Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Hans
Hans
29-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Bijna 2 maanden geleden verwarmde buitenspiegel gekocht. Pas nu geconstateerd dat deze niet verwarmd. Mailtje gestuurd en zonder getouwtrek kosteloos nieuwe gekregen. Dat noem ik nog eens uitstekende service!

profielfoto van Prins
Prins
28-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tevreden

lage prijs snelle en correcte levering.
uiterst tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruitenwissers

Goed product, niet goedkoop maar wel erg goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Snel geleverd, marktconforme prijs, goede kwaliteit

profielfoto van Vincent H.
Vincent H.
25-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buitenspiegel

Goedkoop en snel geleverd, eerste keer besteld en direct een tevreden klant erbij.
De volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie

profielfoto van Marius
Marius
24-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top levering

Snel, zorgvuldig en in één keer goed!

profielfoto van Bas
Bas
24-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super winkel

Snelle verzending en ze hebben bijna alles.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
particulier

Zeer snel geleverd keurig op tijd,super tevreden

profielfoto van F.Klaasen
F.Klaasen
21-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Wieldoppen helemaal naar wens goed en zorgvuldig verpakt.

profielfoto van Robert
Robert
21-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Kentekenplaathouders en centreerringen besteld. Twee dagen later was het binnen, netjes verpakt, juiste spullen voor een zeer scherpe prijs. Kortom netjes en naar verwachting.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Richtingaanwijzer Linksvoor Toyota Starlet

Alles naar wens

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remblokken en schijven

Op advies gekozen voor Brembo; snel geleverd, uitstekende kwaliteit, snelle response op vragen via whatsapp.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Overzichtelijke site, veel keus en snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding dik in orde!

profielfoto van Henri B.
Henri B.
14-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Heel tevreden over het bestelde product, de snelheid van bezorgen en de nette en duidelijke communicatie

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Demper

Zeer snel bezorgd goede kwaliteit

profielfoto van Donny
Donny
13-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

En goede prijs kwaliteit

profielfoto van Roy
Roy
09-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spiegel Golf 4

Makkelijk zoeken en geen foute beschrijving. Snelle levering!
Super prijs!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende afwikkeling en service


6 ruitenwisserbladen besteld , snelle levering , 1 foutieve geleverd maar omgaand en zonder enige discussie opgelost. complimenten!

profielfoto van Pietersen
Pietersen
06-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

levering was snel en veel producten aanwezig!

profielfoto van Bonanni
Bonanni
03-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mr

snelle levering site aanbevelen.

profielfoto van C.W. S.
C.W. S.
31-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon Super Bedrijf

Alle transacties die ik bij dit bedrijf heb gedaan door de jaren heen (af en toe) die worden tot in de puntjes onberispelijk verzorgt en nagekomen. Dit werkt gewoon heerlijk en zorgeloos. Ik heb daar in het verleden ooit eens naartoe gebeld voor een vraag, dat ging zeer persoonlijk en verschafte meteen duidelijkheid.

profielfoto van Mohammed
Mohammed
31-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Hallo

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
verkeerde spiegel

Heb voor mijn Seat Alhambra een verkeerde spiegel bestel.
Trouwens razend snel bezorgt en goed verpakt.
Telefonisch hulp gevraagd hoe dit op te lossen, uitstekend geholpen. Zaken retour gestuurd en twee dagen later de juiste spiegel in huis, zonder extra porto kosten . Alle stappen te volgen via de Mail. Uitstekende ervaring met Winparts

profielfoto van Mertan M.
Mertan M.
28-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
TOP

TOP

profielfoto van Van G.
Van G.
26-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles prima verlopen.

Alles prima verlopen bij de bestelling en levering, prijs was ook in orde.
Aan te bevelen dus!

profielfoto van Harry D.
Harry D.
25-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vloermatten

Passen zoals de originele

profielfoto van Oskar H.
Oskar H.
24-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mr.

Prima site, onderdelen keurig afgeleverd, in door mij opgegeven filiaal vlakbij Schiphol.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruiten wisserbladen

Goed verpakt en snel binnen tegen en redelijke prijs

profielfoto van Tom
Tom
23-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Remlichtschakelaar

Ik kan hier kort over zijn.
- Snel gevonden
- Goede prijs
- Snel geleverd
- Goed verpakt
Precies wat je wil van een webshop.
Mijn remlichten en cruise-control doen het weer prima.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10