Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van David
David
25-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
koplamp

koplamp identiek aan bestaande. prachtig. fijne service, vriendelijke bediening

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remschijven besteld top

Remschijven echt voor een prikkie in vergelijking met de Brezan.

profielfoto van Autoservice L.
Autoservice L.
07-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Goede service snelle bezorging.

profielfoto van Coen
Coen
05-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zoals beloofd

duidelijke omschrijving, vlotte levering, goeie prijs. Geen klagen.

profielfoto van Gert-Jan
Gert-Jan
17-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Knipperlicht

Knipperlicht besteld en werd mooi op tijd geleverd, prima prijs en juiste product. Prima!

profielfoto van Tanja
Tanja
11-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rubber matten

Rubber matten besteld voor onze Seat Altea XL. Supersnel geleverd, prima kwaliteit, ook prima prijs.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Goede prijs, snelle levering en goede opvolging en snelle rechtzetting van het probleem.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Achter ruitenwisser nergens te vinden.
Jullie hebben hem wel voor een mooi prijsje.
Ik weer blij

profielfoto van Bauke
Bauke
04-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Behulpzaam en snel

Telefonisch behulpzaam te woord gestaan aangaande niet-voorraadartikelen. Overige onderdelen om 16h13 besteld. Lagen diezelfde dag nog om 17h27 klaar voor afhalen!

profielfoto van Pieter
Pieter
02-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitlaat

Kwaliteit is zoals beloofd. Scheelde mij 300€ door dat ik zelf monteerde. Kwikfit koste mij in vergelijk met winparts uitlaat 300€ montage kosten.

profielfoto van Nick
Nick
10-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede levering

Binnen de gestelde termijn in huis en zeer goed ingepakt. Dank voor de goede service!

profielfoto van Ed.
Ed.
08-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers opel corsa

Spiegelglas besteld plus nieuwe ruitenwissers goeie kwaliteit en een mooie prijs ,binnen 2 bezorgd prima service...

profielfoto van Jeffrey
Jeffrey
02-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitstekend.

Allemaal prima verlopen.
Wilde het adres nog wijzigen kon dit heel gemakkelijk via whatsapp doen.
Kreeg ook meteen een bericht terug en het werd gelijk aangepast.
Goede service!
Niks op aan te merken.

profielfoto van Henk
Henk
27-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remschijven gekocht

Had ATE remschijven nodig voor mijn zoon zijn auto. Was het goedkoopste van alle bedrijven in Nederland. Levering was binnen in twee dagen, mocht iets sneller, voor de rest top!

profielfoto van Henry
Henry
17-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Opel Astra G koplampen

De koplampen van mijn Opel Astra G 1.6V uit 2003 waren dof. Ook het oppoetsen hielp niet meer. Bij Winparts nieuwe koplampen besteld. Levering was snel en de prijs is prima. De kwaliteit en pasvorm is goed. De koplampen waren snel vervangen. Winparts ik ben zeer tevreden!

profielfoto van Koper U.
Koper U.
17-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zoals je verwacht eigenlijk

Je wilt iets, je ziet iets, dan bestel je en het word op tijd geleverd.

Prijs en kwaliteit is top.

Niks om op aan te merken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
buitenspiegel opel corsa

spiegelglas besteld op Zaterdag en op dinsdag binnen.
Bij opel €40,00 exx Btw.
Bij Winparts €9,40 inklusief verzedkosten.
Mooier kan toch niet.

profielfoto van Wim
Wim
25-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service

Winparts doet wat het zegt. Goede kwaliteit en levering op tijd. Ik bestel weer.

profielfoto van Gary
Gary
14-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bosch Ruitwisserblad Seat Toledo

Goede prijs, op tijd geleverd, goede ruitwissers(Bosch kwaliteit). Voor betreft ruitwissers kopen, een aanrader !

profielfoto van Clarence
Clarence
01-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remblokken en automatten

Zeer goede aankopen en naar mijn mening betaalbaar. Het voelt heel goed aan om bij winparts onderdelen te bestellen. Eerlijkheid over een aankoop, welke makkelijk aan te passen is, als de klant teveel dan nodig heeft besteld. Ik ben heel tevreden met winparts en zal in de toekomst meer onderdelen bestellen bij winparts. Chapeau mensen. Ga zo door. Groet, Clarence.

profielfoto van Kroon
Kroon
19-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

kiezen, betalen, ontvangen. Snel in huis. ben er weer blij mee.

profielfoto van John
John
21-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Edelachtbare

Prijs/kwaliteitsverhouding van het onderdeel is meer dan goed, snel geleverd, aanbod is redelijk miniem m.b.t. het onderdeel dat ik zocht dus ik had geen keuze uit een ander merk.

Over het algemeen dikke plus.

profielfoto van Aard
Aard
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Woensdagavond dakdragers besteld die waren dag er op verstuurd heb ze zaterdag gemonteerd pasten prima wel even wat werk maar ben er wel tevens den over was ook mooi prijs je

profielfoto van Steve
Steve
24-05-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remschijven

Brembo Remschijven en blokken besteld, goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd!
Erg tevreden.

profielfoto van Bonnie
Bonnie
08-05-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel

Super snel de bestelling binnen en precies wat ik had besteld

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-04-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zijwindscherm

perfecte pasvorm,geinstalleerd in 2 minuten,
alsook bedankt voor de snelle levering

profielfoto van Bekkum
Bekkum
24-04-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitlaat

Heb met ze gebeld en werd goed geholpen. Hoede alleen nog maar order te checken en uiteraard betalen. De onderdelen hebben ze voor me opgezocht en samen met mij ingevoerd dat vond ik wel fijn en het was ook nog eens goedkoop. Volgende keer zal ik vast winparts wel weer bellen...

profielfoto van Maidman
Maidman
22-04-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
klantvriendelijk

Overzichtelijke website, groot assortiment, voldoende info over het artikel. En een makkelijke bestel- en betaalprocedure. Goede levering

profielfoto van Werkman
Werkman
13-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mevrouw

Fijn dat je kan controleren dmv invoering van kenteken. Ik heb het juiste produkt ontvangen, netjes verpakt, de volgende dag. Mocht ik weer iets nodig hebben, zal ik weer aan jullie denken !

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-08-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alle verwachtingen overtroffen

Ik bestel nooit via het internet en kan niet anders zeggen dan dat het al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Telefonisch ben ik fantastisch geholpen en denken goed mee welke onderdelen het beste besteld kunnen worden!! Kortom erg tevreden

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10