Voordeelboekenonline logo

Voordeelboekenonline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Voordeelboekenonline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2024
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Voordeelboekenonline

Voordeelboekenonline is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voordeelboekenonline bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voordeelboekenonline lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voordeelboekenonline. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Voordeelboekenonline is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Voordeelboekenonline te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Voordeelboekenonline.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke boeken

Ik bestel hier altijd mijn e-boeken aangezien het hier gewoon heel makkelijk te bestellen is en het systeem werkt ook erg fijn. Ze bieden het ook aan voor een goede prijs! echt top.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melvin N.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voordeelboekenonline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Volkskrant logo
De Volkskrant
2 beoordelingen
9
Flirtbook logo
Flirtbook
2 beoordelingen
7,5
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voordeelboekenonline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voordeelboekenonline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voordeelboekenonline actief?

Voordeelboekenonline is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voordeelboekenonline reviews? Dan kun je naar de website van Voordeelboekenonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie