Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Van G.
Van G.
09-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wisserbladen

Duidelijke site, snel besteld en geleverd.

profielfoto van Robert
Robert
06-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Rechter buiten spiegel van Opel Zafiri 2001 besteld.
Goedkoper dan een hele unit.
De levering was vlot zoals toegezegd.
Jammer genoeg paste het niet zoals bedoeld!
IK heb het moeten aanpassen en geplakt op de originele.

profielfoto van De M.
De M.
05-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automatten

Tevreden over behandeling

profielfoto van Prins
Prins
02-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Ik vind uw bedrijf goed
Goede omschrijving van de onderdelen ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

profielfoto van Henk
Henk
01-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bescherming achterbumber

Fijne en snelle service, reactie op mails snel en het verloop van de afwikkeling netjes.

profielfoto van R.Sumakote
R.Sumakote
24-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Huismeester

Uitstekend service!

profielfoto van Piet S.
Piet S.
20-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
kapitein

geen

profielfoto van Ivo
Ivo
16-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Ruitenwissers besteld voor een prima prijs en vragen kunnen stellen via Whatsapp erg fijn.

profielfoto van Remi
Remi
12-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beschermkap zijspiegel

Bestelde artikelen snel en professioneel thuisbezorgd. Volledig conform verwachting. Wel opvallend dat zijspiegels op de website zeer sumier met links en of rechts worden aangeduid. Erg lastig om een keuze te maken als je er maar 1 nodig hebt.plastic kapjes ook niet in verschilllende kleuren beschikbaar. Jammer.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima webshop voor vele onderdelen.

Vaak genoeg iets besteld bij Winparts. Vlotte levering en goede service. Veel onderdelen in de catalogus die vaak lastig verkrijgbaar zijn.

Aanbod iets lager ingezet daar het aanbod voor het model auto waar wij aan werken gewoon lastig te verkrijgen is.

Ik kan Winparts zeker aanraden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Velours automatten New Mini

Velours automatten New Mini R50 2001-2006 4-delig met Mini logo aangeschaft. Binnen twee werkdagen thuis afgeleverd. Passen alle vier perfect; de mat bij de bestuurder is voorzien van twee montageknoppen; deze schroef je met de hand in het originele tapijt; de mat blijft zo goed op de plaats.

profielfoto van Pierre D.
Pierre D.
31-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Ik heb de fiets drager gekocht . klopt volgend de beschrijving . Moet zeggen gebeurt niet vaak maar wat ze hier beschreven klopte helemaal.
Ik ben zeer tevreden hier over .

profielfoto van Diana S.
Diana S.
29-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr

Weinig kleurkeuze in stuurhoes

profielfoto van D.KOCH
D.KOCH
27-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitlaat

Heb een uitlaat besteld die uit 2 delen bestaat maar de stukken pasten niet op elkaar. Alles terug moeten sturen en gebeld met de klantenservice die me uitstekend heeft geholpen. Jammer dat je niet 2 passende stukken krijgt maar de levering was snel en de service is super!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

prima en snelle levering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling

oke

profielfoto van Frank N.
Frank N.
15-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dakdragers Renault Kangoo

Snel bezorgd . betrokken bij de klant .ze benaderde me of ik de kenteken wilden op geven om te kijken of ik de goede dakdragers heb besteld en dat was goed

profielfoto van Klink
Klink
12-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruiten wissers

De zending was snel en goed de levering was ok.

profielfoto van Marinus H.
Marinus H.
11-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Besteld en snel geleverd,toppie

profielfoto van Jack
Jack
09-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kofferbak hoes

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen.
kortom tevreden

profielfoto van Thissen
Thissen
06-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
wiedoppen

de bezorging was perfect pricies wat we bestelden en prijs gunstig

profielfoto van Ruben
Ruben
05-01-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bobine

Mijn bobine die ik besteld had was eerst niet op voorraad. meteen werd ik gebeld over het alternatief en dat was een goede een. dus prima opgelost. Voor herhaling vatbaar. alleen niet snel hoop ik. niet voor de service maar wel dat mijn auto lang blijft rijden hahaha

profielfoto van Schonewille
Schonewille
29-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bosch ruitenwissers

Alleen de bezorging liet op zich wachten. Ik kreeg een mailtje dat transmission zou bezorgen die dag.. Maar dat werd pas een paar dagen later.. Omdat het in assen lag volgens mij. Was ik niet blij mee want ik had de wissers nodig omdat ik een weekje weg ging naar wintersport.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen handleiding

Alles in goede orde en snel ontvangen. Bij zowel de drl set als de drl switch waren echter geen montagehandleidingen gevoegd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
koffer bak mat

Prijs kwaliteits verhouding van product prima
Levertijd duurde wat langer dan verwacht.

Product was op moment van bestelling helaas niet op voorraad

profielfoto van Storm K.
Storm K.
27-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vw caddy

Onderdelen zijn in grote lijnen heel goed. De afwerking van de van wezel producten zijn wel matig.

Zitten allemaal rafeltjes aan de randjes en hoekjes en pasvorm is echt maar net goed.

De service van winparts is wel echt keigoed ze mailen je direct als de spullen niet overeen komen met het kenteken van mn caddy alleen wat de kentekencheck niet aangeeft is dat ik affabriek touran bumpers heb.

profielfoto van W.oosterwijk
W.oosterwijk
21-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
geen

de afwikkeling is perfect ook de behandeling is prima ik ben tevreden over de medewerkers van Winparts .mvg w.oosterwijk

profielfoto van Alexander.P
Alexander.P
18-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel zoals dat hoort

De bestelling van een set Rubbermatten Audi A1 is snel en netjes afgeleverd.Direct na de betaling alle benodigde info ontvangen over de verzending. Wat betreft de duurzaamheid en/of kwaliteit dan even een periode afwachten om te kunnen beoordelen. De rubbermatten passen perfect in de auto.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
onderdeel Mazda

Het bestelde onderdeel werkt naar behoren. Om zeker te zijn over de correctheid van het te leveren onderdeel werd per e-mail verzocht aanvullende voertuig gevens te sturen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
gewoon zoals het hoort

Komen afspraken na en leveren netjes op tijd voor een scherpe prijs.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10