Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Jan C.
Jan C.
21-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Professioneel, snel en goed product.

Gevonden via Google. Professionele en duidelijke site die duidelijk aangaf, welke remklauwen L+R ik voor een 16 jaar oude Daihatsu Valera moest hebben.
Besteld op donderdag en op zaterdagmorgen in huis.
Waren netjes verpakt inclusief met al het benodigde klein materiaal.
Inmiddels gemonteerd door mijn garage(half uur werk) en ik kan weer met een gerust gevoel rijden.
Netjes verzorgd allemaal, Klasse!! Maak dat in de Randstad wel anders mee.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Altijd goed behandeld
Ook als ik een vraag heb, duidelijk uitgelegd

profielfoto van Geoff
Geoff
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
lekker snel in huis

na het voorkeuren moest ik maar een lager vervangen. na 17:00 besteld en op de tweede dag al geleverd terwijl er eerst vanuit was gegaan van drie dagen. prijs is extreem goed koper dan bij de gevestigde auto onderdelen bedrijven.

profielfoto van Wally
Wally
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Radiateur

Radiateur gekocht , snel geleverd , zeer goed prijs, uitstekende pasvorm.

profielfoto van Rochette D.
Rochette D.
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
perfect

perfect service, parts came in right time, no problems, will buy again, many thanks guys :)

profielfoto van Joey
Joey
13-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super service

Product was goedkoopste dat ik tegen kwam op internet, snel geleverd en kwa verpakking heel netjes samen gesteld!!

Een echte aanrader!

profielfoto van Noorderman
Noorderman
04-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

Zeer snelle en correcte levering van mijn onderdelen , perfecte pasvorm van de spatlampen die ik had besteld
voor mijn campertje.

profielfoto van Theo V.
Theo V.
29-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bosch ruitenwissers

Juiste info op website. Erg gemakkelijk om via kenteken te controleren of je het juiste artikel hebt gekozen. Degelijke kwaliteit. Levering Next Day. Kortom een aanrader. Zal toekomstig hier weer kopen.

profielfoto van Gerard T.
Gerard T.
22-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Goedpassend en makkelijk te monteren,snel geleverd.

profielfoto van Van D.
Van D.
21-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben tevreden

Snelle levering heb 2 keer besteld had alles snel in huis makkelijke website

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Wat je er van kunt verwachten. Snel en kordaat.

profielfoto van Sander
Sander
14-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
onderdelen golf 4

Alles ok, prijs in Duitsland nog net iets scherper, maar met verzendkosten nagenoeg gelijk.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend aanbod en snelle levering

Eerder bezorgd dan verwacht en zonder bezorgkosten

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijk, netjes, snel

2 artikelen besteld en netjes verpakt snel bezorgd.

profielfoto van Klaas
Klaas
29-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
fietsdrager onderdelen

originele onderdelen en een heel goede prijs. en het wordt gratis verzonden. perfecte service.

profielfoto van Elvio
Elvio
27-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Doen wat er beschreven staat.
1 onderdeeltje niet in de verpakking en binnen 24 uur alsnog kosteloos geleverd.
TOP

profielfoto van Jan
Jan
17-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
aankoop

goeie service , correcte behandeling, snelle levering , top

profielfoto van Richard
Richard
11-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Snel nadat ik de bestelling definitief had gemaakt, kwam ik er achter dat ik de verkeerde bougie had besteld. Stom natuurlijk, maar met één telefoontje naar winparts en het was opgelost. De nieuwe bougie was iets duurder maar dat verschil liet winparts zitten. Kortom: uitstekende service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

profielfoto van Jacco
Jacco
10-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top leverancier

Snel gelever, een echte aanrader

profielfoto van Jaap P.
Jaap P.
07-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

Wederom een bestelling gedaan maar bij deze ging iets fout. Geen discussie gewoon keurig opgelost.

profielfoto van Mj
Mj
05-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nokkenaspositiesensor

Snel geleverd voor een goede prijs

profielfoto van Jan
Jan
02-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Snelle levering en goed materiaal

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automatten

Matten zijn exact dezelfde afmetingen dan de orginele van mijn Opel Astra H. En tevens mooie kwaliteit!

profielfoto van Torre V.
Torre V.
31-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service

Autospiegel besteld, na 2 dagen geleverd in perfecte staat. Zeker een aanrader!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mazda demio brembo remblokken passen perfect mooie kwaliteit

Remblokken besteld voor mijn mazda demio brembo remblokken passen perfect mooie kwalietijd

profielfoto van H ..
H ..
26-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Setje dakdragers besteld.

Hele fijne en snelle whatsapp service. Ik was prima en snel geholpen. Bestelling was de volgende dag binnen. Ik miste helaas 1 klein onderdeel in de doos en dat werd de volgende dag gelijk verstuurd na app bericht met winparts.

Ik vertrouw deze site wel had er al eens eerder gekocht..

profielfoto van Jantina
Jantina
24-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Prima service , makkelijke website. Snel geleverd.

profielfoto van Stefan R.
Stefan R.
10-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dakkoffer

Koffer besteld maar die bleek een lange levertijd te hebben.
Ik kon zonder probleem de order veranderen en een andere koffer bestellen die wel de volgende dag geleverd kon worden. Het teveel betaalde geld is keurig teruggestort.
Topsevice.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Achterlicht DS3

Met het advies op de site het juiste artikel ontvangen voor een zéér goede prijs. Mijn auto ziet er weer keurig uit met het nieuwe achterlicht.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Automatten

Correcte en tijdige levering.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10