Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Rick
Rick
21-06-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Golf 2 Bumpers

Paar onderdelen voor een Volkswagen Golf MkII besteld. Waaronder 2 sets voor- en achterbumpers.
kwamen binnen zonder doos, gewoon in de zak van de fabriek. Zelfs een kleuter begrijpt dat ze op deze manier niet heelhuids aankomen. 1 set kon gelijk terug, want schade. Andere set even gepast voor de pasvorm. Maar dit bleek gewoon ronduit ruk te zijn. Waar de originele bumpers bijna naadloos aansluiten op de kas, sloot deze voor geen meter aan. Mijn hand hand nog wel een goeie cm speling. dit hoort toch niet? Zeker niet als ze propageren met "Gelijkwaardig aan het origineel"

Er paste maar 1 onderdeel, en dat was het originele Volkswagen embleem. En dat is niet zo heel vreemd.

profielfoto van Peter G.
Peter G.
25-03-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Retourkosten zelf betalen

Winparts had door een menselijke fout mij verkeerde onderdelen opgestuurd. Ik moest echter zelf de kosten voor het retourneren betalen.

profielfoto van Ba B.
Ba B.
10-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
bagger

bger bagger en bgger n

profielfoto van Nicky
Nicky
24-02-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Product past niet

Kenteken ingevuld, ruitenwisser ontvangen. Blijkt niet de goede te zijn, nu zijn van de armhouder 2 pinnetjes afgebroken. Je merkt pas na het afbreken dat het niet past; je gaat er immers van uit dat het product passend is aangezien je je kenteken opgeeft. Nu bij de dealer laten maken, extra kosten € 50. Geen enkele reactie ontvangen van Winparts, slechte afterservice

profielfoto van Marlen
Marlen
12-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Reageren niet op mail, chat en telefoon

Krijg al dagen een bandje dat het druk is. Ook via chat en mail geen antwoord.

profielfoto van Dave
Dave
08-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Trieste bedoeling!!!!

Trekhaak met bekabeling voor mijn Skoda Fabia besteld. Kabelboom netjes gehad (rechtstreeks van leverancier) trekhaak echter niet terwijl alles op voorraad zou zijn. Week later (afgelopen vrijdag) eerst 35 min in de wacht gestaan bij klantenservice en dan opgehangen. Contact gezocht via live chat en ze snapte er niks van dat deze nog niet binnen was "zou aan de transporteur liggen" en ze zouden er zsm op terug komen. Nu maandagavond nog niks gehoord en weer aan het bellen, sta as we speak al weer 25min in de wacht bij klantenservice. Te schandalig voor woorden, en dus een dikke afrader!!!!

profielfoto van Noes
Noes
19-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbereikbaar. Niets gehad terwijl 'afgeleverd'

Beste Winparts en PostNL,

Wordt gebed zonder einde (na 2 uur bellen met @Winparts en half uur met @PostNL). Bij Post nl langsgeweest alsmede gebeld. Wordt aangegeven dat pakket niet eens is afgegeven sorteercentrum en niet in bezit PostNL. Winparts geeft aan dat pakket bij PostNL moet zijn. Op track

profielfoto van Noes
Noes
19-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbereikbaar. Niets gehad terwijl 'afgeleverd'

Beste Winparts en PostNL,

Wordt gebed zonder einde (na 2 uur bellen met @Winparts en half uur met @PostNL). Bij Post nl langsgeweest alsmede gebeld. Wordt aangegeven dat pakket niet eens is afgegeven sorteercentrum en niet in bezit PostNL. Winparts geeft aan dat pakket bij PostNL moet zijn. Op track

profielfoto van Baris
Baris
06-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Incorrecte levering

Ik heb niet alles gekregen wat ik heb gekocht.Volgens de pakbon en mails heb ik alles gekregen. Klantenservice is onmogelijk te bereiken mails worden niet beantwoord. Wat een slechte zaak dit!
Pas op met hier shoppen !
Nooit meer bij WINPARTS

profielfoto van Necip
Necip
21-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
NIET DOEN!!! Bestel geen motorolie Castrol 5w30 bij Winparts enorm spijt! Lekt als een zeef

HEEL KLANTONVRIENDELIJK BEDRIJF!!! Waarschijnlijk gaan ze al bijna failliet of iets..

NOOIT motorolie bestellen via Winparts of via dhl bezorgen!!!
Motorolie castrol 5w30 besteld. Blijkt bij aankomst als een zeef te lekken. En de oorzaak is ook niet bekend. DHL PARCEL wil verandwoordelijkheid voor de kosten niet opzich nemen en Winparts wilt al HELEMAAL niet meewerken of met een oplossing komen.

Mijn hele laminaat is naar de ..**** ik heb er geen woorden voor.

Heel absurt om zo met klanten om te gaan. Ik heb een heel klein bedrag geeist om de laminaten zelf te repareren. Maar zelfs dat willen ze niet betalen. Kon ik net zo goed de olie uit de winkel halen.

Postbezorger camerabeelden had ik ook gestuurd naar Winparts waarde doos als een lekkende zeef op een of andere manier aan mijn vader wordt afgegeven door de doos om te draaien. HEEL TRIEST als ik je vind dan weet je wat je te wachten staat kenteken, type busje alles is genoteerd alleen maar afwachten nog tot je een keer ergens random geparkeerd staat. Endan karma in werking zetten. Tenzij ik de laminaten voor de hoofdpijn dus €400 250
€650,- vergoed krijg dan laat ik het hierbij. Anders pak ik en DHL EN WINPARTS!!

Nooit motoroliebestellen bij winparts

Winparts heel slecht bedrijf!! Heel slecht service. Heel jammer dit.

profielfoto van Sharad
Sharad
05-02-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Winparts. Leveren verkeerde producten echter is de verzendkosten voor de koper

Op kenteken remblokken besteld bij Winparts. Dit laten plaatsen door een garage bleek het dat Winparts remblokken heeft opgestuurd die niet in mijn auto passen. Omdat alles al gedemonteerd was, was ik genoodzaakt om de remblokken af te nemen bij de garage die uiteraard 2 keer zo duur zijn omdat ik anders 2 keer montage kosten diende te betalen.

Uiteraard geen begrip vanuit Winparts waardoor ik moet opdraaien voor de verzendkosten terwijl zij verkeerde producten leveren! Per e-mail ontvang je steeds dezelfde standaard bericht en telefonische zijn ze al helemaal niet bereikbaar! 2 keer geprobeerd te bellen waarbij ik na 20 minuten wachttijd nog steeds niet geholpen was!

Wat heeft het voor nut een kenteken in te voeren als de producten die geleverd worden toch niet compatible zijn?

Vreselijk tent! Nooit meer Winparts voor mij.

profielfoto van D.
D.
18-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onderdelen op kenteken passen niet, Let op!

Ruitenwissers op kenteken besteld, er van uitgaande dat de delen dus passen de verpakking opgeruimd (ondergrondse container dus niet terug te vinden) blijkt dat er verkeerde ruitenwissers gestuurd zijn, helaas kan ik ze niet terug sturen in originele verpakking waardoor ik mijn geld kwijt ben. Slechte service! Let dus op, kentekenen betekend geen garantie op juiste delen.

profielfoto van Tim
Tim
01-09-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Matig als het om geld gaat

Na het plaatsten van een bestelling kwam ik erachter dat ik het onderdeel niet meer nodig.
vervolgens had ik de klantenservice op gebeld met de mededeling dat ik het pakketje wilde annuleren, toen kreeg ik van de medewerker het advies om het pakketje niet aan te nemen van de bezorger en gelijk retour te sturen, dit heb ik ook gedaan en vervolgens voor de zekerheid nog een keer duidelijk aangegeven aan winparts via de mail en in de bestelling overzicht mijm pakketje retour aangemeld. Na een hoop communicatie naar winparts toe heb ik Na al bijna een maand verder nog steeds mijn geld niet meer terug ontvangen. Meerdere keren met het bedrijf contact gelegd en iedere keer weer een andere lulverhaal aan moeten horen!!! Ik ben er aardig klaar mee met deze vieze oplichterij

profielfoto van Peter V.
Peter V.
20-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit ontvangen

Nooit ontvangen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onjuiste ruitenwissers

Geleverd artikel niet geschikt voor type auto dat ik opgegeven heb.

profielfoto van Gerard B.
Gerard B.
30-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen vertrouwen in de klanten

2 beschadigde masoeri 16 ins wieldoppen croom zwart zaten los in de doos zonder bescherming en met 4 ringen ipv 2 waren aardig bekrast moest foto maken heeft daar totaal geen verstand van dus hebben geen vertrouwen in de klanten was een tevreden goede klant maar nu niet meer bestel nu nooit nog iets

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ruitenwisser verkeerd

Ik bestel een ruitenwisser voor een Daihatsu Cuore en krijg er 1 die niet voor de Coure is. Het clipje was te breed en brak af. Gelukkig kan de garage helpen, maar ik zal niets meer bestellen bij winparts.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dhr

ik heb een kapot product ontvangen. Mijjn verzending was al vetraagd omdat er volgens winparts een kaapot product geleverd was, en op een nieuwe moest wachten. Het ontvangen product is echter alsnog kapot. Dus volgens mij hebben ze mij alsnog het eerste product verstuurd. de retourkosten zijn hoger dan het product zelf, dus terugsturen is geen optie voor mij.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bestelling niet ontvangen

Week geleden besteld maar nog steeds niet ontvangen terwijl op de sit stond
Vandaag bestellen morgen in huis. Geapt en gebeld en werd beloofd dat ik en email krijg ivm met mijn bestelling maar nog steeds niks.
Bestel nooit meer bij winpart.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Matige transporteur en klantenservice

De voorraadinformatie op de website is onjuist, waardoor de levering vertraagd wordt. Daarover word je vervolgens niet geïnformeerd. De bezorgtijd wordt pas op de dag zelf doorgegeven, en er wordt niet bij de buren geleverd. Daardoor loop je nog een dag vertraging op. De telefoon wordt niet opgenomen, maar op WhatsApp wordt na lang wachten wel gereageerd. De klantenservice heeft echter geen interesse om contact op te nemen met de transporteur om een alternatieve bezorgtijd en/of locatie te regelen. Bovendien is de klantenservice onvriendelijk. Gekozen voor Winparts vanwege de snelle levertijd, ondanks de hogere prijzen van de producten, maar dat had eigenlijk geen zin.

profielfoto van Mich
Mich
13-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte klantenservice!

Ik ben niet zo van de reviews maar de mensen van Winparts laten mij geen keus. Hier (helaas) dramatische ervaringen met Winparts. Vooral de loze beloftes via de site, email maar vooral in telefoongesprekken zorgden voor veel frustraties en irritaties. Erg verwarrende communicatie richting klant als ook via "mijn winparts" en hebben helemaal niet alles zelf op voorraad terwijl de site en zelfs de klantenservice dit wel aangeeft. Zo werken ze dus ook met toeleveranciers waardoor de toegezegde levertijden onduidelijk zijn en dus helemaal niet gegarandeerd kunnen worden. Wanneer er vervolgens ook nog eens intern iets fout gaat, willen ze de klant hier óók nog eens voor op laten draaien(?!)... en voor meer dan 20 €-cent per minuut(!) is het lekker discusseren met de zogenaamde "klantenservice"...!? Het doorberekenen van extra kosten op 0900-nummers is overigens per 01-07-2017 verboden dus hoezo "Certificaat Thuiswinkel Waarborg"? Uiteindelijk ook een 050-nummer verkregen, maar daar wordt gewoon de telefoon niet opgenomen... Tenslotte met de statiegeldregeling ging ook weer van alles fout en moest ik ook daar weer achteraan, ondanks wederom meerdere toezeggingen, om mijn geld te krijgen. Maar het meest irritante was dat zij tot 3x(!) toe de persoonlijk toegezegde levertijd niet halen, dan snap je toch ook wel dat de klant hier problemen mee/door krijgt als een auto noodgedwongen stilstaat hierdoor? Kortom erg frustrerend allemaal, maar de mensen van Winparts die interesseerden dit allemaal niet zo veel... Niet erg betrouwbaar dus!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Winparts levert niet de volgende dag zoals ze beweren

Ik had dringend sneeuwkettingen nodig, levering op de volgende dag. Ik ben op zoek gegaan naar een webwinkel dat de volgende dag kon leveren. Er stond duidelijk voor 21u besteld, morgen in huis. Om mij toch te verzekeren dat ik de kettingen de volgende dag zou ontvangen heb de levering laten bezorgen in een DHL punt en niet thuis omdat ik over dag aan t werk ben. Daarnaast heb ik via de whatsapp service van winparts nogmaals bevestiging gevraagd dat de levering de volgende dag zou gebeuren in een DHL punt in Brugge. Dus bestelde ik de kettingen voor 21u. De volgende dag kreeg ik een mail om 8u dat de kettingen klaar waren voor verzending. Daarna heb niets meer ontvangen. Ik vertrek dus op sneeuwvakantie zonder kettingen en ik ben 36€ kwijt. Dit is misleidende reclame, ik wil mijn geld terug want na de skivakantie ben ik er niets meer mee, ook niet volgend jaar want dan hebben we een andere auto.

profielfoto van Henk S.
Henk S.
07-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
radiator slang

nu 2e x verkeerde onderdeel binnen gehad terwijl ik telefonisch had doorgegeven ...een grotere en dikkere slang??? bedankt!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

Helaas heb ik een slechte ervaring. Bestellen voor 20:00 uur de andere dag in huis. Omdat ik een koelvloeistof probleem had was dat voor mij de oplossing uit een vervelende situatie. Maar helaas had ik mijn bestelling pas een dag later in huis.
Als je iets beloofd miet je het ook waarmaken!!!!!!!!!!

profielfoto van Alblas
Alblas
29-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
tegenvaller

Had 2 lampen besteld voor onze auto. Totaal andere lampen werd mij toegestuurd. Na gebeld te hebben werd me verteld dat ik het kan retourneren zodra er goedkeuring is gegeven en de verzendkosten zou dan voor mijn rekening zijn. Het gaat om lampjes van € 8,50.
Ik heb uiteindelijk toch maar de moeite genomen om een formulier online in te vullen. Het is nu inmiddels een week geleden en heb nog niets vernomen. Laat maar, je kan beter naar een garage op de hoek gaan.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kosten

Waarom geen antwoordnummer ivm retour sturen.

Ik.had iets voor €13 in totaal besteld. Dus product plus verzending.

Paste niet. Dus retour sturen.
Kosten retour waren €7 euro.
Totaal dus €20 betaald.

Ik.krijg €6 terug.

Kosten €14

profielfoto van Pascal
Pascal
26-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen levering na betaling met creditcard

Bougies besteld en direct met creditcard afgerekend. Bevestiging van betaling ontvangen van winparts. Echter geen onderdelen ontvangen. Winparts geeft aan dat de betaling niet gelukt is, wel is het al van mijn creditcard afgeschreven. Na vele mails dat er onderdelen geleverd zouden moeten worden heb ik de creditcard maatschappij opdracht gegeven de betaling ongedaan te maken. Slechte service van winparts. Ik koop hier niks meer.

profielfoto van Ed
Ed
24-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fietsendrager past niet

Alles helemaal uitgepakt : deze drager past niet als je een auto hebt met een rechte achterkant. Mag er wel even bij worden verteld. Alles is al uit de verpakking. Pech.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, slechte service

Inferieure kwaliteit van het bestelde artikel (achterlicht). Pasvorm niet goed, lampen passen niet. Informatie op website komt niet overeen met het geleverde artikel. Verschuilen achter regeltjes bij klacht terwijl de gegeven informatie niet klopt met het geleverde. Niet bij bestellen!

profielfoto van Theresia C.
Theresia C.
18-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dakdragers peugeot

Mijn ervaring is slecht,slecht heel slecht!!!!!!!!
Al vanaf 26 juni in discussie met deze mensen. Dakdragers bestelt en helaas geleverd zonder sleutels dus daar kan je dan niks mee. De ene mail naar de andere mail,veel belkosten gemaakt en loze beloftes gekregen. Nu 18 juli nog steeds geen complete dakdragers dus maar op vakantie zonder dankoffer. Bedankt voor jullie klotenservice!!!!!

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10