Winparts.nl logo

Winparts.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Winparts.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Winparts.nl logo
Website
winparts.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Winparts.nl

Als je zelf handig bent of gewoon graag aan je auto sleutelt, dan bestel je gemakkelijk en snel auto-onderdelen om die zelf op je auto te monteren. Winparts.nl is een van de aanbieders van auto-onderdelen die je in dat kader bij kan staan. Om je meer informatie te geven over wat Winparts.nl is en wat het te bieden heeft, hebben we een samenvatting gemaakt van de door bestaande klanten gemaakte reviews en ervaringen. Op basis daarvan kun je besluiten om al dan niet ook voor Winparts.nl te kiezen.

Over Winparts.nl

Winparts.nl werd in 2004 opgericht door de gebroeders Van Essen uit het Groningse Winneweer. Directe aanleiding was hun eigen zoektocht naar een geschikte versnellingsbak voor een BMW E12. Het idee om auto-onderdelen te gaan verkopen bleek een buitengewoon goed idee. Ondertussen is deze specialist namelijk ook al actief in België en Zweden. Winparts.nl biedt alle denkbare auto-onderdelen en is ondertussen een factor van belang geworden binnen de wereld van de auto-onderdelen.

Waarom kiezen voor Winparts.nl?

Heel simpel, door zelf je auto-onderdelen te bestellen bij Winparts.nl, en die ook nog eens zelf te monteren bespaar je heel erg veel geld. Daarnaast vind je zo goed als alle auto-onderdelen die je op basis van jouw kenteken gemakkelijk kunt ontdekken in het indrukwekkende aanbod. Maar er is meer; zo geniet je als je zaken doet met Winparts.nl de mogelijkheid om de bestelde producten gedurende een periode van dertig dagen te ruilen. Zowel bestellen als betalen is zeer veilig en de levering van Winparts.nl is altijd snel. Handig is zeker ook de deskundige helpdesk waarover Winparts.nl kan beschikken. En zo kan er eigenlijk niets misgaan bij het bestellen van auto-onderdelen. Het is onmogelijk om een bloemlezing te geven van alle auto-onderdelen die door de onderneming uit Winneweer aangeboden worden. Wel kunnen we aangeven dat bougies, acculaders, bobines, kentekenplaathouders, startkabels en autogordels bij de best verkochte producten horen. Overigens zijn de onderdelen voor de klant wel overzichtelijk ingedeeld en gerubriceerd. Je moet dan denken aan automatten, dakdragers, accu's, carrosserie en plaatwerk, remsystemen en filters en vloeistoffen. Maar ook dit is slechts het topje van de ijsberg.

Is Winparts.nl betrouwbaar?

Winparts.nl kan omschreven worden als een betrouwbare onderneming. Je koopt er betrouwbare onderdelen voor de auto en dat van verschillende merken. De bij het kenteken aangegeven producten kloppen altijd bij de auto die je rijdt en je kunt er ook al veilig betalen met iDeal. De betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het feit dat Winparts.nl het Thuiswinkel Waarborg en de Ecommerce Europe Trustmark Code of Conduct in het bezit heeft. Dat zegt eigenlijk alles over de mate van betrouwbaarheid van deze specialist uit de provincie Groningen.

Klantenservice en klachten

Winparts.nl is een grote speler in de wereld van de auto-onderdelen. Daar hoort een goede klantenservice bij, en daar beschikt Winparts.nl dan ook over. Mocht je een vraag willen stellen of een klacht in willen dienen, dan kun je dit doen door telefonisch contact op te nemen met de aanbieder van auto-onderdelen of door het sturen van een e-mail. Je kunt ook nog contact leggen via de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Als je de zekerheid wenst dat je nooit meer een aanbieding mist van deze specialist, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

We maken van de gelegenheid gebruik om je te vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Dit omdat deze onafhankelijke beoordelingen iedereen kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Kunnen wij op je rekenen?

Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
12 beoordelingen
8,8
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
34 beoordelingen
3,4
8,5
90% zou hier weer kopen
851 beoordelingen
Lees onze review over Winparts.nl

Winparts.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Winparts.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Winparts.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Winparts.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van winparts.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van winparts.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Winparts.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect

All ok super

Geplaatst op: 29-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
iso stekker

Goede service , snelle levering , mooie prijs!!

Geplaatst op: 29-01-2019
Geschreven door: Carlo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruitenwisser flatblades

Razendsnelle levering, netjes verpakt in stevige doos

Geplaatst op: 29-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dakhoes

Goede service

Geplaatst op: 29-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden!

Duidelijke en correcte omschrijving van het product op de website; Heb moeten bellen omdat de verzendfirma op hun link aangaf dat de zending manco was, maar kreeg vriendelijke en duidelijke uitleg dat deze melding wel eens kon voorkomen, maar niet altijd het slechte doet vermoeden. Een dag later werd de bestelling geleverd!

Geplaatst op: 28-01-2019
Geschreven door: P

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spiegel

Spiegel blijft niet plakken, blift de spegel wel hangel valt het na een half uur weer naar beneden??.... Helaas is de verpakking al weggegooid.

Geplaatst op: 28-01-2019
Geschreven door: Brakels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestellen en levering ruitenwisserbladen.

Top bedrijf, goede materialen, en de bezorgingskosten zijn veel lager dan de concurent. En de levering was zo als afgesproken.

Geplaatst op: 28-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling online

Geweldig dat jullie hoop in de toekomst nog meer spullen bij jullie te halen geweldig GEWOON

Geplaatst op: 22-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet de goedkoopste, wel goed en snel geleverd

Sommige onderdelen zijn elders misschien iets goedkoper, maar het aanbod bij winparts is groter en bijn altijd op voorraad. Als je spullen besteld weet je ook dat je ze snel krijgt. Gewoon goed dus.

Geplaatst op: 22-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Nieuwe binnenspiegel besteld. Prima produkt, alleen een Nederlandse handleiding zou prettig geweest zijn voor het gebruik van de lijm.

Geplaatst op: 20-01-2019
Geschreven door: Frans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aan te raden!

Makkelijk besteld, snelle levering, prima prijs!

Geplaatst op: 20-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kofferbak tassen set

Prima tassen set past goed en goed verpakt binnen gekregen

Geplaatst op: 20-01-2019
Geschreven door: Arnold

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
rubbermat Peugeot Expert

Snel geleverd, prima product

Geplaatst op: 20-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend als gebruikelijk

Voor 2200 uur besteld volgende dag binnen. Goed verpakt, goede producten goede prijs.

Geplaatst op: 14-01-2019
Geschreven door: Wim

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
prima

goede ervaring snel geleverd en goed verpakt

Geplaatst op: 14-01-2019
Geschreven door: Hans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
verschilende dingen

ik heb al verschillende dingen gekocht bij jullie het wordt altijd netjes en snel afgeleverd de beschrijvingen van de artikelen zijn duidelijk en goed een min puntje ik heb al verschillende keren een korting code gehad elke keer ben ik die kwijt als ik moet bestellen misschien handiger voor klanten om een korting aan het mail adres te koppelen zodat als je wat besteld ziet dat je extra korting krijgt maar dat is mij probleem top site voor auto artikelen en de prijs is goed van de artikelen top

Geplaatst op: 13-01-2019
Geschreven door: V.gooszen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Prima service

Geplaatst op: 13-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
snelle levering

Ondanks de feestdagen was de levering eerder binnen dan aangegeven. Kortom tevreden klant erbij.

Geplaatst op: 11-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hr.

O.K.

Geplaatst op: 07-01-2019
Geschreven door: Gerard T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Geplaatst op: 04-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Goede kwaliteit en snelle levering.?

Geplaatst op: 04-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Volledig tevreden, artikel voldoet aan verwachting.

Geplaatst op: 03-01-2019
Geschreven door: Henk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top onderdelen!

Goede service ! Met een duidelijk overzicht.

Geplaatst op: 03-01-2019
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruim assortiment / vlotte levering

Fijn dat je op auto type / kenteken kunt zoeken. Goede communicatie.

Geplaatst op: 03-01-2019
Geschreven door: Bo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spoorverbreders

Snel en goed voor een goede prijs

Geplaatst op: 02-01-2019
Geschreven door: Henk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Duidelijke site met goede info. Bij de keuze van de ruitenwissers stond zelfs het kenteken op de order.
Niet duur en vlotte levering.

Geplaatst op: 01-01-2019
Geschreven door: Ber

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden : eerste keer gebruik gemaakt van Winparts

Op zoek naar auto onderdelen, kwam ik Winparts tegen.
Goede overzichtelijke site, met ruim aanbod aan onderdelen. Makkelijk te vinden en goede service.
2 dagen later de bestelling in huis. Top!!

Geplaatst op: 25-12-2018
Geschreven door: René

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service, snel geleverd.

Ruitenwisser voor het achter ruit besteld. Binnen 2 dagen in huis, keurig verpakt en voor een prima prijs.

Geplaatst op: 23-12-2018
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
led lamp

ik had een defect lampje ontvangen en er werd zonder verdere kosten een nieuwe toegestuurd.
top service!!!!!!!

Geplaatst op: 23-12-2018
Geschreven door: Harry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Verkeerde maat besteld (stom!), maar klantenservice doet totaal niet moeilijk. Kleinere maat was iets goedkoper en verschil stond paar dagen later al op mijn rekening. Aanrader!

Geplaatst op: 21-12-2018
Geschreven door: Sander

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Winparts.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
12 beoordelingen
8,8
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
34 beoordelingen
3,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winparts.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 851 beoordelingen geplaatst over Winparts.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winparts.nl actief?

Winparts.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Winparts.nl reviews? Dan kun je naar de website van Winparts.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie