Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Weerts
Weerts
21-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
hr

juiste onderdelen geleverd
En op tijd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts.nl

Prima website. Op tijd geleverd en compleet.

Goede service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen gekocht

Heb onderdelen gekocht voor mijn Astra 1.6 Hatchback.
Deze onderdelen passen perfect en houden het goed.
Ook werd er niet moeilijk gedaan over de kosten van het vervangende type onderdelen. Prijs bij sommige winkels is het dubbele en het Materiaal ziet er dan exact hetzelfde uit.

Heb goeie ervaring met Winparts!!!

profielfoto van Martijn
Martijn
14-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering was uitmuntend, alleen die doos waarmee het kwam...

Levering was perfect, afhandeling order en track en trace was helemaal in orde. Wel was er een groot minpunt. Ik had een ruitenwisser besteld voor mijn achterruit. Deze zit in een strak doosje van ongeveer 30 cm. Winparts presteerde het om dit doosje in een omdoos van ruim een meter te stoppen met een enorme loze ruimte. Hier wil ik helemaal geen verzendkosten voor betalen. Kan dit niet gewoon door de briedvenbus in een envelopje met noppenfolie?

profielfoto van Zeeuwtje
Zeeuwtje
12-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Ik heb wieldoppen besteld. Goeie kwaliteit , stevig verpakt, handig te monteren met handleiding, en ook de goeie prijs. Na anderhalve dag in huis.

profielfoto van Bas
Bas
08-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring

Remblokken en schijven besteld. Schijven bleken niet leverbaar. Iemand van winparts stuurde een mailtje met voorstel voor een alternatief, een ander merk. Ik heb geantwoord dat dat ook goed was. Toen hebben ze die opgestuurd.
Als je iets hebt besteld moet je dus wel je email in de gaten houden. Als je toevallig een week niet kijkt en ze hebben iets gevraagd, wachten ze een week op je antwoord zonder actie. Maar ja, ik denk dat ik één van de weinige ben die soms dagenlang of wekenlang geen email bekijkt.

Volgende keer zou ik er weer iets bestellen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bumperbeschermer Passat GTE Variant

NA wat zoekwerk op deze site aangekomen, snel bij juiste product uitgekomen, na vergelijken met anders sites bij deze site besteld. Duidelijk bestelproces en levering conform afspraak. Dus prima site om auto onderdelen te bestellen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bougie

Ik ben content met de dienst

profielfoto van Sofie
Sofie
09-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen onderhoud

Ik heb onderdelen zoals filters, remblokken, olie, nieuwe zijspiegel, etc. besteld en ze waren snel aangekomen op mijn werk.
Remblokken werken perfect, auto rijdt veel beter!
Kortom, een tevreden klant.

profielfoto van Aad H.
Aad H.
07-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achterlicht Mini Cooper 2005

Snel geleverd en goed onbeschadigd verpakt.
Produkt kunnen kopen zonder lampenhouder waardoor goedkoper in aanschaf.

profielfoto van Jan K.
Jan K.
31-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden klant

Snelle levering, doch jammer dat ze niet volledig was.
De nalevering is ook snel gebeurt en was volledig kosteloos.
Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

profielfoto van Randy
Randy
30-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zonnescherm BMW e90

Snelle levering en het product zit geweldig

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
fietsendrager

keurig en op tijd geleverd volgens afspraak

profielfoto van Hans L.
Hans L.
29-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duurt te lang

De bestelling is afgeleverd in goede staat mar de levertijd was veel te lang. Gelukkig had ik niet veel haast, maar toch.

profielfoto van Leo
Leo
29-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima Kwaliteit

Condensor Deawoo gekocht, prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

profielfoto van Geert
Geert
27-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
G3 dakdrager Pacific staal

Goede kwaliteit.
Jammer dat de slotjes van plastic zijn en met bijvoorbeeld een schroevendraaier te draaien zijn.

Ook jammer dat de afdek rubbers niet bijgesloten zijn (steun rubbers zijn wel bijgesloten). Zijn ook niet te zien in de advertentie. wel op de verpakking.
Dit wist ik dus wel van tevoren.

profielfoto van Iceman
Iceman
17-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wielmoeren voor mijn LandCruiser

Ik hoefde alleen de gewenste onderdelen en gegevens van de auto doorgegeven. Daarop een passende aanbieding gekregen. Met daarbij een aanbieding voor levering van aanverwante onderdelen. Goed actieve verkoop zonder opdringerig te zijn. Prima ervaring. Bedankt

profielfoto van Maurice
Maurice
15-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen slechte ervaring

Tot hier toe is als goed verlopene en aan ge komen

profielfoto van Corry S.
Corry S.
07-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
product is uitstekend

het product dat ik besteld had is uitstekend het pas allemaal goed.

profielfoto van Tma K.
Tma K.
04-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

Vlotte verzending,
goed verpakt,goede kwaliteit

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanrader

Spiegel besteld bij winparts aan zeer voordelige prijs, 2dagen later op zaterdag aan huis geleverd. Enkel bij het monteren van de spiegel merkte ik dat er 1 bout niet ver genoeg vast gedraait kon worden. Waardoor de spiegel niet goed vast stond. Heb ik dan maar iets anders in gedraait en probleem opgelost. Mss meer de fout van het namaak onderdeel dan van winparts.

profielfoto van Vd B.
Vd B.
31-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
puntjes op de 1

Vlotte levering. goed te installeren na wat google werk.
Om het af te maken zou ik wel willen adviseren om een handleiding voor installatie toe te voegen aan het product

profielfoto van JaapAap
JaapAap
19-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

De onderdelen die ik nodig had, tegen een courante marktconforme prijs, binnen een redelijke tijd thuisbezorgd. Verzenden/bezorgen zou nog sneller mogen, verder weinig aan te merken.

profielfoto van Miel P.
Miel P.
12-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mr

goederen waren 100% conform,
levering kon iets sneller, nu juist geen week

profielfoto van Kluytmans
Kluytmans
11-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beschadigd

Demper flink ontzet vol deuken.aan sluitpijp verbogen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-04-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
levering

Levering op dinsdag beloofd maar op donderdag gekregen door tweemaal een sorteerfout. Volgens hun omdat ze het magazijn verhuist hadden.

profielfoto van August
August
07-04-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
hr

Besteld: Rechter onderdorpel Citroen Picasso
Levertijd: Correct. Kwaliteit maatvoering uitstekend.
Kwaliteit: Verzinkt materiaal is boven verwachting.
Van Harte Aanbevolen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-04-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Prima geregeld, geen gedoe, en op tijd geleverd.
Past exact. Top!

profielfoto van Rittershaus
Rittershaus
30-03-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

Prima site en blij met de levering!
Was helaas 1 dag later dan verwacht. Scheelt enorm kwa prijs vergeleken met andere sites/winkels.

profielfoto van Emans
Emans
28-03-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
knipperlicht units mercedes

Goede en snelle afhandeling, prijs kwaliteit goed heb alle meerdere onderdelen besteld bij winparts, en ben zeer tevreden over de geboden service.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10