Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goede service

Goede service a.d.h.v. autogegevens werd gekeken door Winparts of het juiste onderdeel werd aangeschaft.

profielfoto van Harrie
Harrie
09-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers nodig en geen zin winkels af te rijden

Bij mij was er 1 ruitenwisser kapot. Gelukkig aan de passagierskant, een 400mm blad.

Maar helaas, even binnen stappen bij de bouwmarkt(en) leverde het niet op.

Automaterialen zaak in de buurt, niet op voorraad moet bestellen. Dus dan maar zelf bestellen.

Prijs is goed, maar zelfde als de winkel. Ik denk persoonlijk dat het scherper mag.... Maar goed verzorgt alles.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede snelle levering

Tevreden met de producten en de snelle levering

profielfoto van C.A, H.
C.A, H.
06-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
7902725 588088 Twinny Load 62.99.02725 2 st. Montageset klemstuk

Van de fietsdrager Twinnyload (oude versie) zijn de klemstukken voor de pedaalarm (crank) gauw weg/ meegenomen.

Ook bij 2 fietsenwinkels/zaken (waarvan 1 grote) noch te krijgen noch te bestellen.

Bij winparts incl afbeelding zodat je kunt reageren als ze anders zijn. Prima

profielfoto van Gerard D.
Gerard D.
01-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts al ,jaren een goede internet onderdelen leverancier

Recent weer enkele accessoires besteld.
De bestelling ging vlot en de betaling ook. Alleen in tegenstelling tot andere bestellingen had Winparts problemen met het nakomen van de afspraken tot bezorging.
In plaats van de volgende dag leveren had Winparts er ineens 8 kalenderdagen voor nodig. Dat was jammer.

profielfoto van Mark V.
Mark V.
26-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegel agila rechts

Hoi.. Spiegel besteld.. Voor een goeie prijs.. Heel aan gekomen.. Maar.
Op vrijdag besteld. En hij zou maandag binnen komen.. Kwam op vrijdag..
Het was geen ramp.. Maar dat was het enige wat minder ging.. Voor de rest top site.. Ik ga zeker weer iets bestellen

profielfoto van Diop
Diop
24-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed product.

Mooie prijs en op tijd ontvangen.

profielfoto van Mike
Mike
18-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jammer

Via de site en kenteken remschijven uitgezocht. Snelle levering, maar helaas passen de schijven niet, de diameter is te groot. Omgeruild voor andere schijven, maar helaas draai je wel op voor de kosten van de terugzending .... Ondanks dat je op hun eigen website net de juiste informatie gezocht hebt, toch wel een significant minpunt.

profielfoto van Frans V.
Frans V.
12-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Quixx Scratch remover

Quixx Scratch remover; gebruikt voor het verwijderen van krassen in kunststof koepels in ons huis.
De kunststof koepels staan loodrecht verwerkt als raamkozijn. Door verwering waren die voor een deel niet geheel doorzichtig meer. Met name het polijstmiddel tube "finish-no 2" werkte grandioos.
De werking van de tube "repair-no 1"viel erg tegen. Krassen gingen er moeilijk uit.
Om die reden: Wat jammer is, is dat de tubes niet los van elkaar te krijgen zijn.

profielfoto van Leon
Leon
12-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Netjes afgehandeld

Vorige week schijven en remblokken besteld.
Bij het openen van de doos waren er geen remblokken bij en was het meegeleverde vet open.
Ik heb meteen gebeld met klantenservice. De remblokken en een nieuwe tube vet werden de volgende dag geleverd.
Keurig en snel opgelost.
Mijn complimenten.

profielfoto van Remy
Remy
08-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dakdragers

Telefonisch advies gevraagd over mijn type auto en benodigde dakdragers. Het ene model bleek niet leverbaar dus een ander model aangeboden gekregen. Snel geleverd, inmiddels gemonteerd en functioneert uitstekend.

profielfoto van Dré
Dré
06-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gasveerdempers Alfa Romeo 156 SW

Tja wat zal ik zeggen, netjes ingepakt, keurig geleverd
perfecte gasveren, tegen een hele goede prijs,
mijn advies altijd 2 tegelijk vernieuwen kopen doe je bij Winparts, op naar de volgende bestelling.

profielfoto van Caroline
Caroline
03-07-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

De onderdelen zijn op het afgesproken moment afgeleverd. Niet alles paste helaas, maar dat ligt meer aan mijn onervarendheid :-). Na overleg met de administratie heb ik deze retour gestuurd en zal het bedrag worden teruggestort.

profielfoto van J. H.
J. H.
23-05-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
trekhak + bekabeling

trekhaak: website , bestelling en levering ging prima.
bekabeling: ging in meer dan 1 stap. De eerste(uitbreidingssetje e.15,-) ging mis omdat ik op de afbeelding afging. Over gebeld, samen de juiste uitgezocht, en zonder problemen geruild. Bij montage bleek dat de stekkers niet pasten en toch het uitbeidingssetje nodig was. Bij deze laatste wijziging prima en geduldige begeleiding.
Alles bijelkaar blijkt wederom dat de bekabelings wereld een ingewikkelde is. Als klant ben ik zeer tevreden.

profielfoto van Johan
Johan
10-05-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mr

Van jullie kant goede service, de transporteur daarentegen, volgens track code eerst ontvanger met vakantie tweede maal pakje beschadigd terug volgende dag pakje open gemaakt ontvangen wel met onbeschadigde spiegel die nog in extra bescherming zat.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-05-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers voor Honda Civic VII

Goede ruitenwissers en snel geleverd. De Bosch ruitenwissers zijn stil en laten geen strepen achter.

profielfoto van Rudy
Rudy
01-05-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
remschijven en blokken

remschijven en blokken besteld, scherpe prijs en op tijd geleverd

profielfoto van Marino V.
Marino V.
27-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mooi product

produkten zijn van goede kwaliteit en goede pasvorm, levering had sneller gekund maar toch tevreden.
hele goede prijs

profielfoto van Jody V.
Jody V.
25-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zonnewering

Er waren twee klemmetjes niet goed van de acterportier deuren. Heb ze moeten verwarmen en zelf goed moeten buigen was een vervelende klus.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service via app

Er was iets verkeerds geleverd. Na snel contact via de app een dag later het goede artikel verstuurd.

profielfoto van B
B
14-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderplaat achterbumper yaris

Moeilijk uit de tekst te halen of deze past op yaris 2004. Laten spuiten, monteren en je raad het al past niet.

Jammer

profielfoto van Peters
Peters
14-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

de gekochte fietsendrager werd prima verpakt thuis afgeleverd. Goede ervaring met deze organisatie

profielfoto van Paula K.
Paula K.
11-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
hele mooie wieldoppen

ik vind de roze/zwarte wieldoppen onwijs mooi. ik had wat moeite met het monteren omdat ik zelf niet goed had gekeken maar ik ben heel geduldig en goed geholpen via de mail

profielfoto van Fred J.
Fred J.
09-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Twinny load bevestiging

Snelle levering. Prima communicatie !

profielfoto van Rene
Rene
04-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima site

Snelle levering kom zeker terug

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en snel geleverd

Ik had olie besteld en dit had ik binnen 2 dagen in huis. De prijs was goed en de levering dus ook.

profielfoto van Arno V.
Arno V.
19-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
klant

Goed geoliede machine.
Snelle service. Betrouwbaar.

profielfoto van Wim
Wim
16-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bumperhoes

Bumperhoes voor onze auto besteld om beschadigingen te voorkomen. Origineel af fabriek niet meer leverbaar, bij Winparts prima after-market uitvoering gevonden. rondom tevreden. Snelle en op tijd levering via HST transport. Aanbeveling absoluut waard.

profielfoto van M.den D.
M.den D.
05-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verpakking

Prima levering, snel en een mooie prijs. De verpakking liet helaas te wensen over. Meerdere artikelen in één grote doos. Hietbij ook een fles motorolie, dit zorgde voor gekneusde verpakkingen. Inhoud zelf gelukkig niet beschadigd. Misschien toch een punt van aandacht.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goed(koop)

Vlotte bediening, overzichtelijke site

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10