Wildlands logo

Wildlands ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

13 beoordelingen • 6,9
Wildlands logo
Wildlands ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
13 beoordelingen • 6,9
Beoordeling
13 beoordelingen
6,9
5 sterren
46%
4 sterren
15%
3 sterren
0%
2 sterren
15%
1 ster
23%
6,9
6,9
6,9
6,9

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Wildlands ervaringen

Wildlands.nl is de vernieuwde dierentuin in het noorden van Nederland. Vroeger was dit dierentuin Emmen, maar na een grondige renovatie gaat het bedrijf verder als Wildlands. Met behulp van de Wildlands ervaringen krijg je een idee wat je kan verwachten van deze vernieuwde dierentuin. Je kan zo de ervaringen lezen van bezoekers die je al voorgingen. Uiteraard mag je na afloop van je bezoek altijd even je eigen Wildlands ervaringen delen. Je kan zo anderen een idee geven wat ze kunnen verwachten.

Over Wildlands

In 2016 is het vernieuwde Emmen Dierenpark opengegaan op een nieuwe locatie en met een nieuwe naam: Wildlands. Wildlands is een kruising tussen een pretpark en een dierentuin. Als een echte avonturier ga je in deze dierentuin op pad om nieuwe werelden en dieren te ontdekken. Hierbij is veel rekening gehouden met het dierenwelzijn. Er zitten geen honderden dieren opgepropt in een hokje en de dieren hebben ruime en mooie hokken waarin ze de vrijheid hebben om te bewegen. Naast het bezoeken van de dieren zijn er ook een aantal attracties in het park te vinden. Op onze website kan je de Wildlands ervaringen lezen van bezoekers die je voorgingen op avontuur in het noorden.

Speelparadijs

Bij slecht weer kan je ook nog steeds een bezoek brengen aan Wildlands. De dierentuin heeft speciaal voor de kinderen een indoor speelparadijs. In dit speelparadijs kunnen de kinderen klimmen en klauteren in verschillende speeltoestellen. Net als het complete park is het speelparadijs helemaal in stijl gemaakt en beleef je een unieke jungle sfeer.

Overnacht in Emmen

Naast een bezoek aan Wildlands is het mogelijk om een overnachting te boeken. Voor de meeste Randstad bewoners ligt Emmen niet naast de deur. Er zijn ook arrangementen verkrijgbaar waarbij je een weekend Emmen kan boeken inclusief toegang tot het vernieuwde dierenpark. Uiteraard kan je de Wildlands ervaringen hier teruglezen zodat je een idee hebt over de mogelijkheden. Je leest zo ook hoe andere bezoekers een overnachting met bezoek aan de dierentuin ervaren hebben.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Wildlands

profielfoto van Gerard
Gerard
08-12-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig!

Wildlands Emmen is een schitterende dierentuin. De mooiste Dierentuin van Nederland!!! Het park is schitterend opgezet. Er zijn veel dieren, mooie attracties en veel mooie bloemen en planten en een schitterende vlindertuin!

Er zijn onder andere IJsberen, Leeuwen, Olifanten, Nijlpaarden, Giraffes, Neushoorns, Apen, Krokodillen, papegaaien en nog veeeeel meer dieren.

Binnenkort komen er onder andere haaien en wasberen bij.
Er is een mooie rondvaart door de Jungle, je komt tijdens deze deze rondvaart veel dieren tegen. Je kunt zelf klimmen en klauteren tussen de apen. Er is een mooie 4D attractie, een rondrit over de Savanne en een mooie achtbaan. Deze attracties passen perfect in het concept. De dieren hebben hier geen last van. De dieren zien er gelukkig en gezond uit!

Wildlands is een echte aanrader! Wildlands is volgens Zoover de beste dierentuin van Nederland. Ik deel deze mening.

Mensen die Wildlands niet leuk vinden zijn in mijn ogen azijn zeikers!!!!!!!!

Wildlands is een aanrader voor een leuke betaalbare ( Wildlands is in vergelijking met andere Nederlandse dierentuinen niet duur) dag uit.

profielfoto van Erik
Erik
13-10-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super, op weg naar mooiste van Nederland

Veel aangepast, vriendelijk personeel, dieren lijken erg gelukkig! Veel enthousiaste kinderen ook gezien bij de pinguins onder water. Toppark geworden. Eten aan prijzige kant, maar verder echte aanrader.

profielfoto van J.Hanemaaijer
J.Hanemaaijer
29-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Gisteren geweest, wij snappen echt niet dat er mensen zijn die dit geen geweldig park vinden.
wij hebben van het begin tot het eind genoten.
Wij vonden het heel goed bedacht dat je na elk thema weer op de centrale plaats komt.
wij wilden na dat we alles hadden gezien nog naar 2 plaatsen terug dan hoef je niet de hele dierentuin rond te lopen.
wij hebben heel veel dieren gezien, en de wachtrijen bij attracties vielen ook mee terwijl het toch druk was.
De prijs vind ik ook wel iets aan de hoge kant maar wij hebben de kaarten besteld via de airemilles €10,00 per persoon.
Wij vinden het park een echte aanrader.

profielfoto van Koso
Koso
20-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Mooi ruim opgezet park, waar de dieren koning zijn. Het is geen standaard dierentuin zoals we gewend zijn, maar een belevenis park. Je moet de tijd nemen en opzoek gaan naar de dieren. Geweldig concept. Je ziet dat de dieren fijn leven en dat is waar het omgaat. Het gaat niet om zoveel mogelijk dieren zien op zo weinig mogelijk vierkante meters. Emmen begrijpt dit goed. Het dierenwelzijn voorop. En de bezoekers , die moeten maar wennen aan dit concept..

profielfoto van Sineke
Sineke
11-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
geweldig park !!!!!

Ik vind dat er gewoon heel wat moois neergezet is !!! En ja als je in het weekend of in de vakantie komt dan kan het druk zijn !!! Logisch voor een nieuw park !!! Het kan alleen maar nog mooier worden als het groen begint te groeien !!! Ben erg blij met mijn abonnement !!! Echt een aanrader !!!

profielfoto van Berber
Berber
10-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prachtig park

Ga zo door! Het is echt een prachtig park en echt even een ander soort dierentuin. De kinderen hebben van elke minuut genoten :)

profielfoto van Inge
Inge
10-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super mooi maar wel wat duurder

Ben vorige week naar Wildlands geweest en schrok wel een beetje van de prijs. Normaal vind ik de dierentuin al aardig prijzig maar nu helemaal. Toch hebben we het gedaan en zonder spijt! De dieren hebben echt super grote hokken en de Serenga en Jungola is echt prachtig. Fantastisch park!

profielfoto van Simone
Simone
06-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Druk, maar echt heel erg leuk

Wat een prachtige dierentuin! Of mag je het niet meer zo noemen? In iedergeval hebben de dieren echt prachtige ruime verblijven. Dit is voor andere dierenparken echt een voorbeeld. Het was wel heel erg druk, maar laten we het erop houden dat dit gewoon kwam omdat het nog maar net nieuw is. Voor de rest hebben wij gewoon alles kunnen doen en was het eten & drinken echt prima geregeld.

Wij hebben met ze 4 in iedergeval een heerlijke dag gehad. Bedankt!

profielfoto van Ella
Ella
07-08-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nog niet af

Wildlands heeft 3 werelden uitgewerkt. Het 'adventure' wat je als bezoeker hoopt te ervaren is maar voor 1 deel gelukt en dat is de Jungola. Mooi aangelegd, je beleeft hier echt iets. Een route met veel groen en kronkelpaadjes waardoor je niet meteen het totale overzicht ziet en daardoor in elke bocht verrast wordt door een uitzicht naar ver weg of bv vanaf een brug naar beneden de dieren kunt bekijken. Dat is avontuur!
De andere twee delen van de dierentuin zijn uitgewerkt in de thema's Serenga en Nortica wat wij als saai hebben ervaren. Enorme lege gebieden vol zand( bij de prairiehonden,savanne en de bavianen). Op de echte savannes zijn er verspreid voorkomende bomengroepen en grassoorten in allerlei hoogtes, dus daar is veel meer van te maken! Ook het dierenwelzijn wordt dan verbeterd, er zijn dan schaduw en schuilplaatsen. De route is door de grote open ruimtes echt geen avontuur! Echte savannes worden soms ook omsloten door een stukje bos of een rotszone met beplanting, van waaruit je een mooi uitzicht hebt. Misschien heeft het ook wel te maken met het perspectief, je kijkt vanaf een hoge rand in een dal. Wij zien dat er heel veel werk van is gemaakt, maar het is het gewoon net niet! Ook het leeuwengebied is zo groot en zo saai en zo leeg. Geef ze een soort strand bij het water met wat bomen voor de schaduw of een soort platvorm waar ze op kunnen liggen. Weet zeker dat ze daar gaan liggen. Dan is het dierenwelzijn verhoogd en de bezoekers kunnen tenminste leeuwen zien!
De wereld van de bavianen is wel heel erg depressief. Hun echte habitat is weliswaar ook een (half)woestijn, maar zelfs daar is beplanting en zijn er bomen. We hadden het idee dat we naar een stortplaats aan het kijken waren. De groep bavianen is heel erg interessant, maar de beleving, het avontuur is hier ver te zoeken ...
Werelddeel Nortica klinkt leuk, uitwerking thema was op papier waarschijnlijk prachtig. Maar voor de bezoeker vreselijk ongezellig die metalen wereld. Gewoon triest! Er is gewoon nog heel veel te doen in deze dierentuin om de belofte waar te maken dat ze een adventure zoo zijn! Voor ons een eenmalige ervaring, we raden het ook niet aan anderen aan!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-05-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wildlands

Als rasechte dierentuinbezoekers konden we niet wachten totdat Wildlands geopend zou worden.
Dierenpark Emmen vonden we een geweldig park, maar helaas Wildlands niet!
Als pretpark voor kleine kinderen is het erg leuk, maar het is geen echt dierenpark meer. Het park is mooi aangelegd, maar het aantal dieren is niet veel meer. Wat er is heeft wel een mooi groot verblijf zonder informatie over het dier.

Dus conclusie: leuk kinderpark, maar als dierenpark.....nee niet meer voor herhaling vatbaar helaas!

profielfoto van Tinus
Tinus
02-09-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Teleurgestelde kids

<p>Ga ja drinken halen 1 koffie 1 kleine milkshake en 2 x onbeperkt sluspuppy.Kids blij en willen op een gegeven moment bijvullen moet je een bonnetje hebben die ik niet heb gekregen.En geen medewerker die even uit legt hoe het werkt.En de medewerkers zijn hopelijk wel zelf op de hoogte van hoe het werkt meiden van een jaar of??Ruzie bij volgende tentje huilende kids want krijgen niet wat beloofd is.2 x 3.50 te veel betaald</p>

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Enorme teleurstelling !

De verblijven/omgeving waren zeer mooi - maar daarentegen zijn er bijzonder weinig dieren te zien. De "shows en attracties" waren kort en infantiel.
Vroeger het mooiste dierenpark van Nederland - nu een deceptie waar ik nooit meer wil komen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wildlands, een zeer teleurstellende ervaring

Een dagje naar Wildlands, we zijn zeer teleurgesteld. Het is geen dierentuin, het is geen pretpark. Er zijn weinig keuzemogelijkheden, drie looproutes, die onderling niet verbonden zijn. Wachten op een safaribus ritje van 8 minuten duurt 1 uur, waar je daarvoor geen waarschuwing vooraf krijgt. Sta je in de rij (ingeklemd) is er geen weg terug.
Kortom, we hadden elkaars goede gezelschap,Wildlands voegde niets toe. Ja misschien toch iets: ergernis.

Schrijf een review over Wildlands

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Alle subcategorieën uit deze categorie