Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Herald L.
Herald L.
06-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
De 1e ervaring

Prima website met duidelijke info. Kom zeker weer !!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
cat

Bijna alles goed alleen het beloofde pakking set was er niet bij dat was een extra ritje naar de stad

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed spul

Automatten voor een Volvo besteld. Pasten perfect en de kwaliteit is okee. En dat tegen een schappelijke prijs.Uiterst snelle levering Ik ben tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goed

erg snel en goed

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Prima doppen voor weinig !

profielfoto van Jacob D.
Jacob D.
12-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede website

Makkelijk zoeken op de site. Redelijke prijzen.
Snelle levering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Snel en vlot geleverd. Advies: kentekennr invullen zodat er een dubbele check gedaan kan worden dat de juiste versie wordt geleverd.

profielfoto van Poekoes
Poekoes
10-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Snelle levering,goede klantenservice via Whatsapp, meteen antwoord. Ik zou WinParts willen aanbevelen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Overzichtelijke website, via kenteken goed te vinden onderdelen met goede
prijs-kwaliteitsverhouding.7976

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Snelle levering, goed product

profielfoto van Stanley
Stanley
20-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verzending

Hallo.

De onderdelen en prijzen zijn heel goed.
Waar ik alleen een beetje een ? bij zet zijn de verzendingen.
Heb maandag voor 12.00 uur iets besteld en zou het binnen 2 werkdagen binnen hebben als je het voor 16.00 uur besteld en betaald.

Daar is niets van gekomen.
Heb het pas donderdag binnen gekregen.
En het zou donderdag pas tussen 15.00 uur en 17.00 uur aankomen.
Maar ik kreeg het donderdag om 08.00 uur binnen.
Toevallig was ik thuis maar ik had erop gerekend dat het tussen 15 en 17 uur pas aankwam.

Wat ik ermee zeggen wil is dat ik woensdag avond mijn auto dringend nodig had.
Had mijn afspraak moeten verschuiven naar donderdag avond.

Voor de verdere rest is alles ok en ook overzichtelijk of iets op voorraad is.
Zal verder als ik onderdelen nodig heb eerst op de Winparts kijken.
Zal alleen rekening houden dat het toch een dag langer duurt als afgesproken word.
Desondanks ben ik zeer tevreden met de prijzen

Mvg.
Stanley

profielfoto van Marcel
Marcel
14-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
past niet

Raambedekking besteld speciaal voor mijn auto.
Blijkt van geen kant te passen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Al 2x iets besteld en het is top

Snelle levering, goede kwaliteit producten en je word vriendelijk geholpen met vragen. Echt van deze tijd de helpdesk is via whats app top!

profielfoto van Mark M.
Mark M.
23-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Makkelijk, snel en prima prijs-kwaliteit

Verschillende producten besteld. Wel een dag vergeefs op het pakket gewacht door pech bij de bezorgdienst. Dag later alsnog aangekomen.Producten zijn prima. Alleen van mijn mattenset blijken de matjes achterin niet te passen aangezien in de auto bevestigingen zitten en in de geleverde matten niet. Dat is wel jammer.

Verder prima in orde.

profielfoto van Riek
Riek
22-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ijsdeken

Snelle levering. Ziet er keurig uit en neemt niet veel ruimte in beslag. Toen ik de ijsdeken ontving was het weer al weer omgeslagen. Dus moet het nog testen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima winkel

Zeer groot aanbod, met een goede prijsstelling.
Afhaalopties zouden wel wat uitgebreider mogen zijn.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remblokken en diverse

Overzichtelijk zoeken en concurrende prijs. Snelle levering ! Echter met foutje van de kant van Winparts dat na een mailtje en antwoord op zaterdag s maandags direct is recht gezet.
Compliment !

profielfoto van M V.
M V.
17-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
de heer

Snelle en correcte levering. Goede betalingsvoorwaarden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Paste perfect

Had veren besteld voor mijn achterbak, en deze pasten er perfect op.
Mogelijkheid voor verbetering service: heel korte omschrijving hoe te bevestigen toevoegen, of een briefje met een verwijzing naar een website waar je het online kunt vinden.

profielfoto van Alex
Alex
17-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisserset

Snelle en correcte afhandeling

profielfoto van Maurits G.
Maurits G.
15-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima spiegel

Voor onze VW California zochten we een nieuw spiegelglas. Het gemak van het kenteken invullen en dan komen de opties tevoorschijn werkte prima. Helaas stond er een model tussen voor een latere versie van de T5 bus. Na even contact met winparts kon ik de verkeerde spiegel terugsturen en werd de juiste versie alsnog opgestuurd. Prima opgelost!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
aankoop kunststof autowieldoppen

Het aanbod op de site was helder en duidelijk. Daarna een keuze gemaakt en betaald. De levering van de kunststof autowieldoppen was ook tiptop voor elkaar.

profielfoto van Peter
Peter
11-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed en op tijd

Remschijven en -blokken besteld. Opgegeven levertijd 2 dagen en dat klopte perfect.
Kwaliteit? geen idee. Vraag dat over een jaar nog eens. Beide van Bosch, dus ik mag toch aannemen dat die wel goed zijn. In ieder geval remt de auto weer prima.

Het aanbod mag van mij wat minder. Het voegt weinig toe als je de keuze hebt uit 10 verschillende remschijven van min of meer dezelfde prijs, waarbij niet duidelijk is wat het verschil is (naast het merk) Ik zou dan graag willen weten welke er eerder krom trekt of zo.
De vorige (ik weet het merk niet meer) trokken in ieder geval wel redelijk snel krom.

profielfoto van Zlatan
Zlatan
11-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klant

Prima servies,top

profielfoto van B.J.Hegeman
B.J.Hegeman
08-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service

De service is meer dan perfect!!!!

profielfoto van Ajgoesfast
Ajgoesfast
04-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goedkoop

winparts heeft erg veel onderdelen. Zijn wat mij betreft erg goedkoop. Altijd erg tevreden. Aanrader dus

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helaas geen gratis retourservice

Aanbod is ruim. Goede prijzen. Helaas kent Winparts geen gratis retourservice, wat vele andere webwinkels wel hebben. Of gedeelde retourkosten. Jammer.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Snelle levering, eenvoudig bestellen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Duidelijke site, alles snel binnen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Bestelling redelijk snel ontvangen, echter niet op de volgende dag zoals op de site wordt aangegeven indien in voorraad. Dat was wel het geval met mijn artikel. Verder alles is goed verlopen. Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden en dat is handig.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10