Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Reinier
Reinier
24-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Keurig bedrijf, goede service

De bestelde wieldoppen bleken de verkeerde kleur. De communicatie hierover verliep soepel en snel. De doppen worden omgeruild voor de juiste kleur

profielfoto van Leo Z.
Leo Z.
23-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
De heer

Prima

profielfoto van Duncan
Duncan
23-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en vlot

Duidelijke site,genoeg keus,zeer snelle levering,betrouwbaar bedrijf al jaren is mijn mening.

profielfoto van Bellie
Bellie
22-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
perfect

Makkelijk zoeken (doe het op kenteken, kan niet missen). Snelle levering. Prima zo.

profielfoto van Rick
Rick
18-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super

geweldig ga zo door

profielfoto van Jeroen
Jeroen
17-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar , groot assortiment en goede prijs

Binnen een aantal weken onderdelen besteld voor onze auto(s). Altijd op tijd, en ook op vragen gesteld een prima en snel antwoord van de support groep via de website.
Ik ben zeer tevreden over Winparts. Wordt zeker vervolgd.

profielfoto van Frans
Frans
11-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle levering

Produkt snel gelevetd en via trac en trace goep op de hoogte gehouden

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering grote keus

Makkelijk zoeken op de site. Groot assortiment en de levering is snel.
Prijs zeer gunstig

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
gewoon goed geleverd en op tijd

correcte levering.
gewoon op tijd. zoals het hoort

profielfoto van Eric
Eric
05-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en correcte levering

De benodigde materialen werden snel gevonden op de website. De materialen werden snel geleverd in perfecte staat.

profielfoto van Mink
Mink
03-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Snel geleverd ...

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering uitlaat midden demper

Snel en probleemloos

profielfoto van Coen
Coen
02-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goedkoop. snel geleverd

Zoals in de titel staat. Zou nog eens bestellen

profielfoto van Jeroen
Jeroen
28-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buis lampjes kenteken verlichting

Verkeerde aantal geleverd en op gebeld naar winparts en er werd meteen excuses gemaakt en de de missend aantal na gestuurd . Goede service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal top

Ruitenwissers de volgende dag al in huis

profielfoto van John
John
27-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Perfect gegaan

profielfoto van F.Kool
F.Kool
27-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling spiegel kap (rechts)

Voor mijn Renault Scenic 2.0 16V uit 2000 bovenvermelde kap besteld al voorzien van grondlaag, dus spuit-klaar voor een heel schappelijke prijs.

profielfoto van Peter L.
Peter L.
26-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service

Zeer aan te raden voor onderdelen te bestellen. Gegevens op de site kloppen met de producten. Was een missing gebeurd bij onze bestelling maar die werd direct in orde gebracht. Waarvoor dank nogmaals. Zeer goede service na verkoop.

profielfoto van Jan
Jan
26-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service

Bij Winparts altijd snelle sevice, goede producten,en bij de aanbiedingen altijd nuttige artikelen. En altijd stevige verpakking! Top Winparts!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Prima en snelle service

profielfoto van A K.
A K.
13-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Keep up the good work...

profielfoto van W. L.
W. L.
12-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Je kunt hier voor een redelijke prijs goed te recht.
Een uitgebreid keuze en snelle levering. Dus je kunt weer snel de weg op . Echt een aanrader

profielfoto van Wim
Wim
12-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanschaf ventieldopjes auto

Duidelijke site en tijdens de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Klasse!

profielfoto van Hetty V.
Hetty V.
10-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal top!

Zocht iets speciaals voor een vriend zijn verjaardag en vond bij Winparts een ruime keuze. Redelijk geprijsd, snel verzorgd en vlot in huis. Hartstikke blij mee!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Afgehaald - Top!!!

Accu opgehaald. Had eigenlijk eerst moeten bestellen. Terplekke online besteld en meegekregen.

profielfoto van Pascal
Pascal
07-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fantastische service

Ik belde om te vragen of ze ook een pakkingsset konden leveren voor mijn Porsche. Deze stond niet op de site, maar ze zouden het voor me uitzoeken. Binnen een uur werd ik al teruggebeld dat ze het product hadden gevonden voor een schappelijke prijs. Super tevreden!

profielfoto van Joop S.
Joop S.
06-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super!

Ik was op zoek naar een thermostaat voor mijn Rover 416 GSi. Kenteken ingevuld en binnen een paar tellen had ik de keuze uit 3 thermostaten.
Even het een en ander nagekeken, een thermostaat gekozen, pakking en koelvloeistof meebesteld en gewacht. Zowaar binnen een dag een berichtje van Winparts dat de meebestelde pakking niet leverbaar was maar dat er een pakking meegeleverd werd met de thermostaat. Het geld voor de pakking kreeg ik snel terug en ik heb zonder enig probleem de thermostaat kunnen monteren.

Naar mijn mening keurige service, een ruim aanbod (gezien ik niet een veel voorkomende auto heb) en relatief lage prijzen. Ik ga hier zeker weer bestellen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ruitenwisser

Prima

profielfoto van Wouter
Wouter
01-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super

Genoeg verschil in aanbod(en prijs)en levering ook snel(3 dagen). Wel jammer van alle dozen.(doos in doos) verder zat het achterlicht wat ik had besteld goed verpakt zodat er geen transport schade zou kunnen ontstaan. Hij paste ook precies op mn skoda dus de kentekenchecker is zeker wel nuttig geweest.

profielfoto van Arjan L.
Arjan L.
30-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling remonderdelen

Moest zowel voor mijn vaders auto als voor de mijne nieuwe remschijven en remblokken hebben. Winparts beschikte over verschillende merken en prijsklasses. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding van hen spreekt mij erg aan. Bovendien staat men je vriendelijk te woord bij vragen.

Ik ben zeker een blijvende klant!

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10