Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, goede prijs

De bestele ruitenwissers werden snel geleverd en waren scherp geprijsd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-12-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen

Gewoon een normaal netnummer kunnen bellen ipv het 0900 nummer, dus sneller een medewerker kunnen spreken en niet 10 min moeten wachten

profielfoto van Hoorn
Hoorn
28-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

service zeer goed en snelle levering.
Moeilijk bereikbaar per telefoon ,lange wachttijden.

profielfoto van Paul D.
Paul D.
27-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen voorbode winterbanden

Snelle en goede levering grote keuze mogelijkheid9934

profielfoto van Geert-jan V.
Geert-jan V.
27-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
vocht kussens voor auto

Snelle levering en prima service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
automat volkswagen t5

snelle levering van een kwalitatief goede mat

profielfoto van Jan
Jan
19-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
remblokken

Duidelijke website en snel geleverd.

profielfoto van Autoglas V.
Autoglas V.
15-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service top

Een ruim aanbod van producten, kundige en vriendelijke medewerkers. Snelle verwerking van bestelde goederen met correcte updates vwb de verzending in de mail. Bij de bestelling van verkeerde producten wordt direct een passende oplossing toegepast.

Punt van aandacht: bij diverse producten staan de bouwjaren van de voertuigen niet altijd correct vermeld.

profielfoto van Tuncay C.
Tuncay C.
15-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Inschatting verzendtijd

Alles verliep soepel. De verzending was veel eerder dan verwacht. Een tip: probeer een betere inschatting te maken mbt de verwachte leverdatum. Toen ik las dat ik het product over 30 dagen kon verwachten had ik het idee om nooit meer iets van winparts te kopen. Op dit moment eisen mensen een snellere levering. Dus bij deze een tip om de afzet (naar mijn inziens) te optimaliseren.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goed

goede service en prijzen, en op tijd geleverd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Winparts heeft meestel beste prijsen..

Winparts heeft meestel beste prijsen en ook goede kwaliteit.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-11-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima.

Snelle levering, makkelijk te bestellen

profielfoto van Henk
Henk
19-10-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed produkt

Raamtrekker met steel is fijn produkt

profielfoto van Jos N.
Jos N.
14-10-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Goed advies en snelle levering

profielfoto van Mathje H.
Mathje H.
09-10-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Services

Beste Mederwerker
De kwaliteit prijs en service zijn prima.
Wel valt het mij tegen dat de telefonisch afspraak niet na gekomen is.
Ik heb de dakdrager geruild.
De bezorger zou de verkeerde mee nemen ,als hij de nieuwe kwam brengen.
Dit wilde hij echter niet doen,omdat hij daarvoor geen opdracht gekregen had.
Na telefonisch contact hem zelf terug gestuurd. De verzend kosten zouden we terug krijgen. Heb het bewijs per mail verstuurd ,maar tot nu toe niet ontvangen,
Jammer alles was verder perfect.

profielfoto van M
M
30-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buitenspiegel Nissan Micra: goed

Buitenspiegel voor Nissan Micra besteld: aantrekkelijke prijs, past goed, voelt niet zo degelijk aan als een originele spiegel maar dat is te verwachten voor die prijs.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Smeermiddelen

Voor de motorfiets motorolie en koelvloeistof besteld. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en ontvangen wat ik besteld heb. Goeie prijs/kwaliteit-verhouding
Bij een snellere bezorging zou ik voor uitstekend hebben gekozen.

profielfoto van Ed
Ed
28-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Autoparts Audi Q3

Prima onderdelen, exact volgens bestelling en binnen enige dagen

profielfoto van Aris
Aris
26-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Een later toegevoegd product is niet direct meegeleverd maar na een telefoontje mijnerzijds nagestuurd. Alles opgelost.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegelglas

Snelle afwikkeling en goede bezorging

profielfoto van John
John
19-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levertijd wat lang

Geweldige producten en een zeer goede prijs.
Helaas zou de levering wat sneller mogen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
raam mechanisme

raam mechanisme besteld voor fiat punto,
snelle levering, het juiste mechanisme.
past precies eenvoudig te monteren.

profielfoto van Jurgen
Jurgen
17-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voorveer ford ka

Prima service en correcte beantwoording van aanvullende vragen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bumper spray en geurtjes

Prima spulletjes weer geleverd voor mijn auto. Ben er heel blij mee.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-09-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle en krijg waar je om vraagt

had rem blokken besteld en waren binne 2 dagen binne en paste goed en prijs was zeker goed

profielfoto van  B.
B.
31-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Had de accu voor mijn Yaris snel binnen. Heb hem er al in gemonteerd. Tot nu toe werkt hij prima.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegel volvo

Redelijk snel geleverd. Product info. Correct
Ik ben tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
condensor

prima

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Geweldig !
Besteld, snel geleverd gekregen, achteraf betaald.

Gewoon prima ! ?

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-08-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

Snelle levering. Goede onderdelen.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10