Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr

Alles prima geregeld

profielfoto van Marcel V.
Marcel V.
13-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Snel levering voor een prima prijs de kwaliteit zal nog moeten blijken

profielfoto van  T.
T.
09-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts

Ik heb bij Winparts een oprijgoot voor mijn fietsendrager gekocht. De levering was precies zo als ze beloofden, via PTT Post was de levering te volgen. De rijgoot ziet er prima uit en werkt goed echter heb ik wel een paar braampjes moeten verwijderen anders was ik misschien begonnen met een lekke band. De eind kwaliteits controle ontbrak dus.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

Goede website en snelle service, prijzen iets aan de hoge kant

profielfoto van Fred
Fred
01-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Voor de eerste keer bij Winparts een Fietsendrager besteld. Goede prijs, duidelijke info en netjes geleverd. Voor herhaling vatbaar.

profielfoto van There
There
12-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Omruil

Ik had automatten besteld, maar kreeg helaas de verkeerde.

Telefonisch geprobeerd contact te krijgen echter na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan maar opgehangen.

Na enige mailwisseling werden de matten omgeruild. Het retourneren van de matten daar kreeg ik na een nieuwe mailwisseling een verzendbon voor echter kwam deze te laat want ik had de matten al terug gestuurd.

Verder is alles keurig afgehandeld.

Een suggestie voor de organisatie regel nu gewoon dat retour goederen vrij kunnen worden teruggestuurd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
filters

snel en juist geleverd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bosch ruiterwissers

Na kenteken invullen eenvoudig de juiste wisserbladen gevonden, besteld en de volgende dag in huis. Vervangen ging eenvoudig.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling ruitenwisserbladen

Snelle levering, binnen de vooraf gemelde termijn. Helemaal goed!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Perfect

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijke info en snelle levering

Bij bestelling van een asymmetrische ruitenwisserset werd duidelijk vermeld wanneer deze op voorraad zouden zijn en verzonden zouden worden. Netjes de dag erop in huis.
Kwaliteits(merk)product. Niets op aan te merken

profielfoto van Kees
Kees
02-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Accu

Jammer dat alles steeds duurder word !

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
alles prima verlopen

Bestelling gedaan uit het ruime aanbod tegen een goede prijs!

profielfoto van Egbert
Egbert
22-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering

Levering van de wieldoppen vond ik minder, mede deze zonder extra verpakking werd geleverd. Dus gewoon in orginele doos,dus voor iedereen duidelijk wat er in de levering, doos zit.

profielfoto van L.Reens
L.Reens
17-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Prima product, makkelijk te plaatsen en ziet er goed uit.

profielfoto van A. L.
A. L.
14-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Mijn bestellingen zijn elke keer uiters zorgvuldig behandeld en redelijk snel geleverd.

profielfoto van Peter
Peter
13-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitlaat

jammer van die verkeerde klem,hadden ze kunnen zien,dat
die niet past.rest prima.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
veel keuze, en vlot geleverd.

prima keuze en het bestelde artikel was de volgende dag in huis. Helaas betaal je standaard pakket-verzendkosten terwijl het (in mijn geval) meer dan makkelijk door een brievenbus past in een bubbeltjesplastic envelop. Nu kost het je onnodig meer én moet je er voor thuisblijven.
Los daarvan goed geholpen door de klantenservice met mijn vraag en zal er zeker weer bestellen.

profielfoto van E.m.bouwens
E.m.bouwens
02-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beoordeling.bestelling

Snel netjes en betaalbaar .
Dank u wel

profielfoto van Bert V.
Bert V.
26-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Ik heb met het grootste gemak mijn bestelling kunnen doen en alles werd afgeleverd volgens afspraak/planning.

profielfoto van Lex
Lex
26-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima ruitenwissers van Bosch

Jammer dat ze een dagje later arriveerden dan voorgespiegeld, maar verder alles prima

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Goed assortiment, snelle levering, duidelijke website, en het paste ook nog. Het kan elders soms iets goedkoper, maar dan moet je wel flink langer wachten

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Snelle levering, prima communicatie

profielfoto van Johnny
Johnny
13-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Autohandel BEX

Supersnelle service.

profielfoto van Ted V.
Ted V.
10-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service

Er wordt niet moeilijk gedaan over het retourneren van een niet passend onderdeel. Men dacht ook mee om het probleem op te lossen. Zal daar zeker vaker wat bestellen.

profielfoto van Willem
Willem
10-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sonniboy Zonneschermpjes voor Suzuki Alto 2013

Op zondagavond besteld. Zoals beloofd op dinsdag geleverd. Netjes verpakt. Duidelijke gebruikshandleiding erbij. Prima spul. Past perfect. Ziet er netjes uit en houd de zon goed tegen. Je kan inderdaad bijna niet meer naar binnen kijken maar nog wel goed naar buiten. Product nu 1 week gebruikt en tot nu toe bevalt het goed.

profielfoto van André
André
08-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen voor oldtimer

Veel onderdelen op voorraad. Na de bestelling bleek een onderdeel niet leverbaar.
Er werd snel contact met email gezocht en met een telefoontje werd de bestelling aangepast.
Het teveel betaalde bedrag werd daarna binnen een week geretourneerd. Top!

profielfoto van Cees
Cees
02-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon toppie

Perfekt

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering autospiegel

Ook al is het maar een kleine aankoop,ik ben tevreden over het produkt en de aflevering.

profielfoto van Chris L.
Chris L.
16-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
her

na een probleempje over verzendkosten is nu alles prima geregeld.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10