ViviPlan logo

ViviPlan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ViviPlan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4109
ViviPlan logo
Website
ViviPlan
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen ViviPlan

Er zijn op de markt heel wat verzekeringen terug te vinden die te maken hebben met ziekte en hospitalisaties. Er is de wettelijke ziekteverzekering maar het is ook mogelijk om daar een aanvulling op te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor ViviPlan. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je op voorhand eerst wat research uit wilt voeren of ViviPlan wel de juiste fit voor jou is. Een goede optie om dat te weten te komen is door even te kijken naar de reviews en beoordelingen van andere mensen. Wat zijn hun ervaringen met ViviPlan? Spreken zij positief over deze aanvullende ziekteverzekering of niet? Je ontdekt het op deze pagina!

Over ViviPlan

ViviPlan is een aanvulling op de wettelijke ziekteverzekering en zorgt ook voor extra terugbetalingen van heel wat medisch uit te voeren handelingen. Dankzij ViviPlan kan je elk jaar tot 1675 euro terugbetaald krijgen op medische kosten. Dat gaat dan over zeer uiteenlopende zaken zoals doktersbezoeken, trips naar de psycholoog tot zelfs brillen en lenzen. ViviPlan is een verzekering die uitgaat van VMOB SOHO wat je waarschijnlijk niet al te veel zegt. Waarschijnlijk zeggen de namen Bond Moyson en De Voorzorg je net iets meer. Je kunt er dus zeker van zijn dat ViviPlan een betrouwbare verzekering is met een nationaal gekende onderneming achter de schermen. Heb je vragen over de verzekering en wat daar allemaal bij hoort? Dan kan je op eender welk moment contact opnemen met het team achter ViviPlan voor een duidelijk antwoord. Op de website van ViviPlan kan je bovendien in een handomdraai jouw premie berekenen. Handig toch?

Waarom kiezen voor ViviPlan?

ViviPlan is een aanvullende ziekteverzekering die zich richt op de kosten buiten een opname in het ziekenhuis. Met ViviPlan geniet je dus van extra bescherming tegen financiële tegenvallers op medisch vlak. Bovendien zijn de specifieke voorwaarden om een ViviPlan te kunnen afsluiten zeer breed waardoor het voor zo goed als iedereen mogelijk is. Zo sluiten ze bij ViviPlan niemand uit op basis van de medische voorgeschiedenis wat bij dit soort verzekeringen vaak wel het geval is. Zo kunnen kinderen tot drie jaar gratis genieten van ViviPlan. Tevens is er ook geen leeftijdsbeperking voor deze ziekteverzekering. Ook als je ouder bent dan 65 jaar kan je genieten van ViviPlan. Ten slotte is het ook zo dat ViviPlan gratis is vanaf het 3de kind als er al twee kinderen in hetzelfde gezin verzekerd zijn met ViviPlan.

Is ViviPlan betrouwbaar?

Natuurlijk is het belangrijk bij een verzekering dat er vertrouwen is. Is ViviPlan betrouwbaar? Het antwoord daarop kan enkel een volmondige ja zijn. Zo is ViviPlan een aanvullende verzekering die uitgaat van Bond Moyson en De Voorzorg. Het is dus een verzekering van een echt ziektefonds en daar zitten dan ook heel wat garanties bij. Bovendien vind je op de website ook de mogelijkheid tot contact terug en zijn er zeer duidelijke algemene voorwaarden en is er een privacy policy. Ook voor het surfen op de website zelf hoef je je geen zorgen te maken: de verbinding met de website van ViviPlan is een veilige.

Klantenservice en klachten

Zit je toch nog met vragen over ViviPlan en wat deze verzekering voor jou kan betekenen? Of heb je misschien een klacht? Dan heb je heel wat opties om verhaal te halen. Zo kan je op de website zelf het contactformulier invullen. Je kunt er echter ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met een kantoor van de Bond Moyson of De Voorzorg in de omgeving. Je kunt ook fysiek een afspraak maken of een mail sturen. In de regel ontvang je vrij snel een antwoord terug. Op mails wordt binnen de twee werkdagen gereageerd en ook via het contactformulier kan je binnen die termijn een antwoord verwachten. Bij klachten ontvang je hoe dan ook ten laatste twee weken later een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij aangesloten bij ViviPlan? Dan kan je onze bezoekers en ons sterk vooruit helpen door jouw ervaringen met ViviPlan te delen op deze webpagina. Wat dekt ViviPlan allemaal exact? Heb je al eens gebruik moeten maken van deze aanvullende verzekering? Krijg je van ViviPlan voldoende informatie? Is het stappenplan voor de aanvraag van een terugbetaling gemakkelijk te begrijpen? Zou je in de toekomst opnieuw bij ViviPlan een verzekering afsluiten of eerder op zoek gaan naar alternatieven op de markt? Geef jouw beoordeling over ViviPlan en schrijf hier een review!

Reviews over ViviPlan

Gerelateerde bedrijven

HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Aegon logo
Aegon
2 beoordelingen
7,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over ViviPlan

ViviPlan is geverifieerd door ons expert team. De webshop ViviPlan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ViviPlan lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ViviPlan. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ViviPlan is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ViviPlan te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ViviPlan.

Geplaatst op: 20-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ViviPlan


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Aegon logo
Aegon
2 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ViviPlan een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ViviPlan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ViviPlan actief?

ViviPlan is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ViviPlan reviews? Dan kun je naar de website van ViviPlan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie