnen leveren ....?
Men heeft een retour order aangemaakt maar uiteindelijk heb ik zelf een montage gat in de koplamphouder geboord en het geheel gemonteerd.

Veel te lang wachten op onderdelen, grote keuze maar niet de eerste keer dat het achteraf niet leverbaar lijkt of foutief is, ik zou zeggen schoon het programma een keer op, kan niet telkens weken wachten op (correcte) onderdelen.3854

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vergeet dit bedrijf

Niet echt aan te raden.

Zeer trage levering voorraad artikel (6 dagen). Sturen ze nog het verkeerde ook. In een oogopslag duidelijk dat het beslist niet klopt. Waarschijnlijk visueel gehandicapte order pickers daar.

Klantenservice is niet bereikbaar. Geen service dus....

Niet aan te raden..... loop hier met een wijde boog omheen!!!!!!!!!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
snelle levering

Snelle levering , helemaal niet
Bij dit bedrijf koop ik dus nooit meer.
Ga volgende keer direct naar een autoshop en kan dan meteen of zeker de volgende dag het onderdeel ophalen.
Wat een slecht bedrijf en een slechte service

profielfoto van Jean
Jean
12-12-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
sneeuwkettingen

Bestel maat sneeuwkettingen op advies van chat .heb de goede maat banden doorgegeven nml 185/60 R15

Krijg foute maat toegezonden. Kan ze niet meer op tijd ruilen voor wintersport.Moet 2 keer de port betalen voor het verzenden van het pakket terwijl het niet mijn schuld is.

En nog erger als ik het retour zend betaal ik minder port dan zij rekenen

Wat een bedriegers en wat een k- service

Ik bestel hier nooit meer iets. Je hoort gewoon helemaal niks meer als je mailt dat je het er niet mee eens bent

0 voor service en behandeling

profielfoto van J
J
07-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
prutsers

Voorradig pruduct bestelt, voor 16 uur bestelt.....uiterlijk overmorgen in huis...

MOOI NIET dus!!!! Dinsdag bestelt, vrijdag gebeld, zeggen ze zaterdag komt het. . Mail van vervoerder gekregen, nu wordt het misschien maandag. Grootste pruts bedrijf uit de regio. Klant is koning kennen ze bij winparts niet.

Ik bestelt NOOIT meer bij deze amateurs.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10