Viva logo

Viva reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Viva reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2366
Viva logo
Website
Viva
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Viva

Wil je als vrouw graag wekelijks alles lezen over zaken als seks en liefde, werk en lijf en psyche, dan zou een abonnement op de Viva iets voor je kunnen zijn. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen van lezers van het tijdschrift gelezen en voor jou samengevat. Op basis daarvan kun jij eventueel ook een abonnement afsluiten op Viva.

Over Viva

Viva verschijnt wekelijks en maakt onderdeel uit van De PersGroep, ondertussen het grootste mediahuis van Nederland en België. Vrouwen zweren al tientallen jaren bij het tijdschrift, dat elke week opnieuw lezenswaardige en op de vrouw gerichte artikelen bevat. Behalve het tijdschrift, heeft Viva in Viva.nl een actueel en al eveneens zeer lezenswaardig platform. Die combinatie maakt van Viva een van de meest populaire weekbladen van Nederland.

Waarom kiezen voor Viva

Vrouwen lezen in de Viva alles over Life & TV, Seks & Liefde, Werk, Lijf & Psyche, terwijl je er ook tal van verschillende columns leest van voorname columnisten en ook weer gericht op en herkenbaar voor de vrouw. Door Viva te lezen en het tijdschrift te combineren met het online platform, ontgaat niets je nog over precies die onderwerpen die jou als vrouw zo aanspreken. De Viva valt elke week op de mat en is afgezet tegen de inhoud allesbehalve duur.

Is Viva betrouwbaar?

Ja, althans dat maken we op uit de reviews en ervaringen van lezers van de Viva. Het weekblad ploft elke week op dezelfde dag op de mat en daar wordt wekelijk met smart op gewacht. Betrouwbaar is ook de uitgever, DPG Media. Die brengt niet alleen de Viva uit, maar nog een keur aan bekende weekbladen en andere media-uitingen. Bekende voorbeelden zijn wel het AD, de Autoweek, de Donald Duck, Flair, Libelle, Margriet, Nu.nl, Ouders van Nu en Story. Waarmee we nog slechts het topje van de ijsberg benoemd hebben. Ook dat geeft vertrouwen. Want niet voor niets is deze uitgever uitgegroeid tot de belangrijkste mediagroep van de Benelux.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is Viva ontvankelijk voor tips en suggesties, zoals je ook prima een klacht in kunt dienen als je daar aanleiding voor hebt. Je kunt dit schriftelijk doen – het adres vind je op de website- maar je kunt ook een e-mail sturen of gewoon bellen met Viva. In alle gevallen zal getracht worden de klacht snel uit de wereld te helpen. Je kunt overigens ook een abonnement afsluiten op de nieuwsbrief en Viva is ook te volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van mensen die al gebruik maakten van een product of dienst kunnen je echt helpen bij het nemen van de juiste keuzes. Beoordelingen bieden je onafhankelijke informatie en vooral ook zeer praktische informatie. Daar heb je dus echt wat aan. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij ook mensen helpen die moeite hebben om knopen door te hakken. En wees eerlijk, het is maar een kleine moeite.

Gerelateerde bedrijven

Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
7
De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Viva

Viva is geverifieerd door ons expert team. De webshop Viva bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Viva lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Viva. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Viva is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Viva te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Viva.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Viva


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
7
De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viva een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Viva. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viva actief?

Viva is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Viva reviews? Dan kun je naar de website van Viva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie