Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Past prima

imitatie lamp onderdeel besteld past prima, en prima prijs..

profielfoto van Jamie
Jamie
29-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Binnen twee dagen precies het goede product en op de afgesproken manier bezorgd.

profielfoto van Mario M.
Mario M.
23-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dakkoffer

bestelde dak drager & canvast koffer, levering was zeer snel, de prijs viel erg mee. De dak drager is prima en van goeie kwaliteit, de dak koffer zak, ook wel. Een min puntje is, hij is minder groot dan dat ik verwachtte, volgens plaatje zie je dat er 6 flinke tassen in kunnen, doch gelijk uitgeprobeerd, kunnen 2 middelgrote koffers in, kleine reiskoffer en tas. Des ondanks ben ik zeer tevreden, doch als hij iets groter was en paar centimeter hoger, is de ruimte beter in te delen, en had ik hem zeker omgeruild. uit eindelijk makkelijk met 4 personen op reis, en alle koffers en tassen op het dak, en dat is lekker met een Wagon R+

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Snel, kwaliteit

profielfoto van Jochem B.
Jochem B.
20-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Goeie service, werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Producten waren goed ingepakt (2 achterlichten) zeer tevreden over de prijs en kwaliteit.
Ga hier zeker vaker bestellen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onderdelen besteld (stabilisatorstang)

2 stuks stabilisatorstangen besteld voor een oude ford focus. Binnen 2 dagen in huis.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remleiding

Exact wat ik besteld heb en binnen de voorop gestelde termijn geleverd

profielfoto van M B.
M B.
01-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitstekende levering en service

bestel regelmatig bij winparts ze hebben enorm veel onderdelen tegen een goede prijs en ook nog van uitstekende kwaliteit echt een aanrader gezien dat ik een Lancia lybra bezit welke niet echt qua onderdelen gelieft is omdat deze moeilijk te verkrijgen zijn en ik altijd bij winparts ...

profielfoto van Ed
Ed
31-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Snel geleverd (de volgende dag), zeer voordelig en doen hun werk prima. Kan natuurlijk niet oordelen over de duurzaamheid.

profielfoto van Camiel
Camiel
31-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed!

Goed kwaliteit en een goeie verzending

Netjes hoor!

profielfoto van Sander
Sander
30-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden.

Goede prijzen, levering was vlot. 1 artikel was fout geleverd, maar dat werd na een mailtje direct hersteld door het juiste artikel na te zenden. Al met al heel tevreden.

profielfoto van Michel
Michel
26-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitlaat

duidelijke site, geleverd product paste perfect.

Top!!!!

profielfoto van Kees
Kees
25-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop ruitenwissers

De ruitenwissers waren redelijk geprijsd. Veel keuze. Even puzzelen om de goede te vinden. Levering binnen 2 dagen en exact de goede ruitenwissers gekregen. Pasten precies op de auto en weer goed zicht bij regen!

profielfoto van Dirk
Dirk
16-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
aankoop mistlichten vooraan voor auto

Goede en snelle levering en service.

profielfoto van E O.
E O.
08-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
privacy shades e60

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.De kwaliteit is goed.Werd netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.4

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer goed

Alles wat ik besteld heb is op tijd geleverd.

profielfoto van Olaf S.
Olaf S.
03-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koelfan

Voor mijn busje zocht ik een elektrische fan (standaard zit er een mechanische fan op) en op deze website heb ik snel een fan gevonden die voldeed aan de afmetingen die ik nodig had. Besteld en zeer snel geleverd. Ik ben er zeer tevreden over.

Groeten Olaf

profielfoto van Tim
Tim
29-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Ruitenwisser besteld; snelle, probleemloze levering. Precies zoals het hoort.

profielfoto van André B.
André B.
22-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
levering onderdelen

vanwege de vorst was de kabel van de elektrische raam bediening afgebroken.
nieuw paneel besteld.
keurig afgeleverd op de aangegeven dag
Pasvorm perfect
was even sleutelen maar raam werkt weer als vanouds.

profielfoto van Arie
Arie
12-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer goed

snel, goedkoop en betrouwbaar

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gasveren achterklep

Duidelijke website, levering keurig op tijd. Kortom prima!

profielfoto van Maikel
Maikel
09-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling automatten

In twee woorden.... TOP bedrijf

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
G

gewoon goed geregeld

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Trekhaak Renault Grand Scenic III

Producten waren op voorraad en snel geleverd. Ga zo door!

profielfoto van F.J. H.
F.J. H.
28-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Camper spiegels

Duidelijke web-site, makkelijk te bestellen en met 1 dag in huis,.
Klasse

profielfoto van Bjorn
Bjorn
26-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super goed!

Alles dik in orde. Aanbod, prijs, verzending allemaal uitstekend goed!

profielfoto van Jan
Jan
21-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruitensproeier pomp

De levering was snel en de inhoud goed.

profielfoto van Gert
Gert
05-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling

snelle levering en compleet, zeer tevreden.

profielfoto van Roy
Roy
03-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Het kan niet beter

Alles goed afgelopen,goed product,goed prijs en uitstekend levering :-)

profielfoto van Daisy T.
Daisy T.
29-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!!

Snelle bezorging en goede service. Bij je bestelling word ook daadwerkelijk gekeken of het onderdeel op jou auto past.. bij een verkeerd onderdeel is retour snel en makkelijk te regelen. Nu al meerdere malen wat besteld!!

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10