Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Berry K.
Berry K.
15-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Bestel hier al jaren onderdelen. Duidelijke omschrijvingen en eventuele uitleg en snel in huis.

profielfoto van Johan K.
Johan K.
10-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed!

Fijne website snelle levering

profielfoto van Richard G.
Richard G.
09-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Prijs kwaliteit is prima
Onderdelen werden snel geleverd
Alles was prima verpakt
Dit was de eerste keer dat ik bij winparts bestelde
Maar niet de laatste keer!
Prima mensen
Ga zo door

profielfoto van Sjoerd V.
Sjoerd V.
24-01-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe uitlaat

Mijn uitlaat was kapot en moest vrij snel een nieuweh ebben. Binnen 2 dagen zat de nieuwe uitlaat welk ik had besteld bij Winparts eronder en hij gaat weer als een speer. Goede service, prima prijs en kon hem mooi met een vriend eronder knallen!

profielfoto van Kelly
Kelly
29-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prettig zaken doen

Snelle service, snelle afhandeling en snelle levering. Gewoon toppie

profielfoto van -
-
29-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Sneeuwketting besteld bij Winparts. Volgende dag lagen deze netjes klaar bij het PostNL kantoor, zoals afgesproken. Tussendoor nog netjes geïnformeerd door de vervoerder middels aangeleverde email van Winparts. Sneeuwkettingen gelukkig nog niet hoeven testen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eenvoudig bestellen en op afgesproken tijdstip in huis.

Eenvoudig bestellen en op afgesproken tijdstip in huis.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanrader

Voldoet aan de verwachting, levering zou iets sneller kunnen.
Prima product.

profielfoto van Rene
Rene
21-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Netjes en in goede orde verlopen. Goed verpakt.

profielfoto van Dirk
Dirk
20-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mattenset

Opel vectra mattenset goede pasvorm

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Goede automatten

profielfoto van S.
S.
14-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer goed!

Heel snelle levering, correcte afhandeling en een superprijsje!
Wat wil een mens nog meer?

profielfoto van John
John
03-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
fiets hoes

gewoon goed !

profielfoto van Perry
Perry
03-01-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vlot en goed geleverd

Ruime keus, vlotte levering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Prima service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
kenteken verlichting

Helaas bleek mijn kentekenverlichting defect te zijn van mijn Renault Megane Estate uit 2012.

Het voetje van het lampje was doorgerot.

Nieuwe armatuurtjes besteld bij Winparts, gemakkelijk de juiste te vinden via het invoeren van het kenteken en voor een scherpe prijs nieuwe kunnen bestellen, binnen 2 dagen geleverd.

Keurig gedaan Winparts, ga zo door !!!!

profielfoto van Patrick
Patrick
23-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koplampen

Niks aan te merken vlotte levering goed verpakt
Ik heb wel gevraagd om een avond levering na 18:00 maar helaas doet de post daar niet veel op uit!
Winparts ?

Gr Patrick...

profielfoto van Mike B.
Mike B.
18-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automatten tbv Honda Civic

Heb de bevestigingspunten iets moeten aanpassen om ze passend te maken.

Aan de onderzijde van de bevestigingspunten heb ik binnen het rondje de opstaande rand moeten verwijderen, aangezien de mat anders niet voldoende zakte om aan de bovenzijde de draaiknop te kunnen draaien.

profielfoto van Oscar
Oscar
17-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
automatten Saab 900ng carbrio

Vloermatten voor mijn Saab 900ng cabrio besteld. Goede pasvorm, nette afwerking en snelle levering: bijna twee weken eerder geleverd dan tijdens bestelling aangegeven.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
altijd oké

Als ik bij Winparts.nl wat bestel wordt het altijd netjes gelwverd.

profielfoto van Https://www.ervaringensite.nl/wp-content/themes/template_ervaringen/images/starsactivesmall.png
Https://www.ervaringensite.nl/wp-content/themes/template_ervaringen/images/starsactivesmall.png
24-11-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tevreden

snelle en correcte levering.

profielfoto van A.H.Gerrits
A.H.Gerrits
10-10-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lampen om geruild

Uitstekend gereageerd complimenten ervoor

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-08-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Motorolie

Zeer snelle en correcte levering

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tyc Citroen C5 koplamp

Vervangende koplamp voor een citroen C5 gekocht van het merk TYC. Snel geleverd tegen een goede prijs.

Koplamp ziet er prima uit en werkt prima. Aansluiten was eenvoudig, maar de pasvorm is niet 100%. Aan de bovenkant sluit de lamp niet goed aan bij de motorkap waarbij het origneel dit wel doet.

De lamp zit echter nog acceptabel gemonteerd tegen een kwart van de kosten van een originele lamp.

Over de kwaliteit van de lamp kan ik weinig zeggen aangezien deze er net 2 dagen in zit. Het enige zorgen puntje lijkt me de waterdichtheid nu de motorkap niet helemaal over de lamp valt. Er was wel een kit rand in de lamp dus maar even kijken of dit voldoende is.

profielfoto van Toon
Toon
31-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geregeld.

Goed geregeld. Snelle levering en alles ontvangen zoals het hoort. Toelichting op de website zou iets beter kunnen; vergelijking van artikelen werkt niet goed op de website. Zeer betrouwbaar bedrijf. Van harte aanbevolen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet de volgende dag bezorgd

Het item was goed, goede prijs en netjes. Maar ze beloven volgende dag bezorging en dat is in praktijk gewoon niet zo.

profielfoto van Igor V.
Igor V.
24-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Over algemeen goed.

Twee orders geplaatst. Alles zou in voorraad zijn. Eerste order kwam perfect op tijd binnen. Goed ingepakt. Tweede order kwam in twee deel zendingen, geen probleem, maar wel twee dagen later dan aangegeven. Contact gehad over de verzending, goed te woord gestaan. Hoefde niet lang te wachten in de wachtrij. Volgende keer weer bestellen.

profielfoto van Frank
Frank
23-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Onderdelen goed, netjes op tijd afgeleverd

profielfoto van Marcel
Marcel
22-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Prima snelle levering, keurig checken of gevraagde artikel ook daadwerkerlijk bij de auto hoort.
Top.

profielfoto van Cornelis
Cornelis
22-07-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Scherpe prijs, snelle levering.

Ik had een paar H7 lampjes nodig. Op de duidelijke website zo gevonden. Nette prijs en snel geleverd.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10